Wilkołaki sezon 2 (gra)

Ciekawe... Miałem psa w Khorinis, który także lubił przekimać się na ganku...Co do gardeł, to właśnie testujemy z Facosem różnie mieszanki przypraw. Odezwę się do ciebie, gdy znajdziemy najlepsza kombinację.

polecam nasiona cyknu, liście celeris i lakniowe owoce

I również chciałbym mieć to samo stanowisko co Facos

BANDYCIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! Mój przyjaciel nie żyje, do jasnej cholery!!! Mówiłem, " nie wierzcie pieprzonemu umarlakowi ", ale nieeeee, wy swoje "zaufajmu mu sratatatatatata blalalalalla" i macie. Po raz kolejny miałem racje. Usłuchajcie mnie choć ten jedyny raz i Zabroncie umarlakowi głosować

Miejsce pitterek12'a w wiosce zajmuje RyBson. Pitterek12 nie wytrzymał napięcia i ze strachu przed śmiercią uciekł z wioski. Może to nie taki głupi pomysł ?

Więc Witajcie :>

Jeśli ktoś nie czytał tematu zasady i rekrutacji - umieszczam swój post tutaj :)

No właśnie - "niby" - wzrok mieszkańców przykula postać widoczna na wzgórzu>Witajcie, jestem RybSon. Pewnie zastanawiacie się co tutaj robię?Skąd się tutaj wziąłeś?! Nie lubimy przyjezdnych ! - zabrzmiał oburzony głos mieszkańca.Spokojnie, nie mam złych zamiarów - szukam roboty. Słyszałem, ze rozpoczyna się sezon polowań na wilkołaki - nie potrzebujecie przypadkiem najemnika?Cholera jasna ! Co Ty sobie wyobrażasz?! Przychodzisz tu nie wiadomo skąd i myślisz, ze od tak przyjmiemy Cie do pracy ? SZALENIEC ! Zaraz rozczłonkuję Cie moim toporem ! - powiedział chłop, który od początku przyglądał się całej sytuacji z boku, nie wtrącając się - aż do tej chwili.Spokojnie - odparłem. Chcesz się pojedynkować? dobrze. Najpierw jednak prowadźcie mnie do burmistrza - muszę zamienić z nim słowo.Tędy - odparł, wskazując dość solidnie wykonany budynek na tyłach wioski.Pozwólcie, ze udam się tam sam - nie potrzebuje eskorty - rzuciłem, udając się w kierunku wskazanego budynku.Drzwi były zamknięte.Cholera, może łaskawie otworzysz mi drzwi ?! - krzyknąłem w stronę postaci widocznej na balkonie.Czego? - odparła postać, która okazała się burmistrzem.Szukam pracy i mieszkania, znalazło by się coś dla mnie? - zapytałem.Może tak, może nie - odparł burmistrz z ironicznym uśmieszkiem na twarzy. Najpierw opowiedz mi coś o sobie - dodał po chwili.Opowiem wszystko wieczorem - w knajpie. I Tobie i wszystkim mieszkańcom. Ty tymczasem zajrzyj do spisu ludności na sezon trzeci i zastanów się czy jest dla mnie miejsce. A ja idę upolować sobie jakieś śniadanie; widzimy się w knajpie - rzuciłem mimochodem, udając się w stronę pobliskiego lasu.

Yang, ale kim w końcu byli Hantus i pitterek? Utrzymujesz nas w niepewności.

Witajcie RybSonie. Jam jest karczmarz Facos. Prowadzą ją z Moich Druhem Warcraftem. Jakie wieści niesiesz z poza wioski? Naprawdę chcesz ryzykować życie na tym odludziu? Podziwiam, podziwiam. Przenocować możesz w naszej karczmie. Wyślę Warcrafta, żeby Cię zaprowadził, chyba, że chcesz najpierw coś zjeść.

BTW: Kto do jasnej anielki jest burmajsterem?

@UP: Podejrzewam, że nie byli zarażeni, bo by nam napisał WIELKIMI literami jak mniewam.

Witaj RybSon.

Jam jest Jarid z rodu Areinusów.

Podobno lubisz polować.

Może byś zemną zapolował na Smoka Krwi?

Mam dobre wyposażenie, ponieważ czasami tworze różne przedmioty ale pisze również księgi.

Po kiego nam burmistrz? I tak by go zjedli albo coś. Polej no coś, bo suszy i jakąś strawę podaj.

Nie sądzicie, że to dziwne, że wilkołaki nie zabiły Dzz'a ani Warcrafta ? Dla mnie to podejrzane. Moje 3 typy na teraz :

-Dzz

-Warcraft

-Facos

Po kiego? A po co w naszym królestwie Król, skoro cały czas szykują się na niego asasyni? Burmajstera trza mieć. Co to za osada bez burmistrza? O nie, nie pozwolę na to.

Jarid - jesteś bardzo miły ze swojej strony. Niech nasz gość się naje, prześpi, a od rana nalegam, powtarzam - NALEGAM, abyś oprowadził RybSona po naszych lasach. Za ubicie smoka liczona jest nagroda w wysokości... Zapytaj się Warcrafta :D On jest "tym" od finansów :D

@ burmajstrem jest mistrz gry - tak go "określiłem" :)

Wieśći spoza wioski? Ehhh, każdy orze jak może. Tam, za rzeką podobno nową kopalnię otworzyli, kręci się mnóstwo typów spod ciemniej gwiazdy. A ja ? Chciałbym się w końcu gdzieś osiedlić i szukam jakiejś mieściny, co by dziewuszkę znaleźć. :>

Nocować nie będę - mam taki zwyczaj, ze nigdy nie śpię w pierwsza noc w obcej mieścinie, jestem podejrzliwy i nieufny. Ale ciepłe schronienie przyda się - przy okazji moge popilnować w nocy Twojego dobytku :)

Witaj RybSonie , jam jest bezrobotyn pijaczyna ESide.

@Jarid, na wilkołaki byś poszedł a nie smoki jakieś...

I za to nagroda będzie przewidziana. Nie wiem dlaczego, ale podobasz mi się :D U mnie znajdziesz schronienie, a gdy będziesz potrzebować trochę funduszy, możesz na mnie polegać. Tylko mnie nie zawiedź. Bardzo trudno tu o zaufanie, a ja Ci je ofiaruje. Nic.

NA ZDROWIE NOWEGO MIESZKAŃCA WIOSKI!

@EDIT: Yang nie może być burmistrzem, bo burmistrz go gracz :D

@ESide: Mądry się odezwał. Jadłeś kiedyś smocze gardło? Nie? Nie dziwię się. W Cytadeli takie potrawy są droższe od twojego domu włączając twojego kundla. Tutaj będziesz mieć za półdarmo. Więc nie narzekaj!

RybSon, niestety ostatnią dziewkę w naszej wiosce wilkołaki pożarły..

ESide jak chyba większość tutaj bezrobotny.

Panowie zamiast się witać pora wziąć się w garść, nie wiem, czy zauważyliście, ale nie znaleźliśmy jeszcze ANI JEDNEGO wilka. Albo sprytnie z nami grają, albo siedzą cicho i się nie wychylają. Aha i nie wierze już nieumarłym :angry: !

Nie sądzicie, że to dziwne, że wilkołaki nie zabiły Dzz'a ani Warcrafta ? Dla mnie to podejrzane.

Nie zapominaj, że na szczęście mamy jeszcze paladyna.

JuniorR:

Ehh, trudno. No nic, co zrobić, może w jakiejś pobliskiej wiosce znajdzie się jakaś. Ale dzisiaj nie mam już siły na podroże.

Co do polowania na smoka - chętnie się wybiorę, ale najpierw oswoję się trochę i spróbuje załatwić sobie oręż, jak widzicie nie mam ze sobą nic - okradli mnie po drodze a "mieczem" którego mam w spodniach to za dużo nie zwojuje ^^ :D

Wszystkim dziękuję - nie spodziewałem się takiej gościnności i takiego "kredytu zaufania" już pierwszego dnia !

Zaraz, zaraz Mam tu parę srebrników na czarną godzinę - PAL JE LICHO ! BARMAN, KOLEJKA DLA WSZYSTKICH !

Może zrobimy lepiej grę Niewidzialni sezon 3 ?

a tak na poważnie potwierdzam słowa jakże po Spartańsku określone gracza JuniorR

taka napina Warcrafta jest moim zdaniem wykreśleniem mnie z listy bo za dużo mówiłem o Dzz i o nim jakoby ręce mi opadają że wilki są nieuchwytne

więc zostały moje 2 typy niech w końcu coś się ruszy i niech poleje się wilcza krew :

-Dzz

-Blaanid

a do Warcrafta947 to jestem w punkcie wyjścia ma co 10 minut inne zdania i huśtawki nastroju ( może to dziewczyna :D )

ale co mnie trapi to to że Warcraft chciał żeby Landryn zginął i był wieśniakiem

No i pożegnajcie się z herbata, bo sam nie będę latał. Ale jak okaże się, że Landryn to jednak wilk, to się potnę
ale co mnie trapi to to że Warcraft chciał żeby Landryn zginął i był wieśniakiem

Cytat please...

Czyli Landynus był wieśniakiem, kurde jest nas coraz mniej a wilkołaków nie ubywa, ale przynajmniej wiadomo, że nieumarłemu nie ma co ufać.

przecież jest cytat Warcraft

Co do reszty cieszę się że mi nie ufacie bo przynajmniej zaczniecie samodzielnie myśleć a nie podążać za tłumem, ale jak Dzz lub Blaanid nie będą wilkołakami to zaprzestaje głosować