przecież jest cytat Warcraft
Nie wstawiłeś cytatu gdzie pisze, że chciał bym by landryn umarł. Nadal czekam.
przecież jest cytat Warcraft
Nie wstawiłeś cytatu gdzie pisze, że chciał bym by landryn umarł. Nadal czekam.
Nic, idę spać. Widzę, Warcraft, że nie idziesz jeszcze, więc zostawiam karczmę pod twoim okiem.
@RybSon: Prześpij się u Nas. Tu i bezpiecznie, jak i miło Chyba się Nas nie boisz
Bo gdzie chcesz spać? W lesie? xD
Narka wszystkim!
No i pożegnajcie się z herbata, bo sam nie będę latał. Ale jak okaże się, że Landryn to jednak wilk, to się potnę
Może zrobimy lepiej grę Niewidzialni sezon 3 ?
Jestem za ^^
A tak na serio:
Nie rozumiem tego. Już czwarty dzień, a pozrzucaliśmy tylko i wyłącznie wieśniaków (w tym jasnowidza). A wilków ani widu, ani słychu. Ta gra to jedno wielkie "chybił-trafił". Może nie dla wilków, ale dla wieśniaków z pewnością.
no wlasnie zauwazcie, ze kilka osob mowilo zeby chronic Dzz i Warcrafta, a w tym czasie wilczki zjadly kogos innego... cos mi tu smierdzi...
akurat tutaj padły 2 mądre wyżej posty
po pierwsze właśnie utrapieniem wieśniaków to losowość
po nikt nie musi mi ufać po ostatniej wpadce ale wiem że Blaanid to wilk na 99% dlaczego bo ostatnio 2-4 osoby wypadły z gry bo są nie aktywne w głosowaniu jak i temacie gry to samo tyczy się Blaanid wiec dlaczego nie został wydalony ? ponieważ codziennie piszę do MG kogo dziś atakuję dziękuje dobranoc miłej nocy
facos14:
Posiedzę, będę czuwał
Nie będę spać - 1 noc w końcu a to jest moja żeliwna zasada ale schronienie w razie deszczu doceniam
I mam taką małą prośbę do wszystkich mieszkancow - poszlibyscie ze mną jutro z rana i pomogli nazbierać drewna ? Chciałbym wybudować sobie chociaż jakąś chałupę, nie chciałbym siedzieć nikomu na głowie
Oczywiście - nie za darmo. Jestem kartografem - w najbliższych dniach przejdę się trochę po okolicy i naszkicuje mapę - każdy kto pomoże dostanie ode mnie taki egzemplarz
Nadal czekam na cytat gdzie jest napisane, że Chciałbym, żeby Landryn zginął, i był wieśniakiem
@RybSon - U nas w karczmie możesz mieszkać tydzień, tylko za 20 sztuk złota. Co prawda, klitka jest mała, ale masz wygodne łóżko, skrzynie na swoje przedmioty, stół i krzesło.
no wlasnie zauwazcie, ze kilka osob mowilo zeby chronic Dzz i Warcrafta, a w tym czasie wilczki zjadly kogos innego... cos mi tu smierdzi...
Paladyn: raz na dzień/turę może dać dowolnej osobie (też sobie) ochronę przed atakiem wilkołaków, jeżeli wilkołaki zaatakują tego dnia ochraniany cel, to ich atak nie przynosi skutku.
Jeśli już wiedzą kto jest kim, to niech przynajmniej wiedzą też, że jest ktoś kto broni, chyba, że to wszytko jest ustawione.
dałem 2 razy nie spamuj bo to nie pora kłótni 2 mieszkańców zacznij myśleć racjonalnie
jak już mówiłem wcześniej proszę :
wejdzcie na profil Blaanid następnie posty i zobaczycie że dziś był min. 3 razy online a od rozpoczęcia Sezonu 2 nie oddał ani 1 głosu http://mmorpg.org.pl/forum/user/16986-blaanid/
dla leniwych mój poprzedni post :
po pierwsze właśnie utrapieniem wieśniaków to losowość
po nikt nie musi mi ufać po ostatniej wpadce ale wiem że Blaanid to wilk na 99% dlaczego bo ostatnio 2-4 osoby wypadły z gry bo są nie aktywne w głosowaniu jak i temacie gry to samo tyczy się Blaanid wiec dlaczego nie został wydalony ? ponieważ codziennie piszę do MG kogo dziś atakuję dziękuje dobranoc miłej nocy
Warcraft:
To bardzo przyzwoita cena - mam nadzieję, że jutro upolujemy jakiegoś wilkołaka i sprzedamy jego skórę - będzie chociaż jakis zysk
facos14:Posiedzę, będę czuwał Nie będę spać - 1 noc w końcu a to jest moja żeliwna zasada ale schronienie w razie deszczu doceniam I mam taką małą prośbę do wszystkich mieszkancow - poszlibyscie ze mną jutro z rana i pomogli nazbierać drewna ? Chciałbym wybudować sobie chociaż jakąś chałupę, nie chciałbym siedzieć nikomu na głowie Oczywiście - nie za darmo. Jestem kartografem - w najbliższych dniach przejdę się trochę po okolicy i naszkicuje mapę - każdy kto pomoże dostanie ode mnie taki egzemplarz
Ja mogę ci pomóc, i nie potrzebuje żadnej zapłaty. Może chcesz jakąś książke? oczywiście za darmo no bo nowy w wiosce, i jakoś ci ufam.
Zawsze możemy się dogadać. te gnidy zamordowały mojego dostawcę herbaty. Możesz nim zostać, a w ramach zapłąty, będziesz mógł mieszkać za darmo, czasem też wesprę cię jakimś mięskiem, czy darmowym piwem.
@jarid:
Słuchaj - nie masz przypadkiem jakiejś książki o pradawnych stworzeniach? Wiesz - w mieście grasują wilkołaki; a one - jak wiadomo nie wzięły się znikąd. Pochodziłem trochę po świecie, przedeptałem wiele traktów handlowych i nasłuchałem się wielu ciekawych historii o magicznych stworzeniach. W nocy i tak nie zasnę - przestudiowałbym przynajmniej ich genezę
JuniorR:Ehh, trudno. No nic, co zrobić, może w jakiejś pobliskiej wiosce znajdzie się jakaś. Ale dzisiaj nie mam już siły na podroże.Co do polowania na smoka - chętnie się wybiorę, ale najpierw oswoję się trochę i spróbuje załatwić sobie oręż, jak widzicie nie mam ze sobą nic - okradli mnie po drodze a "mieczem" którego mam w spodniach to za dużo nie zwojuje ^^ Wszystkim dziękuję - nie spodziewałem się takiej gościnności i takiego "kredytu zaufania" już pierwszego dnia ! Zaraz, zaraz Mam tu parę srebrników na czarną godzinę - PAL JE LICHO ! BARMAN, KOLEJKA DLA WSZYSTKICH !
nie ma problemu wykuje ci miecz
@warcraft: dziękuje za propozycje. Pozwolisz, ze trochę się zastanowię i odpowiem Ci jutro? Wiesz, nie znam się na zielarstwie, jeszcze zerwę jakieś chwasty - nie chciałbym nikogo potruć
@jarid: dostarczyć Ci może jakieś surowce do produkcji miecza?
@Cree - no wlasnie mi coraz bardziej zaczyna sie wydawac, ze oni odstawili taki teatrzyk a tak naprawde nie sa tymi za ktorych sie podaja
Oj panowie... Skomplikowana ta sprawa, nie ma co. Sam już nie wiem, kto jest kim. Wilki sobie szaleją, a my tu mordujemy swoich, długo tak nie pociągniemy.
Dobra, moja propozycja jest taka, niech Dzz da sie spalic, a warcraft niech go wskrzesi. Jezeli naprawde beda tym za kogo sie podaja, to jestem gotow nawet sam skoczyc z klifu na ich rozkaz.
Niezły sposób na sprawdzenie czy mówią prawdę, ale też ciut ryzykowny.