Wilkołaki sezon 2 (gra)

O co wam chodzi? Ktos pisal, aby dac nam ochrone, bo wilki bed amogly chciec nas zabic.

Wilki maja dwa mordy na koncie, chcieli miec trzeci, aby moc zarazic nowego wiesniaka, wiec zabili kogos, kogo byli pewni, ze nie ma na sobie ochrony.

Padlo na Hantusa.

Wilki teraz beda chcialy zarazic mnie albo warcrafta, bo ja jako jasnowidz i on jako klecha bedziemy nie zwyklymi wilkolakami, ale jakimis ich silkniejszymi odmianbami (juz nie pamietam jakie klasy)

A pomysl idiotyczny, ja dam sie zabic, a potem wilkolaki z furia (zdjecie obrony paladyna) zabija warcrafta. ale nie mnie decydowac, bo to wy bedziecie glosowac.

No, zobaczymy co to dalej bedzie, narazie Ci odpuszcze, ale pamietaj ze mam na Ciebie oko...

No, zobaczymy co to dalej bedzie, narazie Ci odpuszcze, ale pamietaj ze mam na Ciebie oko...

To na ciebie powinniśmy mieć oko. Siedziałes cicho, a jak rzuciłem w ciebie oskarżenie, to nagle się pojawiasz...

Dzz na początku też tak samo pomyślałem. Cree - paladyn może dać tą ochronę jednej osobie na dzień. Wilkołaki ( myśląc tak jak Dzz ) nie zaatakują tej nocy Dzz'a ani Warcrafta, bo bedą mieli 50 / 50 szansy, że trafią ( ochrona paladyna ). Dzz - jest większa szansa na to, że jesteś wilkołakiem niż jasnowidzem. Tutaj chodzi mi o Maku, który mógł nim być.

@warcraft: dziękuje za propozycje. Pozwolisz, ze trochę się zastanowię i odpowiem Ci jutro? Wiesz, nie znam się na zielarstwie, jeszcze zerwę jakieś chwasty - nie chciałbym nikogo potruć @jarid: dostarczyć Ci może jakieś surowce do produkcji miecza?

Ostatnio mam mało run więc możesz je nazbierać.

@jarid:Słuchaj - nie masz przypadkiem jakiejś książki o pradawnych stworzeniach? Wiesz - w mieście grasują wilkołaki; a one - jak wiadomo nie wzięły się znikąd. Pochodziłem trochę po świecie, przedeptałem wiele traktów handlowych i nasłuchałem się wielu ciekawych historii o magicznych stworzeniach. W nocy i tak nie zasnę - przestudiowałbym przynajmniej ich genezę

Mam ze 4 takich książek a jakie chcesz, o stworach z północy pewnie? Bo mam taką o magii Nocy i Wilkołakach.

RybSon może poduczysz mnie z kartografii?

JunioR, nie jestem, ale moge nim byc po dzisiejszej nocy, bo wilkolaki maja naladowana moc zarazy... Ty tez mozesz, o ile nie jestes wilkolakiem juz teraz, zostac w nocy zarazony. I warcraft moze... I kazdy moze, a wiec komu powinien dac ochrone paladyn?

Mam takie pytanie : czy jak paladyn użyje swojej mocy to czy mistrz gry napisze o tym w temacie ?

@Dzz no właśnie komu ?

Jeżeli Palek użyje ochrony, a ta osoba, na której została użyta ochrona zostanie zaatakowana, to MG napisze np.:

"Dziś wilkołaki za cel obrali sobie Dzz. Ich atak był jednak bezskuteczny, ochrona Paladyna obroniła Dzz'a."

JunioR, nie jestem, ale moge nim byc po dzisiejszej nocy, bo wilkolaki maja naladowana moc zarazy... Ty tez mozesz, o ile nie jestes wilkolakiem juz teraz, zostac w nocy zarazony. I warcraft moze... I kazdy moze, a wiec komu powinien dac ochrone paladyn?

Tak, ale jeżeli zarazi mnie, albo ciebie to bedziemy zmiennokształtni, a inni byliby zwykłymi wilkami.

jak już mówiłem wcześniej proszę :

wejdzcie na profil Blaanid następnie posty i zobaczycie że wczoraj był min. 3 razy online a od rozpoczęcia Sezonu 2 nie oddał ani 1 głosu http://mmorpg.org.pl.../16986-blaanid/

dla leniwych mój poprzedni post :

utrapieniem wieśniaków to losowość

po nikt nie musi mi ufać po ostatniej wpadce ale wiem że Blaanid to wilk na 99% dlaczego bo ostatnio 2-4 osoby wypadły z gry bo są nie aktywne w głosowaniu jak i temacie gry to samo tyczy się Blaanid wiec dlaczego nie został wydalony ? ponieważ codziennie piszę do MG kogo dziś atakuję dziękuje dobranoc miłej nocy

Myślisz, że drugi raz ktoś się nabierze?

Swiatloplis, to że ktoś nie głosował ani razu nie znaczy, że od razu jest wilkołakiem ( nie mówię też, że nie ma takiej możliwości ). Wilkołaki mają już 2 mordy i ich 3 mord na pewno nie padnie na Dzz'a ani Warcrafta. Więc jak na razie nie mam zamiaru na nich głosować.

@jarid:

proszę, - o to runy, które od rana udało mi się nazbierać.

1o3qkk.jpg

Jasne, poduczę Cię trochę z kartografiii. Najpierw potrzebuję jednak jakiegoś materiału co by na nim naszkicować mapę - najlepsza do tego byłaby skora wilkołaka.

Skóry wilkołaka Ci nie dostarczę, ale pewnie widziałeś co wisi nad kominkiem. Z czegoś w końcu karczma ma nazwę "pod Zamarzniętym Olbrzymem" Może być trochę twardawa, ale w końcu nie będziesz z niej szyć sukienki. Tylko proszę, nie zmarnuj jej. Drugiej takiej nie zdobędę.

@swiatloplis: skończ już z tym z łaski swojej...

Mam takie pytanie : czy jak paladyn użyje swojej mocy to czy mistrz gry napisze o tym w temacie ?

A dlaczego taki ciekawy jesteś? :P Nie no, żartuję.

@warcraft zaczalem sie odzywac po tym jak odstawiliscie ten teatrzyk z klasami

facos14 napijmy się po jednym głębszym i przemyślmy wszystko kto dziś powinien zginąć lecz jeśli dziś będzie to znowu wieśniak to dla nas już nie ma ratunku

To prawda akurat. Ratunku dla nas nie będzie.

Co do piwa, małe, duże?

Oddam swój głos już teraz, bo zapewne później zapomnę. Głos na Dzz

RybSon Wielkie dzięki, oto twój miecz.miecz.jpg

Ja mam dużo materiału na którym pisze książki.

No to chcesz tą książkę o magii nocy i o wilczkach?