Wilkołaki sezon 2 (gra)

@UP: "GrubSon" niezłe :D

Czy to jeden z tych sławnych bardów?

Glos na Dzz. Plon manipulancie!

Azrael, chyba tak, może zaprosilibyśmy go na jeden wieczór do karczmy, coby nam czas umilił?

Ale do tego czasu to wypadało by zrobić parę zmian w karczmie, m.in. dokończyć palisadę, ogólnie odnowić, ustalić odpowiednie menu (bo w końcu jak z tymi przyprawami do smoczych gardeł?), jakieś nowe trunki podać, specjalnie na tą okazję... Mógłbym się zająć tą całą organizacją tego wieczoru, o ile w ogóle właściciel karczmy się zgodzi.

jak juz wczesniej pisałem chyba, Głos na Yamakazu

rowniez glosuje na Dzz

Glos na Yamakazu. Za pierwszy dzien,kiedy zginal seith, ktory na niego glosowal, potem yamakazu zniknal na pare dni i pojawil sie dopiero teraz.

Mój głos idzie na Yamakazu... Zgadzam się z Dzz

ja też na yakamazu

Yamakazu , jak on okaże się wieśniakiem to jutro Dzz jeśli nie nastąpi przełom.

oj glupcy, ale dajecie soba manipulowac, pozalujecie swojej decyzji... I jezeli nie bede wilkolakiem chce zebyscie glosowali na Dzz.

Yamakazu. You will fall!

Ale czemu na DZZ? Kostką rzuciliscie, i na niego wypadło, czy jak? Nawalacie losowo, 0 myślenia...

Tak jak juz mowilem, ten wasz teatrzyk mi sie nie spodobal i dlatego was podejrzewam, a jezeli Ty jestes ksiedzem to go przeciez mozesz wskrzesic, prawda?

głosuje na Blaanid

facos duże piwa co się będziemy bawić

facos poproszę 2 udka ścierwojada i małe piwo

Mój głos idzie na Blaanida. Nie, nie dlatego, że nasz zombiak coś nawymyślał.

Ja już wiem, kogo sobie wskrzeszę, i nie będe tego marnował, by kogokolwiek do czegokolwiek przekonac

A ja poprosze duzego browara, przeciez nie bede skakal na trzezwo

@warcraft mysle ze po mojej smierci jednak bedziesz musial udowodnic ;)

Azrael to nie wymysły ...