To ty masz żone! o.0 I DZIECKO!!? O.O Podobno ostatnią dziewkę nam wilki wyrżnęły.
Albo to prawda, albo się wykręcasz.
To ty masz żone! o.0 I DZIECKO!!? O.O Podobno ostatnią dziewkę nam wilki wyrżnęły.
Albo to prawda, albo się wykręcasz.
Ich też przyprowadź.
Żebyś mi ich po omacku zeżarł?
Nigdy!
To ty masz żone! o.0 I DZIECKO!!? O.O Podobno ostatnią dziewkę nam wilki wyrżnęły.Albo to prawda, albo się wykręcasz.
A co ty!
Najwyraźniej ktoś, nie policzył mojej żony.
Nie podoba mi się twoja gęba Pitterek.
Nie podoba mi się twoja gęba Pitterek.
Moja gęba nie musi Ci się podobać zachlany pijaczyno.
No i po co się unosić i wyzywać?? Zaraz będzie, żeś z klifu spadł, boś podpadł zachowaniem.
To ty tu masz halucynacje, że twoja żona jeszcze żyje pitter.
No i po co się unosić i wyzywać?? Zaraz będzie, żeś z klifu spadł, boś podpadł zachowaniem.
Prawde mówie. Może trochę się uniosłem, ale to tylko dlatego ,że mi ktoś żone obraził!
@pitterek słusznie zostwa ich samych w domu , w końcu w chłodnym i pustym domu będzie im bezpieczniej niż w solidnej , ciepłej i pełnej ludzi karczmie .
Eh.. ESide każdy ma swój własny tok myślenia. Barman jeszcze jeden proszęę !
@pitterek słusznie zostwa ich samych w domu , w końcu w chłodnym i pustym domu będzie im bezpieczniej niż w solidnej , ciepłej i pełnej ludzi karczmie .
Święta prawda! Najlepiej porozchodźmy się do domów, albo wyjdźmy do lasu. Powinno być dobrze.
@JunioR
Który to już z koleji? Mocna twa mózgownica
No pewnie. Wpadnie wilk, i zrobi taką zadymę z was - pijoków, że tylko flaki po calej wsi będą latać!
Większa szansa, że przyjdzie do was- pusty dom bezbronne dziecko, żona i ty. Zero świadków i podejrzeń.
Nie podoba mi się twoje zachowanie pitter. Jakbyś śmiał się z nas .. jakbyś to ty był tym wilkiem, który ma nas zjeść.. A co mi tam. Barman ile mam jeszcze czekać na ten kufel !?
Przynajmniej spotka nas śmierć w doborowym towarzystwie. Wolę ginąć tu wiedząc, że do bram nieba lub piekła stanę z towarzyszami od kufla.
Większa szansa, że przyjdzie do was- pusty dom bezbronne dziecko, żona i ty. Zero świadków i podejrzeń.
A co ty!
Toś ty chyba nie wiesz gdzie ja mieszkam, albo we łbie ci się poprzewracało z tego piwa!
Przecie mój dom stoi najbliżej domu sołtysa. A każdy wie że w centrum wioski najbezpieczniej brachu.
@Jun
Ty masz Swoje życie a ja mam swoje.
Wole wychować Joda na dobrego chłopca, i nie dawać mu przykładu pijaczyny.
Hmm.. Może pitter ma żonę bo z wilkami się dogadał?? Nam zeżarli, a jemu nie?? Dziwne o.0
A kto wie ile jeszcze pożyjemy? Czy nas zwierzaki nie zeżrą? My wolimy radośnie spędzić byćmoże ostatnie dni, tygodnie życia. Polej barman bo już mnie suszy!!
Hmm.. Może pitter ma żonę bo z wilkami się dogadał?? Nam zeżarli, a jemu nie?? Dziwne o.0
Toś ty chyba oszalał!
Z tymi bestiami?
Ja?
Nigdy!
Wolał bym stracić życie niż przejść na stronę tych bydlaków. Zagryzły mi babkę.
Barman, gotuj kufel. Aż przykro mi się zrobiło myślac o mej babce.
No, żwawo!
Czy wy też macie dziwne przeczucie, że pitter coś przed nami ukrywa ?
Nie wiem, może i za duże żem popił, ale pamiętaj, że jeśli okażesz się nieumarłym to u nas poparcia nie znajdziesz. Barman rusz no ten zad!!
@up
gubi się chłopaczyna w zeznaniach...
Mimo to nie on jest moim oskarżonym w sprawie wilkołaka. Poczekajmy co inni powiedzą, bo połowa z nas już pozasypiała z upojenia i nie wielu przy kuflach nas zostało.
Koledzy, nie kłóćcie się, nie ma to żadnego sensu. Zauważcie że oprócz waszej czwórki jest 19 innych osób które również mogą być wilkołakami.