Koledzy, nie kłóćcie się, nie ma to żadnego sensu. Zauważcie że oprócz waszej czwórki jest 19 innych osób które również mogą być wilkołakami.
(Po wypiciu kilku piw, okazuje się że pitter ma dość słabą głowę i przewraca się na ziemię.)
Koledzy, nie kłóćcie się, nie ma to żadnego sensu. Zauważcie że oprócz waszej czwórki jest 19 innych osób które również mogą być wilkołakami.
(Po wypiciu kilku piw, okazuje się że pitter ma dość słabą głowę i przewraca się na ziemię.)
ja bym dzisiejszy dzien jeszcze odpuscil od glosowania, moze dzisiaj wilki zaatakuja i wtedy bedziemy mogli kogos podejrzewac...
Hantus, dobrze gadasz.. Albo po prostu chcesz odwrócić uwagę od samego siebie.. Nie no za dużo dzisiaj wypiłem. Przecież ty swój chłop jesteś. Wszystkim na mój koszt !
Hmm... prawdę powiadasz Junior, ten pitter jest jakiś dziwny, muszę mu się lepiej przyjżeć, ale jeżeli okażę się futrzakiem, to mój sztylet znajdzie się w jego parszywej facjacie!
Noc się zbliża, a my ani głosu, ba! nawet żadnych tropów nie mamy!, trzeba coś wymyśleć, zanim z nas wszystkich te parchate bestie wnętrzności wyprują!
Bo pijecie tylko, a głosować nikt nie chce.
A według mnie powinniśmy mimo to zagłosować. Nie wiem jak wy koledzy, ale ja już wybrałem, a swój głoś oznajmię około 20, jeśli nic się nie zmieni.
ProGmR ja także mam podejrzanego. Ale cóż dzisiejsze czasy są złe dla nas więc jeszcze to przemyślę, bo kto wie czy z klifu nie spadnie dzisiaj wieśniak ? A jeszcze gorsza paladyn czy wojownik.
ProGmR ja także mam podejrzanego. Ale cóż dzisiejsze czasy są złe dla nas więc jeszcze to przemyślę, bo kto wie czy z klifu nie spadnie dzisiaj wieśniak ? A jeszcze gorsza paladyn czy wojownik.
Też się o to obawiam :\
Zgadzam się, ale weźmy pod uwagę to, że nawet jeśli nikt z klifu nie spadnie, to futrzaki i tak kogoś rozszarpią...
Dlatego wstrzymuję się do ostatniej chwili. Wątpię, abyśmy zrzucili paladyna, czy wojownika, bo na 95% wiem kto nimi jest.
@up
Dlatego nalegam by zagłosować, bo i tak ktoś dzisiaj zginie. Ostatnia nadzieja w paladynie.
Zgadzam się z Hantusem. Całkiem sporej ilości osób dziś nie widziałem. Nadal poczekam zanim oddam głos, mamy jeszcze trochę czasu, chociaż mam już kilku podejrzanych. Również mam złe przeczucia, wilki mogą być sprytniejsze niż przypuszczamy.
Myślę, że głosowanie czas zacząć, ale że jestem dość wstydliwy z natury to nie ja pierwszy zagłosuję. Nie lubię się za bardzo wyróżniać.
Ja mam 2 typy. Do pierwszego nie jestem przekonany nawet w 80%, a drugi... pozostawię bez komentarza. Takie przeczucie. Obym się nie mylił.
ProGmR może podzielisz się z nami swoimi podejrzeniami. Jeśli nie chcesz nie musisz. Nie nalegam.
Tak jak mówiłem. O 20 podam swoje 2 typy oraz 1 głos. Narazie się wstrzymam. Nie chcę zbędnego chaosu.
Proszę także wszystkich o podanie swojego głosu po godzinie 20.
Oddam głos, kiedy będę to uważał za stosowne.
No chodziło mi o tych, którzy już wiedzą kogo wybrać. A z resztą może zaraz podam jak nikt się nie odezwie. Tylko pewnie zaraz się na mnie niektórzy zrzucą, bo zacznę ich oskarżać.
Dobra, bo się czaicie jak nie wiadomo co, głosuję na PlainLazy, bo zachowuje się zgoła inaczej niż w poprzedniej edycji, wcześniej był rozgadany, teraz milczy, myślę, że zmienił taktykę
Nom, coś brakuje Plaina. Może analizuje nasze wypowiedzi i myśli nad tym, kogo z nas zaatakować. Spalić Plaina. Jak będzie zwykłym wieśniakiem to nic nie zaszkodzi
No to ja głosuję na Koyiro. Pamiętacie jak chciał nam wcisnąć czosnek i kubki na wilkołaki? WTF! W konia chciał nas zrobić, żebyśmy nie mogli się bronić. Dlatego oddaję głos na Koyiro. Drugim podejrzanym jest Pitterek, dziwnie się zachowuję, ogólnie zachowywał się inaczej niż reszta. Ale na niego jeszcze przyjdzie pora.
@Cree
Może jest po prostu nieobecny??