Wilkołaki sezon 2 (gra)

640x870_3666_The_Queen_s_Consort_2d_fantasy_shaman_picture_image_digital_art.jpg

SPOTKANIE RADY SZAMANÓW

Głos ma najstarszy szaman wioski:

"Jestem zawiedziony zachowaniem mieszkańców naszej osady. Czy oni nie rozumieją, że naszym oponentom, tym obrzydliwym bestiom, zależy właśnie na tym abyśmy nikogo dzisiaj nie wybrali ?

Te egzekucje to nasza jedyna szansa, być może strącimy dziś kogoś niewinnego w otchłań, ale zastanówcie się, jeżeli dzisiaj nie zrobimy nic - to jutro dalej nic nie będziemy wiedzieć.

Nie lękajcie się honorowej śmierci, to dopiero początek walki, zginie nas jeszcze wielu, być może zginiemy wszyscy ! Ale do diabła weźmy ze sobą tyle wilkołaków ile tylko damy radę !"

Właśnie dlatego nalegam by głosować dzisiaj. Yamakazu niepotrzebnie to odkłada.

Jak narazie jest 2 dla PlainLazy i 1 na Koyiro.

3 dla PlainLazy... Głosuję na niego

milczę, bo nikt się nie zdradza. Trudno wydać wyrok na ślepo i tego dziś nie zrobię. Jeżeli przyjdzie mi dożyć jutra, to wtedy być może coś stanie się jasne. Jeżeli przyjdzie mi dożyć jutra...

ps. szkoda, ze ludzie w glowach maja wciaz poprzednia, zupelnia z ta niezwiazana edycje ;x

Ja tam ufam Plainlazy i glosuje na KOYIRO.

Więc ja też głosuję na Koyiro.

Głosuję na Hantusa.

Mi sie Yamakazu nie podoba! Czemu mielibyśmy odkładać głosowanie? Czyżbyś szukał okazji? NIE NA MOJEJ WARCIE! Mój głos oddaje na Yamakazu.

nie wiesz co czynisz nedzny chlopie, osobiscie zmieniam zdanie, i oddaje glos na Koyiro

Wy... czy wy nie widzicie, jak ProGmR próbuje was omamić, i zabić jedynego biednego sklepikarza, który sprzeda wam oręż do walki z tymi bestiami?

Broni własną skórę... ha! a raczej własne futro!, widzieliście jak marnie was zmanipulował do oddania głosu na mnie i na Plaina? dlatego głosuje na ProGmR!

No to ja głosuję na Koyiro. Pamiętacie jak chciał nam wcisnąć czosnek i kubki na wilkołaki? WTF! W konia chciał nas zrobić, żebyśmy nie mogli się bronić. Dlatego oddaję głos na Koyiro. Drugim podejrzanym jest Pitterek, dziwnie się zachowuję, ogólnie zachowywał się inaczej niż reszta. Ale na niego jeszcze przyjdzie pora.

Rzeczywiście to trochę dziwne. Chce nam wcisnąć jakieś tandety i potem co...

Poza tym chciałbym przeprosić za moją nieobecność. Byłem w kościele, i przez cały wieczór modliłem się o to, aby pierwszy dzień był szczęśliwy, i abyśmy trafili na przeklętego!

A i tak widzę, że się sami obsłużyliście :P

A więc niech zginie Koyiro!

Ja głosuje na Koyiro.

ps.

Ostatnio w starych pentagramach wyczytałęm o srebrnych kulach.

Gdy się nią trawi w serce wilkołak umrze.

oto owy tekst w wersji orginalnej: నేను గుండె లో ఆమె హిట్ ఉంటే ఇది, ఒక వెండి తూటా చంపుతుంది.

A to w przetłumaczonej: Można go zabić srebrną kulą, o ile się nią trafi w serce.

Był dołączony również rysunek który uprościłem - pergamin.jpg

Owy kryształ nocy zdołałem odtworzyć, więc moge troche sprzedać

Hah wiedziałem, że taka będzie twoja reakcja. To ty chciałeś nas omamić i wcisnąć nam czosnek na wilkołaka. Nie mam nic na sumieniu, a teraz ty chcesz resztę podpuścić przeciwko mnie, ale ja mam w przeciwieństwie do ciebie dowody, czy też tropy. Jak lepiej pozbyć się kogoś kto mógł odkryć twój sekret? Zagłosować na niego. Oczywiste. A co do PlainLazy. Przecież ja na niego nie głosowałem i nikogo nie podpuszczałem przeciw niemu. Nie wymkniesz się.

Hantus: 1 głos

Yamakazu: 1 głos

ProGmR: 1 głos

Koyiro: 5 głosów

PlainLazy: 4 głosy

Zmieniam głos. Niech spłonie Koyiro.

A z rana miałem wystartować z promocją na sztućce i posłania wigilijne... ProGmR chcę aby zginęły osoby, które mogą przyczynić się do jego wykrycia.

Ja głosuje na Koyiro.ps.Ostatnio w starych pentagramach wyczytałęm o srebrnych kulach.Gdy się nią trawi w serce wilkołak umrze.oto owy tekst w wersji orginalnej: నేను గుండె లో ఆమె హిట్ ఉంటే ఇది, ఒక వెండి తూటా చంపుతుంది.A to w przetłumaczonej: Można go zabić srebrną kulą, o ile się nią trafi w serce.Był dołączony również rysunek który uprościłem - Owy kryształ nocy zdołałem odtworzyć, więc moge troche sprzedać

Jarid niestety źle to odczytałeś o ile się nie mylę. Tu nie chodzi o to by wbić kulę w serce wilkołaka, ale żeby utworzyć z nich krąg, który wytworzy ogień potrzebny do spalenia tych krwiożerczych bestii.

No i stalo sie, padly pierwsze strzaly, niczym grzmoty przed burza w trakcie dlugiego, lepkiego i upalnego dnia. Ale tutaj mamy zime, za oknem minus 30 stopni, a z zachodu ciagnie lodowaty wicher. Jedynie nasze serca gorace jak zelazo w trakcie klucia w najciemniejszych kuzniach krasnoludzkich zmaieszkalych w gorach Mglistych. No i do czego to doszlo by brat bratu do szyi skakal, a sasiad sasiadowi sztylet w plecy wpychal, prosto miedzy lopatki... Do czego to doszlo? Zaraza psia mac, inaczej nazwac tego nie mozna. Trzeba wytepic gnidy, a tepic je mozna tylko ryzykujac. Mozecie nazwac mnie tchorzem, ale moje glosownaie jest troche na usprawiedliwienie sie, bo nie bardzo mam swoje typy (poki co, jutro po samym glosowaniu, jelsi przezyje, bede pewniejszy w sowim typowaniu), a ze ich nie mam, to pojde za glosem wiekszosci, czyli glosuje na Koyro.

Raz swoj glos zmienic mozna, wiec jesli Koyro przekona mnie do swoich racji, to glos moze swoj zmienie!

Ja głosuje na Koyiro.ps.Ostatnio w starych pentagramach wyczytałęm o srebrnych kulach.Gdy się nią trawi w serce wilkołak umrze.oto owy tekst w wersji orginalnej: నేను గుండె లో ఆమె హిట్ ఉంటే ఇది, ఒక వెండి తూటా చంపుతుంది.A to w przetłumaczonej: Można go zabić srebrną kulą, o ile się nią trafi w serce.Był dołączony również rysunek który uprościłem - Owy kryształ nocy zdołałem odtworzyć, więc moge troche sprzedać

Warto też dodać że język ten zwie się telugu.

వేర్వోల్వేస్ కిల్ !!!

Zgodnie z tłumem oraz w wyniku przedstawionych dowodów , głos mój pada na Koyiro. Przykro mi , ale kogoś trzeba dziś poświęcić < wzdycha >.

Koyiro sprytnie próbował wrobić ProGmR i zdjąć z siebie wszelakie podejrzenia, on musi być jednym z tych stworów.

Niech spłonie Koyiro