Zgadzam się z waszymi argumentacjami. Najbardziej podejrzani są Eddard i niewiara, ale muszę się jeszcze zastanowić na kogo z nich zagłosuję
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Wedlug mnie najbardziej podejrzany jest eddard
eddard przecież to nasz poczciwy alchemik który już wielu wybawił od choroby
To nie jest argument.
Głosuję na Niewiara
A skad wiesz czlowieku ?! Moze wlasnie probuje nas oszukac co ? Nie pomyslales? A moze wy obaj jestescie wilkolakami!?
bullet nie denerwuj się podpity jestem. Rób jak uważasz nie będe sie narazie mieszal, ta? ja jestem wilkolakiem? jeśli tak uważasz to prosze zagłosuj na mnie
Muszę już iść oddaje swój głos na Niewiare.
Nie poprostu jestem zdenerwowany . Najbardziej podejrzany jest Eddard tak jak mowilem wczesniej .
Ja głosuję na swiatloplisa. Cały dzień śledził temat, a na końcu dla zmylenia nas napisał, że nie przeczytał i będzie śledzić temat dopiero teraz.
@Bullet: gdzie podczas polowania. Wypadł Ci przez karczmą Czy to ten?
SZAMAŃSKIE MOCE

Cóż to się dzieje na wyspie Gordos, nagle niebo się zachmurzyło, pioruny, błyskawice, deszcz, wiatr, natura wariowała. Ktoś tu chyba igra z diabłem i bawi się na prawdę niebezpiecznymi mocami, a mówiąc dokładniej z Magią śmierci. Wioskowy szaman - Bullet rzucił na swą ofiarę śmiertelną klątwę. Niczego nieświadomym celem tego potężnego zaklęcia padł Niewiara - wieśniak. W rezultacie obydwu z nich spotkała straszna śmierć. Na wyspie już od dawna mówiło się, że szaman postradał zmysły, inni dodawali, że był po prostu głupi.
NIEEEE straciliśmy 2!!!!! Czemu bullet to zrobil
Hmm, więc Niewiara był czysty :/ Kto teraz przejmie jego interes?
@UP: Jesteś głupi czy co? Odpowiedź jest prosta. Ktoś przekonał go, że Niewiara jest wilkołakiem. Czy ktoś wie, z kim przyjaźnił się Bullet?
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
facos a kim byl niewiara?
"Niczego nieświadomym celem tego potężnego zaklęcia padł Niewiara - wieśniak"
Czytaj uważnie
W takim razie glosuje na Cree, jezeli jest wiesniakiem to proponowalbym przyjrzec sie tym dwom(juz tylko jednemu) co rozpoczelo glosowanie na Cree.Jest nim eddard
facos ale mi chodzi o zawod
No tak
@Dix: Myślisz, że Cree byłby na tyle głupi, żeby głosować na swoją ofiarę?
Jezu człowieku otrzeźwiej czy facos był rybakiem czy jakimś handlarzynom? Ponieważ ja jestem podróżującym kupcem ale kontuzja kostki nie pozwoli mi dalej podróżować i chciałbym zamieszkać na stałe w tym miasteczku
Czyli to jednak był tylko naiwny sposób myślenia, no cóż w takim razie mój głos idzie na eddara. Szkoda 2 mieszkańców wioski, ale na dobrą sprawę jeden kiepsko dedukował, a drugi chciał zabić tego który i tak by spłonął, stawiając nas w sytuacji kiedy bez poszlak mówimy szukać kolejnej osoby. Niebyt rozważne posunięcie.
W takim razie glosuje na Cree, jezeli jest wiesniakiem to proponowalbym przyjrzec sie tym dwom(juz tylko jednemu) co rozpoczelo glosowanie na Cree.Jest nim eddard
Eddar i Ty. Bo osobiście też bym się przyjrzał osobie która głosując na mnie, już zasugerowała następna osobę. Bo jednego nie rozumiem. Niewiara miał kiepski argument, przez co zasugerowałem, że może być wilkiem, ale czemu dalej to ciągnie w moją stronę? Bo ktoś miał idiotyczny argument, ale okazał się wieśniakiem? W jaki sposób to stawia mnie w formie wilka? Był bym wdzięczny gdyby mi ktoś wytłumaczył to logicznie.