No to moim podejrzanym jest Facos.Wiecie może ta karczma to tylko przykrywka, aby go nikt o takie cos nie podejrzewał?
Wilkołaki sezon 3 (gra)
@nesquik: Jasne... jakbym był wilkiem, to bym siedział cicho - pomyśl
@pakit0: To bardzo dobrze się składa. Chodź na tyły mojej karczmy. Obgadamy co i jak
@ facos dlatego nie siedzisz, żeby nas zmylić!
Facos może tak, może nie.Na chwilę obecną praktycznie nie mamy żadnych poszlak tak więc każdy może być wilkołakiem.
imię: RaVeN
dlaczego 1: bo stara się nie zwracać na siebie uwagę, a to pasuje dla wilka
wątpliwości: mamy bardzo mało dowodów
Co o nim myślicie?
RaVen owszem mało co się udziela nie zwracając na siebie w ogóle uwagi, ale tak jak napisałes mamy zbyt mało dowodów i lepiej nie ryzykować.
popieram RaVen jest skryty jakoś dziwnie
facos14 pamiętam jak twój wuj i takim samym imieniu był również barmanem rozgadanym i okazało się że to wilk
Ale na kogoś musimy zagłosować :/
Witam, polejcie bo w gardle sucho!
Kto może być tym wilkiem? trzeba podejmować trafniejsze decyzje.
@up co do tego nie ma wątpliwości
witajcie panowie
witaj !
Najgorsze są pierwsze dni ... 0 pomysłów heh
Tak, głosujcie na kogoś, bo się mało udziela. Gratuluję wam "weterani". Patrzyliście wogóle przez okno? Nie każdy ma ochotę siedzieć 12h przy kompie. Normalny człowiek korzysta i cieszy się pogodą. W tej grze chodzi o ANALIZĘ WYPOWIEDZI, a nie ich brak. Życzę wam powodzenia, jak będziecie myśleć w ten sposób.
Tak, głosujcie na kogoś, bo się mało udziela. Gratuluję wam "weterani". Patrzyliście wogóle przez okno? Nie każdy ma ochotę siedzieć 12h przy kompie. Normalny człowiek korzysta i cieszy się pogodą. W tej grze chodzi o ANALIZĘ WYPOWIEDZI, a nie ich brak. Życzę wam powodzenia, jak będziecie myśleć w ten sposób.
Na razie nie mam za bardzo co analizować
@progmr tutaj nie chodzi o to ze w ogole macie nie pisac, no ale czlowieku, to gadanie w tej grze w ogole nie ma sensu, na czym ja mam opierac swoje podejrzenia? Na tym ze facos prowadzi bar? Na tym ze ktos tam zamowil dwa piwa a tamten poszedl lowic ryby? Tutaj chodzi o rzucanie podejrzen, a RP to sprawa drugorzedna.
No jak się spami 20 stron rolpleja to i g*wno do analizowania jest. Po 1 normalnym zdaniu(patrz sezon 1) można już coś przeanalizować.
@Yamakazu o tym mówię.
Ja głosuję na Madiriusa, tak jak wczoraj.
@progmr tutaj nie chodzi o to ze w ogole macie nie pisac, no ale czlowieku, to gadanie w tej grze w ogole nie ma sensu, na czym ja mam opierac swoje podejrzenia? Na tym ze facos prowadzi bar? Na tym ze ktos tam zamowil dwa piwa a tamten poszedl lowic ryby? Tutaj chodzi o rzucanie podejrzen, a RP to sprawa drugorzedna.
Nie, ale podejrzane może być też zbytnie odchodzenie od tematu, unikanie gadki o wilkach, cokolwiek. RP jest ok, no ale panowie, bez jaj. Mam czytać 20 stron pisania o tym, jak ktoś wdepnął w gówno, poszedł do baru albo na plażę? I co, pomęczę się, przeczytam, a tu kompletnie nic. Popieram RP, ale luz, nie walcie tyle tego. Napiszecie sobie...4 posty codziennie i powinno być ok. Just chill.
@Azrael wlasnie chodzi o to ze tutaj wszyscy zapominaja o co chodzi w grze, i zamiast zastanawiac sie kto jest wilkiem robia sobie kacik RP
O to samo mi chodziło
Rolplej rolplejem, ale jest to sprawa drugorzędna.
Popieram Yamakazu, że niby co mam analizować przed oddaniem głosu? Właśnie dlatego wczoraj nie głosowałem. Nie dość, że pierwszy dzień (nic nie wiemy), to jeszcze zero podejrzeń.
Jeszcze co lepsze, głosowali na eddarda, a jak go spalili, to płakali "czemu on?", aż ksiądz z IQ nogi stołowej ożywił wieśniaka, marnując swoją moc na kolejne 8 dni, podczas których wilki mogą wybić paladyna, jasnowidza, wojownika czy Bóg wie kogo jeszcze.
Ludzie, ta gra nie opiera się na RP! Jedynie wypowiedzi mają być utrzymane w RP, ale nie cała gra (tak mi nawet Yang napisał). To jest gra polegająca na umiejętnym wykorzystywaniu info i logicznym myśleniu, a nie sesja RPG!
MG: Yang Ci tak napisał, że wypowiedzi mają być utrzymane w RP, a Ty dalej się do tego nie stosujesz.