W tej chwili to, iż ktoś mało pisze, rzeczywiście można traktować jako poszlakę. Czemu? Bo co mamy analizować, skoro ktoś nic nie pisze? Mamy uznać go wtedy za wieśniaka czy futrzaka?
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Niestety, dziś do was już więcejnie zajdę, więc muszę oddać swój głos na RaVeN.
Idę na plantację bananów pracować.
Oddaję głos na RaVeN'a
Jeżeli mnie do siebie przekona to może zmienię głos
Dobra idę to wszystko przemyslec.Wrócę wieczorem.
Do zobaczenia.
W tej chwili to, iż ktoś mało pisze, rzeczywiście można traktować jako poszlakę. Czemu? Bo co mamy analizować, skoro ktoś nic nie pisze? Mamy uznać go wtedy za wieśniaka czy futrzaka?
Co k*rwa? Ty opuszczasz czasem dom? Już mowiłem, że nie każdy ma ochotę siedzieć 12h przy kompie, bo go spalą
Co k*rwa? Ty opuszczasz czasem dom? Już mowiłem, że nie każdy ma ochotę siedzieć 12h przy kompie, bo go spalą
Zgadzam się z tobą, ale czy zauważyłeś że kilka osób z naszej grupy nie odezwała się ani razu w ciągu ostatnich dwóch dni Czy to takie trudne napisać jednego posta?!
W tej chwili chciałbym was poprosić o jedno, nie oddawajcie głosu o 15 xF
poczekajcie sobie spokojnie do wieczora aż sie zrobi dym
Witajcie przyjaciele... Nie było mnie, ponieważ zasnąłem kiedy opiekowałem się eddardem.A właśnie gdzie on teraz jest? Ahh jeszcze jedno, Progmr czegoś się tak na mnie uwziął?
Po prostu oddałem głos. Wszystko może się zmienić.
@Hantus to nie znaczy, że są wilkami.
a ja głosuje na BlastBlue. Głosuje na niego, ponieważ dla mnie jest dziwne, że traktuje wiesniaków jak rzeczy wypowiedziamy typu: Po co płaczecie to byli tylko wieśniacy... Dla człowieka najważniejsze byłoby przetrwanie w jak największym gronie kompanów
głosuję na RaVen podejrzany jest będę wieczorem idę polować na jelenie itp wezmę miecz.
Mój przyjacielu (wieśniaku, jak mniemam): to jest tak, jak w różnych grach strategicznych: są jednostki silniejsze i słabsze. Są też jednostki ważne i mniej ważne. Wieśniak, który nic nie robi poza tym, że "jest", jest mniej warty niż wojownik, który może zabić wilkołaka, czy też jasnowidz, który może pomóc nam wykryć wilka. Dlatego nie przejmuję się stratą wieśniaków. Zacząłbym się zastanawiać, gdyby zginął ktoś ważniejszy. Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz.
Idę się zrelaksować na plaży.
Dobra, jestem. Od razy mówię, że mam parę typów, bynajmniej nie opartych na "niepisaniu". I mam parę typów na księdza. Skąd? Bo większość klech zatrzymałaby sobie moc na lepszą okazję, a tak zostaje tylko mój "fanklub". Ktoś się chyba zbyt wczuł w rolę.
To wymień typy. Nie możemy się chować. To nie ma sensu
nic nie mpowiedziałem. EDIT POWER!
Hantus, serio? Ma napisać kto prawdopodobnie jest księdzem, żeby nam ważną personę wilki zabiły? A z resztą, jak chcecie.
@ten pan na dole Ale przecież on ewidentnie gadał o księżulku o.O
Hantus, serio? Ma napisać kto prawdopodobnie jest księdzem, żeby go wilki zabiły?
Ja nie mówię o księdzu. Chodziło mi o wilkołaki
#UP Popieram!
Jeżeli masz swoje typy, to się nimi podziel. Moim (wstępnie) typem jest RaVeN. Niestety i tak mamy mało poszlak, więc wspólna wymiana podejrzanych to chyba, na ten stan, najlepsze rozwiązanie.
Eddar typował "ReXin i Madirius, być może nesquik lub facos." Nie możesz się z tym kryć bo jak koledzy wspomnieli do niczego przez to nie dojdziemy
Hantus...przeczytaj ze zrozumieniem. Nawet eddard potwierdził, że chodziło mu o księdza.