Wilkołaki sezon 3 (gra)

Hantus...przeczytaj ze zrozumieniem. Nawet eddard potwierdził, że chodziło mu o księdza.

Ale MI chodziło o wilkołaki. Nikt nie jest chyba na tyle głupi żeby zdradzić byle komu księdza XD

Madirius

-dlaczego: jego posty opływają wdzięcznością, aż zbytnio... barneyg.jpg

-wątpliwości: mało powodów+ niepewne

ProPrzemo

-dlaczego: akurat, kiedy skończyło się "rolplejowanie" zamilkł

-wątpliwości: jak Madirius

i TU chodziło o wilkołaki

Co do Madirius'a się zgodzę, ale nie mam jeszcze zdania na temat ProPrzemo

Wieczorem specjalne wydarzenie ! Już wszystko zostało z tej okazji przygotowane, nic tylko spłąnąć !

Firewood.jpg

kto tyle drewna narąbał?

i do tych co mnie typują. Strzeżcie się kiedy mnie zabraknie, zabraknie także ciasta ananasowego

Poradzimy sobie bez ciasta. Z resztą pokaż tą kostkę.

czekaj tylko ściągne skarpetke (ściąga skarpete i pokazuje kostkę)

Wszystko wsakzuje na to, że jeśli dzisiaj nie zostaniesz spalony, to za jakieś 4 dni powinno być dobrze.

jeszcze 4 dni ohh boże dlaczego mi to zrobiłeś...

Nie wiem, czy dziś jeszcze będę, więc swój głos oddam teraz, na Hantusa, którego argumentacja i wczesna pora głosowania wydaje mi się dziwna, tak samo jak fakt, kolejnych głosów, chociaż nawet poszlak nie widać.

co cree z głosami na mnie poszlak nie widać?

Nie wiem, czy dziś jeszcze będę, więc swój głos oddam teraz, na Hantusa, którego argumentacja i wczesna pora głosowania wydaje mi się dziwna, tak samo jak fakt, kolejnych głosów, chociaż nawet poszlak nie widać.

A jaka różnica kiedy zagłosuję? Zagłosowałem wcześnie bo chciałem zobaczyć jak RaVeN się będzie bronił oraz zachęcić innych do myślenia i głosowania.

co hantus lubisz bawić się swoją ofiarą? a może to ty jesteś sierściuchem?

co hantus lubisz bawić się swoją ofiarą? a może to ty jesteś sierściuchem?

Z czego to wnioskujesz? Przeczytaj cały temat od początku i jeszcze raz się zastanów :( Czy jakbym był wilkołakiem to bym zachęcał was do myślenia?

Ja oddaje głos na Hantusa tak samo jak Cree uważam,że tak wczesna pora głosowania i jego odpowiedzi wydaje się podejrzliwa.

ja także zmieniam swój głos i oddaje go na Hantusa... Ciągle próbuje spalić RaVeNa chodziaż on nie napisał jeszcze nic z czego możnaby stwierdzić że jest wilkiem

Błagam nie bądzcie głupi nie głosujcie na mnie. Jestem zwykłym wieśniakiem :( Przejrzyjcie sytuację jeszcze raz:

1. Cree rzucił bezpodstawne podejrzenia...

2. Madirius go poparł...

3. I tak oto wszyscy zaczynają głosować na mnie.

Przejrzyjcie temat jeszcze raz. A na Ravena głosuje dlatego bo wydaje się mi najbardziej podejrzany. Nie mam zamiaru cały czas skakać z kwiatka na kwiatek :(

A mi się zdaję,że ty tak specjalnie piszesz żeby się obronić i prosić innych żeby nie oddawali głos na ciebie... tak jak napisałem wcześniej jesteś bardzo podejrzany...

A mi się zdaję,że ty tak specjalnie piszesz żeby się obronić i prosić innych żeby nie oddawali głos na ciebie... tak jak napisałem wcześniej jesteś bardzo podejrzany...

A co mam się nie bronić?! Nie chcem żeby mnie spalili niewinnego :( Ty byś chciał? A po za tym jestem jednym z najaktywniejszych, jakbym był wilkołakiem to raczej bym siedział cicho -_- Tak jak połowa członków naszej wioski -_- Zauważyliście że rzucacie podejrzenia tylko na najaktywniejszych (niewiara, eddard) ?