Winny się tłumaczy
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Każdy ma swoje zdanie już wcześniej myślałem o tobie a Cree podał bardzo dobre argumenty na to,że możesz być wilkołakiem.
Dobra to ja się zamykam... Skoro tylko winny się tłumaczy Tylko wilkołaki wiedzą że jestem niewinny...
bo jesteś jednym z nich! głosuję na ciebie hantus wybacz ale najbardziej dziwny jesteś z nas wszystkich.Ciągle się bronisz jak byś raz nie mógł napisać że nie jesteś wilkiem a tak to bum i niestety stosik cię czeka najpewniej.
Ale to by nic nie dało, a poza tym na początku tak napisałem i nikt mi nie wierzy. Ludzie błagam zastanówcie sie
Jestem jednym z najaktywniejszych graczy wilkołakom bardzo zależy na tym żeby mnie załatwić. Skąd wiecie że Cree nie jest wilkołakiem chcącym się mnie pozbyć
Podejrzewałem że to wilki mnie załatwią
no ale cóż chyba nie udało mi się dojść za daleko. Zauważcie tylko jedno: Cree mnie podejrzewa i kolejne trzy osoby też na mnie głosują. Czy to nie dziwne?
Ludzie pomyślcie zanim oddacie głos.Macie jeszcze dużo czasu tak więc...
Fajnie, że wreszcie zaczęliście myśleć i rzucać podejrzenia
Mamy już jakiś punkt wyjściowy, co kto mówi itd.
Tak czy owak, ja zagłosuję później. Może pojawi się jakiś ciekawy trop.
Winny się tłumaczy
Winny gdy się broni, winny gdy się niebroni. Jesteś zbyt pewny tego, kto jest, a kto nie jest futrzakiem.
po pierwsze, co za fuszerka... szaman typuje osobe, ktora i tak jest przeznaczona do spalenia. Robi to po pierwszym dniu, wiec wszelkie podejrzenia to tak naprawde strzaly. Gina obaj.
po drugie, wskrzeszony zostaje wiesniak, nie szaman. Pomijajac sam fakt, ze szaman przydalby nam sie o wiele bardziej, to wskrzeszony wiesniak mogl byc przeciez zmiennoksztaltnym.
wy gamonie... no i ksiądz, skonczony idiota.
szkoda, ze stracilismy juz trojke naszych, bo tropy sa wciaz niewyrazne, a czasu przez te mordy coraz mniej. Poki co najbardziej podejrzani wydaja mi sie xasarm, madririus i dixell. Przyjrzyjcie sie ich wypowiedziom. Poki co, jeszcze nie glosuje.
Dobra. Jak mówiłem GŁOSUJĘ NA MADIRIUSA. Zdania nie zmieniam. Będę o 22 CYA.
ja jestem w najbardziej podejrzanych... No no ładnie się tu porobiło, ale ja wciąż głosuje na hantusa
Tak tak idźcie za głosem ludu.Ciekawe ile wytrzymamy z takim tokiem myślenia...
Tak tak idźcie za głosem ludu.Ciekawe ile wytrzymamy z takim tokiem myślenia...
Tak samo jak mówiłem Cree zagłosował na mnie i cały tłum podąża za nim
Oddajęgłos na ProPrzemo z podanych wcześniej powodów. Jakoś mi się wydaje bardziej podejrzany od Maridiusa.
Przestańcie gadać w kołko jak zacięta płyta
"Winny się tłumaczy"
"Niewinny się tłumaczy"
"Nie idzcie za głosem ludu: (zwłaszcza ci którzy dzień wcześniej postopili identycznie xf)
Dajcie sobie spokuj z Hantusem
Dajcie sobie spokuj z Madiruisem
Dajcie sobie spokuj z RaVenem (przynajmniej na razie, chociaż pewnie i tak jużspłonie dzisiaj)
to sa zwykłe ludki widać to w każdej ich wypowiedzi mimo iż bronia się obarczajać winną samych siebie
Chciałem dzisiaj głosować na PlainLazy ale jego wypowiedź zmieniła moje zdanie, dlatego chciałbym iść za jego tropem i wam też radze
Mam nadzieje Plain że dodasz swój głos do mojego
Głosuje na Dixell'a
Być może popełniam bład, ale tutaj nie można być niczego pewny
Sondaż:
Madirius- 2 głosy
Hantus- 3 głosy
RaVeN- 1 głos
BlastBlue- 1 głos
ProPrzemo- 1 głos
Dixell- 6 głosy
Cree- 1 głos
Nesquik- 1 głos
Jeżeli nikt nie zagłosuje inaczej lub nie zmieni głosu to ja was dziś opuszczę Szkoda, fajnie się z wami grało D:
tez glosuje na dixella. Jezeli laska, chce prosic dzis o ochrone paladyna.
a kto to ten proprzemo jest? ProGmR?
dobra debil ze mnie... to nie ProGmR ;D i zmieniam głos z Hantusa tak samo na dixella
Bałem się, że nie zdaze oddać głosu. A więc uważam, że splonac powinien ProGmr