@Maridius miał być moim asystentem
Dobra idę jutro sprawdze kogo spalono
@Maridius miał być moim asystentem
Dobra idę jutro sprawdze kogo spalono
Zmieniam głos z RaVeN'a na Dixell'a
ja miałem być twym asystenem eddard?
Niech spłonie Dixell.
Hantus widzę przejrzal na oczy. Przyczepiliscie do mnie jak rzep do psiego ogona. To, że czas wolny w weekend majowy przeznaczam na inne przyjemności niż pisanie postów na forum, nie znaczy, że od razu chce Was zezrec.
Plain sobie wymyslil, ze niby jestem podejrzany wiec czuje, ze sieje niepotrzebny zament i sie skumal z Cree. Glosuje na Cree.
Echhhh jak wszyscy głosują na Dixella to raczej mój jeden głos nic nie zmieni tak więc też głosuje na niego.
Jeżeli Dixell okaże się wieśniakiem to moim podejrzanym będzie Cree.
A ja, w przeciwieństwie do was wszystkich głosuję na nesquika. Nie podoba mi się jego zachowanie, o wilkach nie gada, pierdzieli przez 2 strony o ananasowym cieście, coś jakby chciał odwrócić uwagę od wilkołaków. Pewnie się mylę, ale póki co na prawdę mam mało prawdziwego materiału do analizy (jak na mój mały móżdżek). Nic do ciebie osobiście nie mam (chyba, że jesteś wilkiem). Może nie mam tropu, może jestem za głupi, ale głos leci właśnie na nesquika.
Azrael z tym ciastem to mnie rozje (pip) ale jak coś to on ze mną gadał o tym ciaście
Sondaż:
Madirius- 2 głosy
Hantus- 3 głosy
RaVeN- 1 głos
BlastBlue- 1 głos
ProPrzemo- 1 głos
Dixell- 5 głosów
Cree- 3 głosy
Nesquik- 1 głos
ProGmR- 1 głos
Wszyscy już oddali głosy
Nie gadam o wilkach-zostane spalony.Zaczne gadać-wilki mnie zabiją.Echhhh trudne życie w tej wiosce...
Bywa. Hantus jest w podobnej sytuacji. Broni się - winny. Nie broni się - winny. Sad but true. Zobaczymy co to będzie.
Jak mnie spala , a okaze sie, ze jestem paladynem to zwroccie uwage na Cree i Plaina.
Równie dobrze mógłbyś być zmiennokształtnym. Taka tylko drobna uwaga .
chce w to zagrac:D
Yanglegend: To właśnie straciłeś taką szansę.
eddard, a ja miąłem u ciebie pracowac
glos oddaje na Dixell
Równie dobrze mógłbyś być zmiennokształtnym. Taka tylko drobna uwaga .
Tak, moglbym, jak kazdy w tej wiosce.
Tak, moglbym, jak kazdy w tej wiosce.
Też prawda, też prawda... No nic, pozostaje nam czekać aż każdy ostatecznie odda głos i widzimy się przy stosie.
Azrael, mi też coś nie pasuje w nesquiku. Najpierw gada żeby nie iść za głosem ludu, a teraz "mój głos nic nie zmieni" :// WTF? To nie głosuj. Zawsze jeden głos może zawarzyć o czyimś życiu.
Zostaję przy Madiriusie.
niech spłonie Hantus
Dajcie spokoj Dixellowi to palladyn chyba ze wszystkich oklamuje ...