Wilkołaki sezon 3 (gra)

Jak nie zagłosuje to wtedy będzie, że jestem wilkołakiem bo nie głosuje.

ZAPAMIETAJCIE! Jezeli dzisiejszej nocy splone(oczywiscie bede czysty), to nastepnego dnia bierzcie sie za Cree i PlainLazy. Ten drugi widziac, ze mam podejrzenia na Cree, stwierdza, ze dziwnie sie zachowuje(ciekawe) zaczyna glosowac na mnie. Mysle, ze sa w pewien sposob ze sobia powiazani i nie zapomnijcie po moim spaleniu o tej dwojce.

Boże następny. Już taki był, co się przechwalał, że jest jasnowidzem i go spalili. Myślisz, że jak powiesz, że jesteś Palem? To cię zostawią? OMG...

Boże następny. Już taki był, co się przechwalał, że jest jasnowidzem i go spalili. Myślisz, że jak powiesz, że jesteś Palem? To cię zostawią? OMG...

Mam to gdzies, wazne zebys po mojej smierci wyciagnal pewne wnioski.

Mnie ciekawi jedno. Wszyscy za idą za głosem jednej osoby, nie mając praktycznie własnego zdania. Burzę rozpętał Cree, gdzie On teraz jest?

Głos na Cree

Ja na ciebie nie głosuję, więc też "mam to gdzieś". Jeśli chcesz spłonąć to powodzenia życzę.

Cofam swój głos.Myślcie sobie teraz co chcecie, nie obchodzi mnie to.

Ja jeszcze głosu nie oddałem. Głos na Cree. Przeczytałem uważnie ostatnie parę stron i raczej dziś już decyzji nie zmienię.

no faktycznie patrząc na posty cree gdzieś zniknął i nas obserwuje... Głos na Cree

no faktycznie patrząc na posty cree gdzieś zniknął i nas obserwuje... Głos na Cree

Ponieważ zmieniłeś głos 2 razy to zgodnie z zasadami Twój głos zostaje dzisiaj unieważniony.

Yanglegend: Zostałeś uśmiercony kilka stron temu za afk, żegnamy.

(Yang był szybszy ^^) Jeszcze 20 minut.

Tylko czekać pozostało panowie.

niestety musimy trzymać kciuki żeby był to wilk.

niestety musimy trzymać kciuki żeby był to wilk.

No i tyle nam pozostało na chwile obecną.

Głosowanie oficjalnie zakończone. Teraz tylko pozostaje czekać na wyniki

a tym czasem barman walnij mi drina

Oj będzie się działo :D

DZIEŃ 2

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dzisiejszej nocy na stosie spaliliśmy Dixell'a, który był wieśniakiem.

Ofiarą wilkołaków padł ProGmR, jasnowidz.

Już walę :D

Btw: Zna ktoś wyniki? zn. się kto na kogo? Nie mówię o tym z poprzedniej strony, bo tam się połowa zmieniła. Przy okazji fajnie by było, gdyby podczas wyników głosowania podać właśnie takie coś.

@Edit:...