japierdziele... czemu dixela!? dlaczego nie Cree... Ale przynajmniej ProGmR przestanie na mnie głosować
Wilkołaki sezon 3 (gra)
< płacze >
Nie wiem, czy dziś jeszcze będę, więc swój głos oddam teraz, na Hantusa
Mówiłem, że oddaje wcześniej, bo nie wiem czy później będę... To dla osób które się pytają, a którym się słuchać nie chce.
No nieźle.
Spaliliśmy wieśniaka, a wilkołaki to pewnie mają już sieć sojuszów, dzięki którym prześwietlili na wylot połowę graczy.
Anyway, są lepsi niż w poprzednim sezonie, ostatnio w drugim dniu trafili nieumarłego, a teraz jasnowidza
A tak na serio: ProGmR głosował na Madiriusa. Czy to przypadek, że zginął właśnie on?
japierdziele... czemu dixela!? dlaczego nie Cree... Ale przynajmniej ProGmR przestanie na mnie głosować
Cieszysz się, że straciliśmy jasnowidza?
głosowałem na dixella, bo głosował na cree, który jako jedyny z waszej pijackiej zgrai próbuje coś wydedukować. Ba, zachęca was do pomyślenia i oddawania głosów, co na pewno pomoże nam szybciej, niż kilkugodzinne pijatyki.
Inna sprawa, czemu dix przed śmiercią powiedział - "jeżeli okaże się, że jestem paladynem, to", potem ktoś zwrócił uwagę, iż może być zmiennokształtnym i bam, dixell okazuje się zwykłym wieśniakiem. Czemu miałby sugerować, że jest paladynem, gdyby nim nie był - w dodatku parenaścię minut przed pewną śmiercią?
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie najbardziej podejrzani są:
-Cree;
-ProPrzemo.
głosowałem na dixella, bo głosował na cree, który jako jedyny z waszej pijackiej zgrai próbuje coś wydedukować. Ba, zachęca was do pomyślenia i oddawania głosów, co na pewno pomoże nam szybciej, niż kilkugodzinne pijatyki.Inna sprawa, czemu dix przed śmiercią powiedział - "jeżeli okaże się, że jestem paladynem, to", potem ktoś zwrócił uwagę, iż może być zmiennokształtnym i bam, dixell okazuje się zwykłym wieśniakiem. Czemu miałby sugerować, że jest paladynem, gdyby nim nie był - w dodatku parenaścię minut przed pewną śmiercią?
Myślę że powiedział to po to żeby na niego nie głosowano.
Następny wieśniak spalony a wilki stają się coraz silniejsze musimy wziąć się do roboty.
BlastBlue ProGmR glosowal na mnie już 2 dzień więc prędzej by kopnął w kalendarz jakbym to ja był futrzastym
głosowałem na dixella, bo głosował na cree, który jako jedyny z waszej pijackiej zgrai próbuje coś wydedukować. Ba, zachęca was do pomyślenia i oddawania głosów, co na pewno pomoże nam szybciej, niż kilkugodzinne pijatyki.Inna sprawa, czemu dix przed śmiercią powiedział - "jeżeli okaże się, że jestem paladynem, to", potem ktoś zwrócił uwagę, iż może być zmiennokształtnym i bam, dixell okazuje się zwykłym wieśniakiem. Czemu miałby sugerować, że jest paladynem, gdyby nim nie był - w dodatku parenaścię minut przed pewną śmiercią?
Dobre spostrzeżenie.
Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz: szansa na to, że ProGmR był jasnowidzem, jest taka sama, jak szansa na to, że był zmiennokształtnym (jak to Dzz powiedział w poprzednim sezonie). Tak więc, czy możemy mu ufać?
I tutaj chciałbym jeszcze raz oczernić naszego księdza: jakim (za przeproszeniem) idiotą trzeba być, żeby w pierwszym dniu wskrzesić wieśniaka, gdzie przez następne dni mógł zginąć wojownik, paladyn, czy ktokolwiek inny z klasą? I teraz macie. Specjalne "pozdro" dla klechy. Trzeba być ku*wa genialnym.
@down ale ze mnie idiota
Dobre spostrzeżenie.Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz: szansa na to, że ProGmR był jasnowidzem, jest taka sama, jak szansa na to, że był zmiennokształtnym (jak to Dzz powiedział w poprzednim sezonie). Tak więc, czy możemy mu ufać?I tutaj chciałbym jeszcze raz oczernić naszego księdza: jakim (za przeproszeniem) idiotą trzeba być, żeby w pierwszym dniu wskrzesić wieśniaka, gdzie przez następne dni mógł zginąć wojownik, paladyn, czy ktokolwiek inny z klasą? I teraz macie. Specjalne "pozdro" dla klechy. Trzeba być ku*wa genialnym.
Wątpię żeby wilkołaki miały zabić swojego zmiennokształtnego
Coś mi strzeliło do głowy. A jeśli wilkołakami są osoby które nic nie mówią (jak np. [jak coś napisałeś to przepraszam]). Wszyscy wypieramy ofiary wśród tych co coś mówią.
Hmm chyba wszyscy biorą udział w zabawie.
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie najbardziej podejrzani są:-Cree;-ProPrzemo.
Teraz się spytam dlaczego? Dajcie mi jeden sensowny argument. Bo na razie osoby które na mnie głosują argumentują to faktem, że mam swoje zdanie.
Teraz się spytam dlaczego? Dajcie mi jeden sensowny argument. Bo na razie osoby które na mnie głosują argumentują to faktem, że mam swoje zdanie.
Dlatego że jak zagłosowałeś na mnie (jedyny twój argument był taki że "zagłosowałem jako jeden z pierwszych") to automatycznie cała grupa poszła za tobą (4 osoby). Czy to nie dziwne? A poza tym to tylko przypuszczenia.
Dobre spostrzeżenie.Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz: szansa na to, że ProGmR był jasnowidzem, jest taka sama, jak szansa na to, że był zmiennokształtnym (jak to Dzz powiedział w poprzednim sezonie). Tak więc, czy możemy mu ufać?I tutaj chciałbym jeszcze raz oczernić naszego księdza: jakim (za przeproszeniem) idiotą trzeba być, żeby w pierwszym dniu wskrzesić wieśniaka, gdzie przez następne dni mógł zginąć wojownik, paladyn, czy ktokolwiek inny z klasą? I teraz macie. Specjalne "pozdro" dla klechy. Trzeba być ku*wa genialnym.
ProGmR został zaatakowany przez wilkołaki. Jaka jest więc szansa, że był zmiennokształtnym? Żadna. Dość dziwne, że dla ciebie nie jest to tak samo oczywiste, jak dla mnie. Naprawdę dziwne...
W poprzednim sezonie już była osoba która była mistrzem dedukcji, jak się okazało, kamuflażu.
@Cree, ale wiesz, zeby sadzic ze jestes wilkolakiem nie potrzeba dowodow, przeciez to ze ktos nie popelnil bledu nie oznacza ze nie jest wilkolakiem, prawda? :>
Prawda, ksiądz jest the best. Mnie jednak nurtuje jedna sprawa: dlaczego dzień wcześniej wskrzesił wieśniaka, a nie szamana? Hmm, dziwie. Co do rozważań, jak na razie podejrzani u mnie są Madirius i Cree (nie pytajcie dlaczego, bo najpierw sam muszę to sobie poukładać.
A teraz fakty, oto kiedy dostawałem głosy:
- Ammon 21:16
- facos14 21:23
- Madirius 21:26 (nieudana zamiana)
Panowie chcieli Dixa ratować? Trzy głosy w ciągu 10 minut.
A teraz fakty, oto kiedy dostawałem głosy:- Ammon 21:16- facos14 21:23- Madirius 21:26 (nieudana zamiana)Panowie chcieli Dixa ratować? Trzy głosy w ciągu 10 minut.
Hmmm... Też racja, ale jednak największym (dla mnie) podejrzanym jest ProPrzemu jest strasznie sztuczny :/