Wilkołaki sezon 3 (gra)

Nie mówcie "w poprzednim sezonie" - zamieniajcie to na jakieś, nasi przodkowie czy coś. Zachowajmy choć krztę rolpleju dla fanów, to może i oszczędzą nam tych 10-stronnicowych wstawek o niczym ;x

mój świętej pamięci prapraprapraprapradziad też miał problem w wiosce z wilkołakami i nikt go nie posłuchał. Sam został zrzucony z klifu, a wataha wilków im stado wybiła. Nie bądźcie głupi jak tamci wieśniacy.

Panowie ja spadam bo nie wyrabiam oczy mi sie same zamykaja. Nie martwcie się jutro przeczytam powstały spam, ale jeżeli któryś powie o mnie złe słowo to nogi z d*py powyrywam jak mnie Babcia Madiria (lol) uczyła :)

A teraz fakty, oto kiedy dostawałem głosy:- Ammon 21:16- facos14 21:23- Madirius 21:26 (nieudana zamiana)Panowie chcieli Dixa ratować? Trzy głosy w ciągu 10 minut.

Wiesz co jest jeszcze dziwniejsze? Że ostatni głos oddałem przez 17, a potem dopiero teraz? Och, czy to nie jest dziwne? O nie, może to ja jestem wilkołakiem?! Spalcie mnie, zanim wam pozabijam! <_<

Cree, dopiero wróciłem do domu, i co w tym dziwnego, że masowo oddaje się głosy przed końcem? Tak jest codziennie.

A teraz fakty, oto kiedy dostawałem głosy:- Ammon 21:16- facos14 21:23- Madirius 21:26 (nieudana zamiana)Panowie chcieli Dixa ratować? Trzy głosy w ciągu 10 minut.

Był wieśniakiem, więc na co?

Typuje Cię, poniewaz ta twoja dedukcja zaprowadziła nas do nikąd, kto wie czy nie przypdakiem.

Jutro w godzinach wieczornych wyspę Gordos odwiedzi statek kupiecki, warto wtedy być na przystani, bo z pewnością będzie można nabyć coś ciekawego, a może nawet magicznego...

A więc szykujemy transparent na przybycie Dzz: "Witamy Dzzyka!" :D

Był wieśniakiem, więc na co?Typuje Cię, poniewaz ta twoja dedukcja zaprowadziła nas do nikąd, kto wie czy nie przypdakiem.

Lub zmiennokształtnym, który wcześniej sugerował, że może być paladynem, po co wieśniak miał by to pisać? To nie ma sensu, no i raptem, w przeciągu 10 minut 3 głosy na mnie (kiedy Dix ma bodajże 5, czy 6).

Więc facos odstaw sarkazm, bo ile przypadku było wtym, że Dix sugeruje, że jest paladynem i żeby skupić się potem na 2 osobach, gdy ktoś wspomina, że może być zmiennokształtnym - okazuje się wieśniakiem. 30 minut przed zakończeniem głosowania w przeciągu 10 minut druga osoba w kolejności dostaje 3 głosy. Więc jeśli mi ktoś napisz, że w tym wszystkim nie ma niczego, co by mogło zwrócić uwagę, to nie mam pytań.

Jutro w godzinach wieczornych wyspę Gordos odwiedzi statek kupiecki, warto wtedy być na przystani, bo z pewnością będzie można nabyć coś ciekawego, a może nawet magicznego...

Jeżeli to coś magicznego pomoże nam w wygraniu z wilkami to kupuje!

wydaje mi się że ktoś ze starej ekipy dostał wilkołaka i steruje ich resztą w taki sposób że ma to rece i nogi

mają przywódce dobrego poprostu

Lub zmiennokształtnym, który wcześniej sugerował, że może być paladynem, po co wieśniak miał by to pisać? To nie ma sensu, no i raptem, w przeciągu 10 minut 3 głosy na mnie (kiedy Dix ma bodajże 5, czy 6).Więc facos odstaw sarkazm, bo ile przypadku było wtym, że Dix sugeruje, że jest paladynem i żeby skupić się potem na 2 osobach, gdy ktoś wspomina, że może być zmiennokształtnym - okazuje się wieśniakiem. 30 minut przed zakończeniem głosowania w przeciągu 10 minut druga osoba w kolejności dostaje 3 głosy. Więc jeśli mi ktoś napisz, że w tym wszystkim nie ma niczego, co by mogło zwrócić uwagę, to nie mam pytań.

W tym wszystkim niczego nie ma, co by mogło zwrócić uwagę :P Nie mówię, że Cię nie rozumiem. Prawdę mówiąc, to tak naprawdę nie zdawałem sobie z tego sprawy :D A poza tym chyba nie uważasz mnie za takiego durnia, żeby głosować razem z "braćmi" w ciągu paru minut na jedną osobę? Zwykły zbieg okoliczności.

Piękny dzień na ubicie wilkołaka, czyż nie? A tak BTW:

@ProPrzemo Możesz u mnie pracować, lecz barneyg.jpg

Mam dowody że ProPrzemo to wilkołak !:

Ja głosuje na Landrynus-a, ponieważ coś w nim mi nie pasuje.

1.(NAJWAŻNIJSZY) ProPrzemo bez dowodów głosuje na Landrynusa. Nie udało się mu, Landrynus nie został spalony. Następnego dnia zabijają go wilkołaki. Wilkołaki musiały od początku coś mieć do Landrynus'a dlatego go zabiły. Czy to zbieg okoliczności?

2. Odkąd zaczęliśmy myśleć siedzi strasznie cicho...

3. Mówi tylko po to żeby cokolwiek mówić, aby odciągnąć od siebie podejrzenia.

4. Jego wypowiedzi są strasznie "sztuczne"

wydaje mi się że ktoś ze starej ekipy dostał wilkołaka i steruje ich resztą w taki sposób że ma to rece i nogi

Na pewno. Większość graczy jest po raz pierwszy w tej grze. Jeżeli wilkami byli by sami nowicjusze, to łatwo byśmy ich wykryli. Na pewno nie zabiliby Landrynusa w pierwszym dniu. Bo nowicjusze nie znają Landryny, i nie wiedzą, czy logicznie myśli i dedukuje. Obstawiam Cree, jeżeli patrząc na to z tego punktu widzenia.

Podejrzany wydaje mi się także Madirius. ProGmR na niego głosował - ProGmR zginał. Typowa akcja wilków. I jeszcze mieli farta, bo był jasnowidzem. Kto wie, może jasnowidz prześwietlił Madiriusa przed śmiercią.

Druga rzecz: Madirius zmienia głos. Wczoraj aż tak się poplątał, że jego głos został unieważniony. Pamiętaj:

barneyg.jpg

EDIT:

@up po przeczytaniu twojej wypowiedzi mam 3 typy:

-Cree

-ProPrzemo

-Madirius

Jak i wy panowie mam swoje typy, ale widze że co do jednej osoby jesteśmy wszyscy zgodni: Cree

BlastBlue zmieniałem głosy ponieważ mam tak zwany "owczy popęd" przez co jestem bardzo podatny na głos innych ludzi,ale nie ma sprawy jeśli chcesz zobaczyć kim jestem do zagłosuj na mnie dzisiaj i kiedy zostane spalony zobaczysz kim lub czym jestem

A moim podejrzanym jest Madirius.Gdyby był wiesniakiem to czy cieszył by się ze smierci jasnowidza?

Od razu przepraszam za poprzedni post. Gdybym wiedział jak się posty kasuje to bym skasował.

Chyba Yang będzie szukał zapasowców, bo ProPrzemo się cosik nie odzywa.A tak BTW- podoba wam się obraz mnie ostatnio reprezentujący?

W tym temacie piszemy tylko o grze! Do tego typu rzeczy jest inny temat

Nesqiq ale gdybym był wilkolakiem też nie cieszył bymsie ze śmierci ( publicznie rzecz jasna)