Wilkołaki sezon 3 (gra)

Nesqiq ale gdybym był wilkolakiem też nie cieszył bymsie ze śmierci ( publicznie rzecz jasna)

Jesteś na mojej głównej liście podejrzanych.

Nesqiq ale gdybym był wilkolakiem też nie cieszył bymsie ze śmierci ( publicznie rzecz jasna)
japierdziele... czemu dixela!? dlaczego nie Cree... Ale przynajmniej ProGmR przestanie na mnie głosować

W tym poście okazujesz radość, że zginął jasnowidz.Co masz na swoją obronę hmmm?

Ale i tak przyznacie że z tej grupy najbardziej podejrzany jest Cree i ProPrzemo

Ale i tak przyznacie że z tej grupy najbardziej podejrzany jest Cree i ProPrzemo

Dla mnie najbardziej podejrzanym jest właśnie Madirius.Oni są zaraz po nim.

O tak, a szczególnie PP.

Madirius, nie pogrążaj się. Wszyscy cię podejrzewają. A takimi tekstami jeszcze bardziej uświadamiasz innym, że coś ukrywasz.

Co do Cree i ProPrzemo: Przemo wydał mi się podejrzany po wypowiedzi Hantusa, a Cree po wypowiedzi shielda.

No, chyba w końcu się zaczną oskarżenia i dedukcja a nie 2 strony o piciu. Mnie jednak dziś chyba bardziej interesuje ten przybysz.

dobra ja się lepiej nie oddzywam bo nie należe do najlepszych mówców. Jeśli mnie podejrzewacie to zagłosujcie na mnie, nie będe miał nic przeciwko ale jeżeli wilkołaki znowu wygrają to miejcie pretensje tylko i wyłącznie do siebie

Jeśli mnie podejrzewacie to zagłosujcie na mnie, nie będe miał nic przeciwko ale jeżeli wilkołaki znowu wygrają to miejcie pretensje tylko i wyłącznie do siebie

Za co? Za to, że zabiliśmy wilkołaka? Jak skończęymy (teraz dobrze?) z ProPrzemo, nadejdzie twoja kolej.

eddard zobaczysz czy jestem wilkołakiem :). Zagłosujcie dzisiaj na mnie prosze

Za co? Za to, że zabiliśmy wilkołaka? Jak skończę z ProPrzemo, nadejdzie twoja kolej.

TY z nim skończysz? Lepiej to sprostuj.

Madirius się pogrąża każdą wypowiedzią Czekam teraz jednak na tą dostawę, jestem ciekawy jak to będzie wyglądać.

Moim podejrzanym dalej jest Cree, a to, jak powiedział PlainLazy że próbuje coś wydedukować, fajnie, tylko że zaprowadziło nas to tam gdzie nie trzeba. Dzz też był mistrzem deduckji i jak się skończyło.

Nie zapominajmy że jest jeszcze jedna cicha osoba (moim zdaniem podobna do ProPrzemu)... swiatlopolis

Witam, piwa, piwa, piwa dajcie, a jak nie to spier****. :)

Baramn polewaj.

Oj Panowie, dałem jak na razie jedyny rzeczowy argument. Jesteście ślepi?

1. Dix zginął jako wieśniak, więc po jakiego groma miał wcześniej sugerować, że jest paladynem? Ktoś wspomina, że może być zmiennokształtnym - bum! Ginie jako wieśniak, po paladynie ni widu ni słychu.

2. Byłem drugi na liście, więc pół godziny przed końcem głosowania dostaję 3 głosy w 10 minut.

3. Jedna z osób które na mnie głosowała sugeruje, że wilkołakiem jest gość który głosował na Landrynusa. Gdzie tu sens? Po co zabijać osobę na którą się głosowało? Bez sensu.

4. Sugerujecie, że to ja sieje jakiś ferment za którym idzie reszta. Spoko, zastanówcie się co teraz sami robicie. Zamiast przyglądać się faktom idziecie za wolą reszty.

5. Aha no i podejrzenia na mnie zaczeły się od tego, że napisałem, że zamiast pić, powinniśmy zacząć myśleć - jaki wilkołak by tak zrobił?!

Ogólnie jeśli spłonę/zginę to sugeruje się przyjrzeć trójce którą wczoraj wymieniłem. Ammon, facos14, Madirius. Ewentualnie Hantus.

Ma rację, powinniśmy mniej pić, a więcej myśleć.

Oj Panowie, dałem jak na razie jedyny rzeczowy argument. Jesteście ślepi?1. Dix zginął jako wieśniak, więc po jakiego groma miał wcześniej sugerować, że jest paladynem? Ktoś wspomina, że może być zmiennokształtnym - bum! Ginie jako wieśniak, po paladynie ni widu ni słychu.2. Byłem drugi na liście, więc pół godziny przed końcem głosowania dostaję 3 głosy w 10 minut.3. Jedna z osób które na mnie głosowała sugeruje, że wilkołakiem jest gość który głosował na Landrynusa. Gdzie tu sens? Po co zabijać osobę na którą się głosowało? Bez sensu. 4. Sugerujecie, że to ja sieje jakiś ferment za którym idzie reszta. Spoko, zastanówcie się co teraz sami robicie. Zamiast przyglądać się faktom idziecie za wolą reszty.5. Aha no i podejrzenia na mnie zaczeły się od tego, że napisałem, że zamiast pić, powinniśmy zacząć myśleć - jaki wilkołak by tak zrobił?!Ogólnie jeśli spłonę/zginę to sugeruje się przyjrzeć trójce którą wczoraj wymieniłem. Ammon, facos14, Madirius. Ewentualnie Hantus.

Przecież ProPrzemu nie udało się przekonać ludzi do głosowania na Landrynus'a i właśnie dlatego wilkołaki zaatakowały go (Landrynus'a), a co do Dixella nadal myślę że napisał to po prostu po to żeby ludzie się nad nim zlitowali i zmienili głosy. Nie we wszystkim trzeba widzieć jakiś wielki przekręt (chociaż mogę się mylić)

Hantusia ty tam cicho siedź bo sam wczoraj o litość błagałeś

Panie Cree robisz to samo co Dixell. Ale chce o czymś innym.

3 osoby zagłosowały na ciebie w ciągu 10 minut, zagłosowałem 1 i miałem argument, nie mając swojego zdania poszli pewnie za moim głosem, TAK SAMO jak ludzie poszli za twoim w sprawie Dixella.

Razem z Plainem nakręcacie na kogoś nagonkę i znikacie, a ty nawet wyciągasz argumenty, ba, używasz tych swoich "faktów" jako argumenty, które w rzeczywistości nie zasługują na takie miano.

Jednakże najbardziej śmieszne jest to, że karzesz przyjrzeć się ludziom na osoby, które na Ciebie głosowały. No no, chyba jesteśmy niewygodni dla pana Cree.

.

Panie Cree robisz to samo co Dixell. Ale chce o czymś innym.3 osoby zagłosowały na ciebie w ciągu 10 minut, zagłosowałem 1 i miałem argument, nie mając swojego zdania poszli pewnie za moim głosem, TAK SAMO jak ludzie poszli za twoim w sprawie Dixella.Razem z Plainem nakręcacie na kogoś nagonkę i znikacie, a ty nawet wyciągasz argumenty, ba, używasz tych swoich "faktów" jako argumenty. Jednakże najbardziej śmieszne jest to, że karzesz przyjrzeć się ludziom na osoby, które na Ciebie głosowały. No no, chyba jesteśmy niewygodni dla pana Cree..

Tak samo Pan Cree zrobił ze mną. Nakręca na kogoś koło i znika :(

Idę do domu. Muszę oddać głos teraz. Głosuje na Cree.