Wilkołaki sezon 3 (gra)

Nie zapominajmy że jest jeszcze jedna cicha osoba (moim zdaniem podobna do ProPrzemu)... swiatlopolis

eeeee ? chyba swiatloPLIS

musiałem się aż zalogować bo idę oszczerstwa na mnie ehhh

jestem na majówcę a wiadomo co się wtedy robi :)

więc nie mam czasu na grę przynajmniej do piątku tylko czytam potem po 10 stron żeby nadrobić i oddaje głos ...

eeeee ? chyba swiatloPLISmusiałem się aż zalogować bo idę oszczerstwa na mnie ehhhjestem na majówcę a wiadomo co się wtedy robi więc nie mam czasu na grę przynajmniej do piątku tylko czytam potem po 10 stron żeby nadrobić i oddaje głos ...

Dobra, na razie znikasz z mojej listy podejrzanych ;)

< Jako ochroniarz stoi przy barmanie i uważnie przysłuchuje innych jak głosują > postanowił,że znowu zagłosuje na Hantusa,który wydaje mu się bardzo podejrzanie i też prosząc nieubłaganie na niegłosowanie na niego...

< Jako ochroniarz stoi przy barmanie i uważnie przysłuchuje innych jak głosują > postanowił,że znowu zagłosuje na Hantusa,który wydaje mu się bardzo podejrzanie i też prosząc nieubłaganie na niegłosowanie na niego...

Co w tym jest podejrzanego że prosiłem żeby na mnie nie głosowali? Po prostu chciałem nie zostać zabitym jak chyba każdy z naszej wioski

mylisz się. Ja chce być zabity, ponieważ nikt nie wierzy że jestem człowiekiem... Tak więc po co żyć jeżeli wszystcy mają się ciebie bać?

mylisz się. Ja chce być zabity, ponieważ nikt nie wierzy że jestem człowiekiem... Tak więc po co żyć jeżeli wszystcy mają się ciebie bać?

Po to żeby ludzie wygrali. Nie wiem jak dla ciebie, ale mi zależy na wygranej

I dlatego też że bardzo lubię tego typu gry

Dobra, na razie znikasz z mojej listy podejrzanych

mi to tam rybka mogę być na liście przynajmniej ktoś zwraca na mnie uwagę czuję się wyróżniony :D

tak serio to Cree jest dla mnie podejrzany a Ty jak myślisz ?

mi to tam rybka mogę być na liście przynajmniej ktoś zwraca na mnie uwagę czuję się wyróżniony tak serio to Cree jest dla mnie podejrzany a Ty jak myślisz ?

Tak jak wcześniej pisałem, zachowanie Cree i robienie tzw. "kółek" na kogoś jest bardzo podejrzane :/

3 osoby zagłosowały na ciebie w ciągu 10 minut, zagłosowałem 1 i miałem argument, nie mając swojego zdania poszli pewnie za moim głosem, TAK SAMO jak ludzie poszli za twoim w sprawie Dixella.

Bzdura, bo ja nie głosowałem na Dixa :) No i fakt, że głosowaliście w 3 na osobę z 2 miejsca, 30 minut przed końcem, w 10 minutach, też nie jest bez znaczenia. Pewnie spłonę dziś, więc tylko powiem, że gracie jak Wam zagrają, a dzisiejszej nocy znów nie spłonie wilk. Najgorsze jest to, że głosujecie bez żadnych konkretnych powodów, kiedy ja dałem fakty, może to przypadek, może nie, ale to nie domysły, Dix dziwnie zachował się na głosowaniu, patent z paladynem, potem 3 osoby pod sam koniec go bronią głosując na drugą w kolei postać. Trzeba być ślepcem żeby tego nie widzieć, niestety to chyba do Was nie dociera, więc musiałem znów to powtórzyć.

Głos na Ammona.

Bzdura, bo ja nie głosowałem na Dixa No i fakt, że głosowaliście w 3 na osobę z 2 miejsca, 30 minut przed końcem, w 10 minutach, też nie jest bez znaczenia. Pewnie spłonę dziś, więc tylko powiem, że gracie jak Wam zagrają, a dzisiejszej nocy znów nie spłonie wilk. Najgorsze jest to, że głosujecie bez żadnych konkretnych powodów, kiedy ja dałem fakty, może to przypadek, może nie, ale to nie domysły, Dix dziwnie zachował się na głosowaniu, patent z paladynem, potem 3 osoby pod sam koniec go bronią głosując na drugą w kolei postać. Trzeba być ślepcem żeby tego nie widzieć, niestety to chyba do Was nie dociera, więc musiałem znów to powtórzyć. Głos na Ammona.

Powiedzmy że dzisiaj ci uwierzę i zagłosuję na Ammon'a. Bo trochę przekonała mnie to mowa. Co się stanie jeżeli się mylisz?

jeżeli się "pomyli" to spłonie w następny dzień

I niech tak się stanie

williamy.jpg

Sam typowałem facosa, wiec po co mialbym palic własnego?

Niesamowity dar manipulacji, niczym Dzz.

Bylem 1 ktory na Ciebie zaglosowal, wiec twoj argument ni jak sie tu ma.

Głos na Cree

jak dzisiaj mam spłonąć jak nawet na mnie nie głosujecie

ammon czemu zmieniles wypowiedz?

Sam typowałem facosa, wiec po co mialbym palic własnego?Bylem 1 ktory na Ciebie zaglosowal, wiec twoj argument ni jak sie tu ma.

Trzy osoby w ostatnich 30 minutach oddają głosy, czemu pierwsza z nich miała by być niezwiązana z dwiema następnymi? Mój pradziad również głosował na niejakiego Dzz, chociaż w tych zamierzchłych czasach obaj byli wilkami, chcieli uniknąć podejrzeń, więc to nie działa w ten sposób, że jeden z was nigdy nie zagłosuje na drugiego.

#UP zmieniłem tylko formę, za dużo Enterów.

Mnie dziwi fakt, iż Hantus zmienił tak szybko zdanie, jak za machnięciem czarodziejskiej różdżki.

Edit: #Up

Co utwierdza mnie w przekonaniu, zresztą jak wiele osób tak myślało już wcześniej, iż Ty i Hantus jesteście wilkami.

a ja i tak głosuje na Cree.

Głosuję na Madiriusa. Wiem, że jesteś wilkiem.

głosuj głosuj ^^