Wilkołaki sezon 3 (gra)

Chyba, że śledzili 2 sezon, jak ja.

Oddaje swój głos na BlastBlue

Powoli kończy się czas, więc oddaję swój głos na cree.

Nie wiem jaką miksturkę łyknął Cree, ale mam dziwne przeczucie że wilkołaczą :(

Oddaję swój głos na Cree, jutro oddam głos na ProPrzemo

tak jak wcześniej mowilem glos na cree

czemu wciąż atakujecie osoby, które w przeciwieństwie do większości chcą coś wymyślić i wygrać? Od początku nie mam pewności względem cree, ale nie wydaje mi się, żeby będąc wilkołakiem przyjąłby taką linię obrony - tj. namawianie do pomyślunku i dedukcji. Tak jak mówię jednak, nie jestem wobec niego pewny. Wasze pijatyki strasznie mnie zmyliły, kiedyś było łatwiej...

Cree wypija czarną miksture i wyrastają mu włosy na plecach, ale dzieje się z nim coś jeszcze, coś o wiele bardziej magicznego...

Z resztą wypił "wilkołaczą" miksturkę (co potwierdza obawy facosa).

Kto napisał, że jest wilcza? Nikt.

Ale jest prawdopodobieństwo i to całkiem spore. Zostaję przy cree.

Prawda jest taka, że dzięki miksturce i tak dziś nie zginę, natomiast jeśli zagłosują na mnie jakieś wilczki, to wysłane zostaną ich imiona, dla losowych wieśniaków w wiosce, tak działa miksturka którą zażyłem dziś, nieśmiertelność i prześwietlenie wilków (o ile taki na mnie głosowały), oraz wysłanie ich imion. Takie jest działanie mikstury.

Hmm... Dobra, wierzę ci, choć pewny nie jestem. Zmieniam swój głos naProPrzemo.

Hmm... Dobra, wierzę ci, choć pewny nie jestem. Zmieniam swój głos naProPrzemo.

Ale to nic nie zmieni, chyba, ze jesteś ofiarą siewcy... Nieroztropne, tylko, że brakuje Ci dni ;)

Zachęcam wszystkich do głosowania dziś na mnie, pokarzcie, że nie macie niczego do ukrycia.

A ja zmieniam swój głos z Madiriusa na Cree. Jak wszyscy to wszyscy ^^

Dobra, wierzę ci :) Zmieniam głos na ProPrzemo

(wilczkiem nie jestem, a nie ma sensu głosować na gościa który i tak dziś nie zginie)

Zmiany głosowań? Nie chcecie wiedzieć kim jest wilk? Hantus ale losowe osoby dostały by info, które im teraz zabierasz, dla mnie to jest podejrzane.

Coś mi tu śmierdzi ta mikstura. Nie wiem co o tym myśleć. Głosuję na cree.

Nie do końca zrozumiałem twoją wiadomość XD Myślałem że działa to tak że jeżeli wilkołaki cię zaatakują zostaną prześwietlone

Cree strasznie manipuluje ludzmi, tylko powiedzial ze miksturka ma dzialanie ktore nam pomoze, a glupcy juz mu uwierzyli na slowo... Nie mowie ze nie, moze i takie ma dzialanie, ale zrozumcie ludzie ze na slowo nikomu nigdy nie mozna ufac

Hantus - nie. Każde imię głosującego wilka zostanie dziś w nocy ujawnione w śnie dwóch losowych mieszkańców wioski. Poza tym co ma atak wilków do głosowania?

Yamakazu więc zagłosuj dziś na mnie, daj miksturze zadziałać, w tej sytuacji nie masz nic do stracenia, ciągle strzelamy w swoich.

Cree, troche jakbys nas podpuszczal. Cos mi tu smierdzi, ale jeszcze nie jestem pewien co. Narazie glos na Cree.