Wilkołaki sezon 3 (gra)

Hantus - nie. Każde imię głosującego wilka zostanie dziś w nocy ujawnione w śnie dwóch losowych mieszkańców wioski. Poza tym co ma atak wilków do głosowania?Yamakazu więc zagłosuj dziś na mnie, daj miksturze zadziałać, w tej sytuacji nie masz nic do stracenia, ciągle strzelamy w swoich.

Ja mam do ciebie jedno pytanie... Po co to pisałeś?! Przecież jakbyś tego nie napisał to było by nam dużo łatwiej :(

Bo chcę żeby każdy oddał na mnie swój głos.

napisał to aby zmanipulować kolejną garstką ludzi

napisał to aby zmanipulować kolejną garstką ludzi

I spłonąć?

tak jest zawsze mozesz byc zmiennoksztaltnym

jezeli to co mowia jest prawda, to jedyny problem jaki mamy - nie bedziemy w stanie go wyeliminowac dzisiejszej nocy nawet jezeli jest wilkolakiem. Ktos dostanie jednak wiadomosc na temat tego kto jest wilkolakiem albo dowiemy sie kto zmienial glosy, w koncu dostaniemy jakies porzadne poszlaki.

Jezeli blefuje, to po prostu umrze. Wciaz nie jestem pewny jego winy, ale jego typy nie byly zbyt pomocne. Ba, caly czas, odkad probowalem mu zaufac, bladze. Na ProPrzemo nie mam natomiast tylu dowodow, zeby juz zaglosowac. Moze cos po dzisiejszym glosowaniu sie wyjasni.

Prosze dzis ponownie o pomoc paladyna, chce byc tu chociaz do jutra, bo na pewno cos sie jutro stanie jasne.

tak jest zawsze mozesz byc zmiennoksztaltnym

Z tym, że ja nie zginę dziś na stosie. Chroni mnie Mikstura Proroctwa.

Swoją drogą pakit0 przed chwilą był w karczmie, ale nie oddał głosu, pomimo, że o to sam się dziś proszę.

Chodzi o to, ze teraz wilki na ciebie juz nie zaglosuja, jesli mikstura ma faktycznie takie dzialanie.

Ja mam do ciebie jedno pytanie... Po co to pisałeś?! Przecież jakbyś tego nie napisał to było by nam dużo łatwiej

sluszna uwaga. Gdyby naprawde chcial przysluzyc sie wiesniakom, a wiedzialby, ze nie zginie, to siedzialby cicho i obserwowal.

@Cree - jak to,że nie oddałem głosu ? przewiń parę stron wstecz i zobacz na kogo zagłosowałem więc nie wygaduj bzdur.

Chodzi o to, ze teraz wilki na ciebie juz nie zaglosuja, jesli mikstura ma faktycznie takie dzialanie.

Kiedy sam proszę o takie głosy, dziwne jest cofanie swoich, bądź głosowanie na kogoś innego, czy nieoddawanie głosów. Nie ma innego wyjścia. Nie mam pewności ile bym miał dziś głosów "sam z siebie". Niech was też naprowadzi brak aktywności czy inne głosy/cofnięcia głosów.

@Cree - jak to,że nie oddałem głosu ? przewiń parę stron wstecz i zobacz na kogo zagłosowałem więc nie wygaduj bzdur.

Sorry, przegapiłem. Ale mogłeś ten głos zmienić na mnie.

@Cree - ja uważam,że nie jesteś wilkołakiem.Od początku wydajesz się najmniej podejrzany według mnie... ale Hantus coś knuje ale jeszcze nie wiem co ale niedługo się dowiem.

prosze dzis jeszcze raz o pomoc paladyna. Chyba wiem jaki jest ich cel, nie moge go jednak wyjawic juz dzis.

prosze dzis jeszcze raz o pomoc paladyna. Chyba wiem jaki jest ich cel, nie moge go jednak wyjawic juz dzis.

Po co prosisz o ochronę, skoro wiadomo, że paladyn ten czar rzucił już wcześniej?

wiadomo? Niby skąd?

bo wczoraj sie prosiles chyba

wiadomo? Niby skąd?

Gdyż wszyscy muszą wykonać akcje (głosowania, obrona paladyna) przed godziną 21:45

W sumie juz po 21:45. Pewnie dlatego.

DZIEŃ 3

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dzisiejszej nocy na stosie mieszkańcy wyspy próbowali spalić Cree, jednak mikstura, którą spożył wyżej wymieniony spowodowała, iż przeżył on taniec z płomieniami.

Ofiarą wilkołaków padł PlainLazy, wieśniak.

Bo były już przypadki, że w różnych wioskach nekrologi pojawiały się wcześniej ;)

/Edit

Ehhhh... :( Duża strata, ale przynajmniej może to urwie podejrzenia o moj spisek z Plainem, jako wilkami.

Proszę osoby które miały prorocze sny, o wypowiedzi, nie bójmy się! Jest nas więcej!