Czekamy ^^
Wilkołaki sezon 3 (gra)
czyli zegnamy cree i PlainLazy teraz czas zeby wszystcy glosowali na mnie ... wkoncu jestem najbardziej podejrzany
@edit
sry cree nie splonol
Czy dostał ktoś informację kto jest wilkołakiem?
@Cree - tak jak myślałem nie oszukał nas... ale niektórzy nie wierzyli.
@PlainLazy - kolejny wieśniak zabity... niech dorwę tego wilkołaka
Barman ! postaw mi kufel piwa < wyciąga parę monet i rzuca > wiem,że jestem na służbie ale nie mogę przestać myśleć.
Prorocze sny?
A tak btw. z czego była ta mikstura?!
Widze 2 opcje. Albo wilki zabily Plaina, zebysmy obwiniali Cree, albo Cree to serio wilk.
Przecież Plain na mnie nie obstawiał, zagłosował tak, bo sam o to prosiłem.
Wilkołaki dlatego zabiły PlainLazy dlatego że coś wiedział (sam to sugerował w swoich wypowiedziach)
Masz szczęście Cree, nie powiem.
#UP Czemu nam tego nie powiedział? A może dostał info o futrzakach?
Tak btw. jestem mile zaskoczony grą.
Masz szczęście Cree, nie powiem. #UP Czemu nam tego nie powiedział? A może dostał info o futrzakach?Tak btw. jestem mile zaskoczony grą.
Zapewne, tylko trzeba się zastanowić na kogo
@Cree - tak jak myślałem nie oszukał nas... ale niektórzy nie wierzyli.@PlainLazy - kolejny wieśniak zabity... niech dorwę tego wilkołakaBarman ! postaw mi kufel piwa < wyciąga parę monet i rzuca > wiem,że jestem na służbie ale nie mogę przestać myśleć.
Hmm, przecież masz u mnie piwo gratis. Po co dajesz kasę? Pij, na zdrowię.
Prawdę mówiąc byłem niemal pewien, że Plain był wilkiem. Nic, trzeba szukać innego tropu...
Jeszcze raz proszę o wypowiedź osobę/y która dostała jakąś informację, jeśli takowa się nie odezwie, trzeba zwrócić uwagę na to jak kto głosował/nie głosował/wycofywał głosy.
Znowu te wilkołaki...
Trzeba je spalić, każdy z nas może myć kolejną ofiarą.
Nie...co ja zrobiłem...moja noga...ale ja jestem głupi, zaufałem jakiemuś nieznajomemu i oddałem mu swą nogę.Za co?Za jakąś miksturkę przez którą nie mogłem nic powiedzieć.Życie jest okrutne...
a ja dostałem w prezencie chorobę smierdzących stóp -,-
Hmm, czy naprawdę nikt nie miał proroczych snów? Proszę ludzie, to nam pomoże. I nie bójcie się, nic wam się nie stanie!
a ja dostałem w prezencie chorobę smierdzących stóp -,-
Ale chociaż masz dwie sprawne nogi.A ja...echhhh bez komentarza.
Jako że idę już do domu, oddaję swój głos na Cree (zmieniłem), myślę, że tym razem trafię na wilkołaka.
witam was serdecznie
gdzie ten kupiec można jeszcze kupić coś u niego