Wilkołaki sezon 3 (gra)

Wlasnie, od kiedy zaczelismy myslec i gadac o wilkach, Rexin ucichl. Ktos jeszcze zwrocil na to uwage?

Wygląda na to że to Plain miał info, albo ktoś boi się przyznać, więc wracamy do punkty wyjścia.

Myślę że najlepszym wyjściem będzie zabranie się za osoby które wczoraj zmieniły głos po usłyszeniu, że futrzaki zostaną ujawnione, jeśli zagłosują na Cree.

#UP Fakt

Ktokolwiek kto miał proroczy sen, niech się zgłosi! Nie spalimy was za to!

Wygląda na to że to Plain miał info, albo ktoś boi się przyznać, więc wracamy do punkty wyjścia. Myślę że najlepszym wyjściem będzie zabranie się za osoby które wczoraj zmieniły głos po usłyszeniu, że futrzaki zostaną ujawnione, jeśli zagłosują na Cree.#UP Fakt

Przejrzałem wszystkie posty od tego, gdzie Cree ujawnia moc miksturki, i jedynie 2 osoby zmieniły zdanie: eddard i Hantus. Nic do nich nie mam, ja tylko zebrałem info. Peace

Edit:

Nie bez powodu je zmienili

facos14 moze mi sie cos pomylilo

Nie wiem i pewnie się już nie dowiem. Jeżeli jednak naprawdę edytował, byłoby to co nieco podejrzane.

Ammon po co miałbym edytować jak mam już swoje podejrzenia kto mógłby być wilkołakiem ?

Głos na Cree: bo?

Co to w ogóle za głupie informowanie: Wilki głosujcie na mnie to dowiemy sie kim jesteście - epic fail

2ga sprawa po co straszyć innych przed głosowaniem na niego argumentem nr 1 skoro rzekomo i tak by nie zginał ani z jednej ani z drugiej strony

albo coś kręci jako wilkołak, albo jako wieśniak popełnił chyba najwiekszą głupote świata ogłaszając wszytkim co i jak z działaniem miktury....

Ja ponownie głos na Hantusa - jest bardzo podejrzany i knuje coś jak przechytrzyć innych.

Oddaję głos na ProPrzemo. Argumentację wyjaśniłem wcześniej.

P.S.: Jestem nieaktywny dlatego że jestem u kolegi i nie mam czasu pisać

Przepraszam przyjaciele że nie mogłem z wami rozmawiać musiałem zapracować na pieniądze ( naprawdę nie mogłem usiąść byłem strasznie zajęty nawet na forum się nie zgłaszałem).

Głosuję na Hantus - jest bardzo podejrzany i knuje coś jak przechytrzyć innych.

Ludzie co w końcu z tymi proroczymi snami?Nikt ich nie miał czy boicie się nimi "pochwalić"?

Gdyby ta osoba która go miała by nam go opowiedziała to bysmy mieli zapewnione zwyciestwo.

Przepraszam za moja nieobeności ale byłem na grillu a teraz jest burza i ciągle neta mi rozłancza... Jakby co to przeczytam cały zalegly mi spamik i zaczne się udzielac

Głos na Cree: bo?Co to w ogóle za głupie informowanie: Wilki głosujcie na mnie to dowiemy sie kim jesteście - epic fail2ga sprawa po co straszyć innych przed głosowaniem na niego argumentem nr 1 skoro rzekomo i tak by nie zginał ani z jednej ani z drugiej stronyalbo coś kręci jako wilkołak, albo jako wieśniak popełnił chyba najwiekszą głupote świata ogłaszając wszytkim co i jak z działaniem miktury....

Dokładnie. Jest coś zbyt pewny siebie.

Obstawiam, że jest wilkiem. Informując, że nie może zostać spalony, wilki mogłyby to wykorzystać i zamiast tego go zaatakować.

A nawet jeśli dziś go spalimy, to na pewno nie byłby taki pewny siebie, gdyby był zwykłym wilczkiem. Myślę, że jest zmiennokształtnym, i po śmierci objawi się nam jako cudowny paladyn lub ksiądz.sarcazm mode: off

Głosuję na Cree

Wygląda na to, że ulegnę owczemu pędowi.Cree.

Głos na shielda.

niech będzie ale coś wątpię by był on wilkołakiem

ehhh już sam nie wiem ...

głos na Cree

Brawo panowie, dalej głosujecie pod czyjeś dyktando, zamiast przyjrzeć się wczorajszej sytuacji. Głos na Hantusa, który wczoraj zmienił swoje zdanie.

Ja także głosuje na Hantusa.

Ta nagła zmiana głosu po tym jak dowiedział się, że miksturka którą wypił Cree sprawia, że ujawnia w snach dwóch losowych wiesniaków wilkołaków, którzy głosowali na niego jest nad wyraz dziwna.

Brawo panowie, dalej głosujecie pod czyjeś dyktando, zamiast przyjrzeć się wczorajszej sytuacji. Głos na Hantusa, który wczoraj zmienił swoje zdanie.

Już mówiłem że zrobiłem to dlatego że nie zrozumiałem do końca treści twojej wypowiedzi -_-