Pozostawie to bez komentarza... Dzis glos na Rexina. Ale mam was wszystkich na oku.
Wilkołaki sezon 3 (gra)
Azrael głosujesz na Rexina bo się nie odzywa?Hmmmm to weź jeszcze pod uwage RaVeNa.
Pisze tylko i wyłącznie na kogo oddaje głos i nic więcej.Żadnych argumentów ani powodów.
wszystko już mi się myli
ja głosuje na Hantusa, ponieważ już prędzej miał spłonąć lecz wszystcy zmienili zdanie (w tym ja)...
Nesquik, ale mi chodzi o to, ze on nagle zupelnie zamilkl. RaVeN jest taki od poczatku. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
Nesquik, ale mi chodzi o to, ze on nagle zupelnie zamilkl. RaVeN jest taki od poczatku. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
To proszę wybacz za mój błąd i nie doczytanie wszystkiego.
jeszcze 1h głosowania i 1,15 do wyników
ciekawe
myślę ze w końcu nam musi się coś udać bo będzie fail ...
Dobra, już dzisiaj raczej zginę Jedyne co mogę wam powiedzieć to to że jestem niewinny (niedługo sami się o tym przekonacie) i o tym że przed moją śmiercią chcę wam jeszcze uświadomić jedną rzecz. Nie zauważyliscie ze takie osoby jak Cree czy Pakit0 wami manipulują? To ze zmieniłem głos (bo nie chcialem zeby zginela osoba która i tak jest nieśmiertelna) jeszcze o niczym nie świadczy. Oprócz tego mam do was jeszcze jedna prośbę. Po mojej smierci zagłosujcie na Cree albo Pakit0. Zastanówcie się
Wybaczcie za dzisiejsza nieobecnosc ale bylem w sasiednim porcie na zakupach. Glos oddaje na Cree
Co do Pakit0 to też się zgodzę, bo mógł zmienić głos i pokazać, że nie ma nic do ukrycia,a nie zrobił tego.
Kim manipuluja, tym manipuluja. Ja caly czas bede myslal tak jak sam uwazam, nawet jesli sie myle.
Oprócz tego mam do was jeszcze jedna prośbę. Po mojej smierci zagłosujcie na Cree albo Pakit0. Zastanówcie się
Jeżeli okażesz się nie winny to tak zrobie.
Głos na Hantusa, jak mówiłem Ci którzy zmienili głos są w tej chwili potencjalnymi wilkami, a to jest chyba najbardziej rzeczowy dowód/poszlaka jaki pojawił się od początku gry.
Mam na oku jeszcze shield'a. Mało co pisze, a jak już to nic rzeczowego, dosłownie nic po czym można było coś wywnioskować.
Zmieniam głos na Cree
tylko ty Azrael głosujesz na Rexina więc nie zginie
ja bym zmienił głos bo to jak byś stracił głos ale co ja tam wiem
jest dużo głosów na :
Cree i Hantus
Tak wiem, moj glos nic nie da, ale chce glosowac tak, jak ja uwazam. Dla samego siebie.
No i koniec głosowania.Jeżeli dobrze obliczyłem to tej nocy spłonie Cree.
DZIEŃ 4
NEKROLOG

Dzisiejszej nocy mieszkańcy wyspy postanowili spalić dwóch wieśniaków (po 6 głosów każdy) Hantus'a oraz Cree.

Dzisiejszej nocy wilkołaki zaatakowały wojownika. Dowodem starcia jest odnalezione w nocy ciało nesquik'a, który był wojownikiem.
przegrywamy panowie -,-
Straciliśmy woja, panowie, a Cree był wieśniakiem (Epic Fail)