Wilkołaki sezon 3 (gra)

Więc Cree był wieśniakiem... Prawdę mówiąc (bez obrazy), ale tylko on i Plain mówili rzeczowo. Nic, pozostaje nas się przeżegnać. Amen

nosz kurczę zróbcie coś giną nasi obrońca wioski też padł co zrobić co zrobić

ehh ilu jeszcze musi zginać by padł wilkołak

Hah, wilki, niezle zagranie. Ryzykowne, ale widze ktos sie nabral. Spiesze z wyjasnieniem, bo nasz klecha z IQ mniejszym niz skorka banana znow zrobi blad. Wilki zaatakowaly PRAWDZIWEGO wojaka i im nie poszlo, stracili zmiennoksztaltnego, a ten podal sie za wojownika. Tu mozecie mi ufac. Wiem to i owo, nesquik nie byl wojownikiem. Mialem racje oskarzajac go. Woj, a raczej barbarzynca ma sie dobrze.

@up dobrze gadasz. Ten tekst że dowodem jest znalezione ciało nesquika to bujda... Przecież prawdziwe wilkołaki nie zostawiłyby żadnego ciała

@Azrael chyba ksiadz nie jest na tyle glupi, zeby wskrzeszac wojownika kiedy jasnowidz i szaman sa martwi :rolleyes:

Mielismy juz pokaz yntelygencji. Ksiedza, jak i szamana. Na wszelki wypadek.

Czyli wracamy do punktu wyjścia, no cóz byłem pewien że Cree to futrzak.

Fakt, to z ciałem to bujda, więc bądź co bądź, wilkołak dziś zabity, szkoda, że nasza dedukcja była błędna.

to by się mogło zgadzać ale spokojnie dopóty nie wiemy kim jest Azrael dopóty nie ma nikt 100% prawdy

ale jest w tym sporo prawdy

piwko dla Azraela

Mozesz mi zaufac dzis lub jak nasz obronc nie zdola sie obronic i padnie. A teraz posluchajcie i pomyslcie. Rexin jako tako trzymal sie z nesquikiem. Od kiedy zaczelismy glowkowac on zamilkl. Przypadek? Moze. Ale jest jakis trop.

Jak na razie wilkołak nieźle kombinuje... musimy go rozgryźć...

no to możemy się cieszyć jeszcze 3 hehe

ładnie walczyłeś wojowniku wypijmy za jego zdrowie !

od teraz rozkazuje ci zabijać 2 naraz aby nasza wioska się nie obawiała nikogo

@UP: o co chodzi? przecież woj deadnął.

To był zmiennokształtny.

skąd ta pewność?

najgorsze to to jak mi się przypomina pradziad Cree jak kiedyś mówił memu ojcu że jest jasnowidzem każdy uwierzył a był zmiennokształtnym a jasnowidz nie żył...

ale co był to było zdrowie !

Sory, ale skąd ta pewność? Bo Yang napisał "Dowodem starcia jest odnalezione w nocy ciało nesquika'a"? Bo napisał 'odnalezione ciało', a Wilkołaki nie zostawiają dowodów. Nie bądźcie śmieszni...

@UP: np właśnie :D

shield, jak wspominalem wiem to i owo. Mozesz mi zaufac teraz lub poczekac az ujrzysz truchlo wojaka. Jesli mi nie uwierzycie i nic nie poskutkuje, to dowiecie sie, co mialem na mysli.

tu nie chodzi o nie wiare

ale jestem człowiekiem wiedzy

musze coś pojąć a tego akurat nie rozumowałem

także wszystko jasne

@Azrael: Uwierzę Ci dopiero wtedy, kiedy powiesz mi skąd wiesz to i owo. Jak się czegoś boisz, możesz bezpośrednio przez PW. Na razie Ci nie wierzę, i nie radzę wierzyć innym, bo to po prostu dziwne i podejrzane.

No wlasnie, wiec skad mam wiedziec czy moge ci ufac?