Wilkołaki sezon 3 (gra)

Po analizacji i szczególego uwzględnienia wypowiedzi Azraela, oznajmiam, że głosuję na Rexina. Dlaczego?

1. Argument podany przez Azraela

2. Akurat Madirius i ProPrzemo wydają mi się mniej podejrzani z powodów których tutaj nie wymienię.

Głos na Azraela - wydaje mi się,że specjalnie napisał tak długi tekst żeby odciągnąć od siebie uwagę... myślę zatem,że może być wilkiem.

A róbta co chceta. Chciałem pomóc, ale widać ciężko wam przeanalizować głebiej jakieś fakty, chociaż z drugiej strony rozumiem, że mi nie wierzycie. Tak samo było z resztą, którzy wpadli na dobry trop. Zostali spaleni. A tekst napisałem i streściłem tam moje przemyślenia i wyjaśnienie, nie musicie w nie wierzyć.

A co myślicie o tym głupcu ammonie?

Słucham?! Jeżeli coś Ci leży na sercu, wal śmiało...

Mówiłeś że dziś spłonę, czyli ustaliłeś już z "kumplami" że na mnie głosujecie? Zrobiłeś to zbyt jawnie, mój drogi.

Bądź pomocny i spróbuj dedukcji, coś co by mogło nam pomóc, bo jeszcze rezultatów to nie przyniosło, to że wczoraj ubiliśmy wilkołaka (właściwie woj go zabił) to było poprostu szczęście.

Ani razu nie podałeś rzadnego argumenty, nawet błahego.

Ale w czym problem? Spłonie przecież wasz wojownik ja.

Lub zmiennokształtny... Nie dajcie się oszukać!

Nie dajcie sobie wmawiać. Myślcie sami, o to was tylko proszę. A zmiennokształtny padł, ale dobrze, żyj sobie w swoich przekonaniach. Tylko jak już mnie spalicie, przeczytajcie to co pisałem i porządnie pomyślcie.

Głos na facosa

też zagłosowałem na facosa, ponieważ tak jak ja prędzej ciągle się poniża przy każdej dalszej wypowiedzi np. teraz "Nie dajcie się oszukać!" co to ma wgl. być?

( Azrael może mnie nie było bo ja nie tylko gram na komputerze jak ty ja mam kolegów w porównaniu do ciebie i wychodzę z nimi na dwór) Ja pozostawiam głos na azraela po prostu próbuję odciągnąć od siebie uwagę i trzymał się z eddardem tylko on teraz podejrzewa mnie o bycie wilkiem ale takto jest azrael po prostu chce spalić niewinnych i później stanąć na naszych truchłach i śmiać się z nas że byliśmy głupcami zobaczycie tak będzie .

Rexin, a można być chociaż ciut kulturalnym? Bo to już obraza. Moja osoba jakoś cię nie wyzywa, że nie masz znajomych i jesteś no-lifem. A po prostu zauważyłem, że nagle "zniknałeś". Głosujcie na mnie, nic do was nie mam. Tylko chciałbym, żebyście zaczeli myśleć.

(zniknąłem bo może wolałem wyjść z kolegami nie prawdaż ? sam przyznaj że lepsze jest realne życie od komputerowego) możesz mnie zabić tylko znowu zabijecie niewinnego i zostaniesz w sam jedynkę albo jeśli jesteś wilkiem i sam nas pozabijasz a eddard trzymałem się go i głupio zrobiłem teraz mnie posądza że jestem wilkiem później on ciebie też o to posądzi azrael zobaczysz .

Głosuję na Azraela - sorka za brak dłuższej wypowiedzi, jestem zajęty.

głos oddaje na Azraela

Dalej, masz 5 minut

rowno z czasme ;'d

Zatem moje ostatnie słowa: Mam nadzieję, że w końcu zaczniecie mysleć i porządnie analizować nie oskrżając takich o lykantropię. A teraz żegnam.

Uznałem, żeby zachować jakąś powagę przy śmierci. Dla ciebie i tak bedę zmiennokształtnym, a ty rozpowiesz i wmówisz reszcie, że masz rację, po czym po kolei padniecie. Dziękuję bardzo za uwagę. (no chyba, że ktoś zacznie sam myśleć i analizować, o co was proszę)

haha, magia edita co? :D Bracia przekonali Cię, żebyś nie był zbyt wulgarny? Jesteś zmiennokształnym. Dziś lub jutro zginę, a to tylko potwierdzi moje słowa. A więc żegnam :D

DZIEŃ 5

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dzisiejszej nocy na stostie spalono Azreala, który był barbarzyńcą.

Tej nocy paladyn obronił niewinne życie przed atakiem wilkołaków.