Wilkołaki SEZON 4 (GRA)

Z takim podejściem daleko nie dojdziemy... -_-

Fakt, nie mamy. Ale na kogoż mamy głosować, skoroż dzień pierwszy?

Brak głosu da tylko przewagę dla wilków.

Czasu mało, więc postanowiłem pójść za głosem tłumu.

Prosty ze mnie pedofi...pstfr, znaczy wsiok, żaden detektyw.

Mój głos był faktycznie zbyt pochopny, i chciał bym zamienić go na ... TuKu, który nie pojawił się dzisiaj na ulicy... pewnie zabija!

Dixell to kolejny przykład człowieka ,,bez mózgu'' :/

Niestety :(

Po przeanalizowaniu tematu stwierdziłem, że to tak jak kolega powiedział powyżej jest najbardziej podejrzany jest Tuku. Na początku dnia był aktywny, a teraz siedzi cicho jak mysz pod miotłą. Zmieniam swój głos na TuKu.

po 2 głosy dla ProGmr i kapec09 - czyżby się zanosił na podwójną egzekucje dzisiaj ?;]

No więc chyba będę się musiał z wami pożegnać towarzysze :( Dziękuje Hantus za wspieranie mnie ale niestety nie udało się.

Przykro mi :(

Niestety Po przeanalizowaniu tematu stwierdziłem, że to tak jak kolega powiedział powyżej jest najbardziej podejrzany jest Tuku. Na początku dnia był aktywny, a teraz siedzi cicho jak mysz pod miotłą. Zmieniam swój głos na TuKu.

I mowi mi to pedofil recydywista. badzmy szczerzy. W tej dziurze mieszkaja same szumowiny i nie bajeruj mnie tu, ze ci zalezy na innych. Dalem glos na Koyiro bo rowniez jak ty bral sie za dzieciaki. jestes nastepny.

Oj tam, oj tam. Dzieciaki?, to przecie młodzież!

A tak w ogóle, to kto to mówi? Seryjny gwałciciel grobowy i maltretator zwierząt!

DZIEŃ 1

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Dzisiejszej nocy na stosie spaliliśmy Kapcia i Progmr'a, kobaj byli WIEŚNIAKAMI.

Spłonął również Tuku, prawie, jest NIEUMARŁYM.

515x781_1724_Dark_Lantern_2d_fantasy_shaman_picture_image_digital_art.jpg

Ofiarą wilkołaków padł Dzz, który był SZAMANEM.

A nie powinien być przypadkiem triple kill? Przecież ja i Koyiro zmieniliśmy głosy na TuKu. Moim zdaniem palek sfailował nie broniąc Dzz :(

P.S.: Wiedziałem, że oboje są niewinni, przecież to jest oczywiste, że nie byli wilkołakami. Podejrzewam, że wilkami są TuKu i Dixel.

Nie edytuj postów jak zmieniasz głoś tylko napisz nowy.

Nigdzie tak nie było napisane, a post zeedytowałem dosłownie 15 s po jego napisaniu. Da się jeszcze zmienić wyniki.

Yanglegend: Takie rzeczy są tak oczywiste jak oddychanie, nie będe za każdym razem sprawdzał wszystkich postwó czy ktoś czegoś nie edytował - koniec tematu.

Bardzo śmieszne. Wydaję mi się, że Hantus i Koyiro są w coś zamieszani. Rzucają bezpodstawne zarzuty. Róbcie co chcecie, ale zobaczycie jak wilkołaki zdobędą wioskę.

Dziękuję za bezpodstawne zarzuty. Dobranoc wszystkim

To ja rzucam bezpodstawne oskarżenia? Czy to ja spaliłem bezpodstawnie 2 wieśniaków? Powiem szczerze, że byłem prawie przekonany o wilkołactwie TuKu, ale cóż przynajmniej wiemy już kto jest nieumarłym.

Jutro, a właściwie już nawet dzisiaj dwa głosowania:

Pierwsze tradycyjnie - kogo palimy.

Drugie - Czy nieumarły ma prawo głosować (jak możecie to ten głos TAK/NIE pogrubcie i dajcie na czerwono)

Ja głosuję na Hantusa(Jeżeli mi tego nie zabronicie). Ale sądze, że on i Koyiro będą chciali mnie uciszyc. Pamiętajcie Hantus i Koyiro. Strzeżcie się ich

TuKu, na jakiej podstawie mnie oskarżasz? Na takiej, że próbowałem bronić dwóch wieśniaków i jako jeden z nielicznych na nich nie głosowałem?

Nie spodobał mi się twój charakter. Pożyjemy zobaczymy. Jeżeli będziesz chciał mnie uciszyć będziemy mieć pewność:)

Jasnowidza proszę o prześwietlenie mnie i jeżeli okażę się niewilkołakiem to napisanie do mnie na PW (jeżeli boisz się, że jestem zmiennokształtnym to również do mnie nie pisz).