Jasnowidz ma do Ciebie pisać, tak jakbyś sam nie wiedział kim jesteś. Najwidoczniej masz zaburzenia psychiczne i nie wiesz, co się wokół Ciebie dzieje, czyli pewnie masz drugą naturę, Hantus. Tak, rzucam Ci jawne oskarżenia.
Wilkołaki SEZON 4 (GRA)
Mi przecież nie o to chodzi. Dobrze wiem kim jestem, po prostu chcę zrobić mały sojusz z jasnowidzem. Jeżeli oczywiście mi dostatecznie zaufa.
No to jesteśmy w d*pie.
A propos nieumarłego, myślę, że nie powinien głosować. Może jeszcze współpracuje z wilkami, to by nam tylko zaszkodziło.
Co do twoich oskarżeń do mnie, i Hantus'a, nie będę zwracać uwagi na chodzące, śmierdzące, i, o zgrozo, mówiące zwłoki.
( wchodzi do srodka w skorzanym plaszczu i ubloconych butach )
Witajcie Przyjaciele przepraszam za spoznienie lecz strasznie trundo chodzic w te mgle a co do waszej rozmowy Koyiro nieumarly moze pomoc takze nam wiec powinnien miec prawo glosu
( jak cos prosze sie nie wsciekac ale nie mam polskich znakow )
potne was niemili ludzie(jestem rozkojarzony).
Widzę, że edytowałeś posta Dixellu.
sila wyzsza.
A jaka, jeżeli można mi spytać? Może bałeś się podejrzeń? Pozwól, że zacytuje znaczenie twojego wcześniejszego posta (bo dokładnej jego treści nie pamiętam).
Dixell: Potnę was wszystkich (jestem najeba*y)!
Czyżbyś pod wpływem upojenia alkoholowego wyjawił wszystkim swoje prawdziwe wilkołacze oblicze?
Dobrze z racji z tego, że później może już mnie nie być a i tak nadal nie mamy żadnych poszlak, to swój głos oddaję na Koyiro.Ot taki zwykły strzał.
Głosuję na Dixella.
Tak... mnie też ten cały Dixell wydaje mi się podejrzany. Taki brutalny, zimny, i nieludzki, nawet jak na seryjnego gwałciciela.Coś mi tu nie gra.
Jeszcze wstrzymam się z głosem na niego, aczkolwiek będę go bacznie obserwował.
To wy udajecie prawych ludzi w tej dziurze. Przeciez tutaj mieszkaja same zwyrodnialce. Glosuje na Koyiro tak jak zapowiadalem.
Moim zdaniem nieumarły NIE powinien mieć prawa do głosu. Sądzę, że trzyma z wilkami i wole nie ryzykować.
W tej kwestii popieram Hantusa. Nieumarły nie powinien głosować.
Jak już wcześniej powiedziałem, możliwość głosu dla nieumarłego może nas doprowadzić jedynie do zguby. Na pewno wilki przekabaciły go na swoją stronę.
Więc niechaj nie głosuje.
jestem na nie
za duże ryzyko
Ciągle głosuje na Hantusa a jasnowidz nie może mieć prawa glosu.
Chyba nieumarły .
Coffe, dlaczego na mnie głosujesz?