Wilkołaki SEZON 4 (GRA)

Jeżeli jesteś uczciwym wojownikiem dlaczego chcesz mnie uciszyć? Jest to bardzo intrygujące

Po to żebyś nam nie szkodził i żebyś nie pomagał wilkołaków.-_-

Pomyśl trochę. Dlaczego niby mamy ci ufać?

3 głosy na Hantusa i 3 głosy na UnknownPL

(ostatnie 10 minut)

Błagam uwierzcie mi :( Chcę dobrze.

Znaj moje miłosierdzie. Wycofuję swój głos. Ale tylko po to, by nie było podwójnej egzekucji. Nie chcielibyśmy stracić 2 naszych.

Głos na koiyro

HermesAlone.gif

Kapec09 został wskrzeszony przez księdza.

Cieszę się, że kapłan jest aktywny, ale czy nie lepiej byłoby wskrzesić szamana?

Ten nasz ksiądz to zna miłosierdzie. Kapeć stary witaj spowrotem!

Chociaż może i racja. Jakby wskrzeszony został szaman to wilkołaki od razu by się na niego rzuciły. Witamy Kapcia :D

Moim zdaniem i tak to było zbyt pochopne.

DZIEŃ 2

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Na stosie spłonął UnknownPL, który był jasnowidzem.

seer.gif

Wilkołaki zamordowały facos'a14, był wieśniakiem.

Azrael i Hantus są wilkołakami:) Azrael zagłosował, a potem wycofał głos żeby nie wzbudzać podejrzeń

No to jesteśmy w d*pie, ponownie.

Głos na Dixella, na którego głosował nasz świętej pamięci jasnowidz Unknown [*].

Osądem większości, głosy nieumarłego Tuku - nie będą brane pod uwagę w głosowaniach. Jeżeli kilka osób wystąpi z inicjatywą to może się to zmienić.

TuKu, mam już Ciebie dość, Nie mam zamiaru się tłumaczyć się z twoich podejrzeń, bo wiem że to i tak nic mi nie da. Tak jak ktoś mądry kiedyś powiedział:

"Jeżeli ktoś się tłumaczy to znaczy, że się boi spalenia i jest wilkołakiem"

"Jeżeli ktoś się nie tłumaczy to znaczy, że nie wie jak się tłumaczyć i jest wilkołakiem"

Oczywiście, że tak. Jestem wilkiem. Poza tym, chyba nie masz prawa głosu? Nieważne, więc teraz pozwól, że coś wytłumaczę.

Spójrzcie na to inaczej, logicznie. Czy jeśli byłbym wilkiem dedukowałbym aż tak bardzo? Podpadł mi Unknown, jak i Hantus. Na całe szczęscie nie głosowałem na rzekomego jasnowidza. Jeśli Hantus gada prawdę, to stracilibyśmy 2 naszych. Do tego jasnowidza i wojaka. Dlatego wolałem nie ryzykować. A jako wilk, nie zrobiłbym tak widocznej i głupiej rzeczy jak głos na swojego i wycofanie głosu.

Fakt. Ale musimy wyeliminować Dixell'a. Skoro Unknown głosował na niego bez powodu, to na pewno jest wilkołakiem, a może nawet czymś jeszcze gorszym!

Niby masz rację. Z drugiej strony nigdy nie wiadomo kto jest zmiennokształtnym.

Z tym się muszę zgodzić. Nie wiemy czy Unknown naprawdę był jasnowidzem. Choć to bardzo mało prawdopodobne, ale mógł być zmiennokształtnym (w co wątpię, ale wszystko jest możliwe).