Prawda. Ale chyba lepiej zaryzykować, niż kolejnym razem strzelać na ślepo.
Wilkołaki SEZON 4 (GRA)
Masz racje. Głosuję na Dixella.
Teraz już wiem dlaczego Unknown chciał, aby nieumarły miał prawo głosu.Zapewne założył z nim sojusz i po prześwietleniu jasnowidza powiedziałby nieumarłemu na kogo ma głosować.Teraz już wszystko jasne.Na ten moment głosuję także głosuję na Dixella.
Ahh jak dobrze wrócić do świata żywych! Nareszcie widze lubiane i mniej lubiane twarze
Po obmyśleniu i obgadaniu:
Ja także głosuję na Dixella!
Czyli Azrael, Hantus, nesquik i Koyiro sa jak bracia syjamscy. Tym razem oddaje glos na Azraela.
Ano widzisz Dix, jak to wszyscy ślepo idą jak owce... Szybko rzucacie te głosy, większość nwet bez przemyślunku i jakichkolwiek podstaw.
Ano widzisz Dix, jak to wszyscy ślepo idą jak owce... Szybko rzucacie te głosy, większość nwet bez przemyślunku i jakichkolwiek podstaw.
i kto to mowi... Marnie chcesz utwierdzic ludzi w przekonaniu, ze jestes czysty nakazujac im udowodnianie, ze nie sa wilkolakami. Takie tanie manipulacje u mnie nie przechodza. Nie dosc, ze chcesz ludziom wmowic brak myslenia to jeszcze razem z paroma kolegami bezpodstawnie glosujecie na ta sama osobe w niedlugim odstepie czasowym. Tak wiec jak wczesniej pisalem, oddaje glos na Azraela.
Yhym...tylko, że ja nie oddałem głosu. Czyżbyś musiał się jakoś wybronić, wilczku? Bo coś nagle zacząłeś się udzielać i przejmować tym co się dzieje. Spłonął Unknown - teoretycznie jasnowidz, który głosował na Ciebie. Na twoją niekorzyść coś jest na rzeczy.
Nie musze sie przed nikim bronic, a juz z pewnoscia nie przed toba, bo kim ty jestes(prowokatorem)? Zaczalem sie udzielac bo mam podstawy do typowania w przeciwienstwie do ciebie. Co to ma znaczyc ''splonal Unknown - TEORETYCZNIE jasnowicz, ktory glosowal na ciebie''? Nie rozsmieszaj mnie. I co z wiazku z tym, ze splonal ktos kto na mnie glosowal? Bawisz sie w detektywa, a jedynie co ci wychodzi to bycie glupio madrym.
Ależ Dix, spokojnie... Jedyna rzecz na Ciebie jaka jest, jest właśnie po Unknownie. Jasnowidz, głosował na Ciebie - mógł prześwietlić. I tyle. A skoro jestem (jak to ładnie ująłes prowokatorem), to czemu dajesz się prowokować?
A co jesli Azrael mialby racje ?
Ano tak, więc lepiej znowu rzucić głosy na przypadkową osobę, i stracić kolejną ważną klase, nie?
Swój głos zmieniam na swiatloplisa.W całej rozmowie wypowiedział się tylko dwa razy.Pewnie jak zobaczył, że wszyscy o nim zapomnieli postanowił się gdzieś zaszyć i nie wychylać.A nawet jeśli nie jest on wilkiem to co nam po nim jak i tak w ogóle nam nie pomaga.
Właśnie mnie intrygują osoby ciche, które robią za statystów, a jak są "wilcami" to i za zabójców. Jednym z "cichaczy" jest Reaven, który odezwał się 2 razy. Nadal podtrzymuję swoją śmiałą tezę, że jest tylko jeden "głośny" wilkołak, a reszta siedzi po kątach cicho i czeka na noc. Wśród cichych jest: Kaaredo, Swiatloplis, Coffe, Pitterek12, PlainLazy i Reaven. Proponuję zastanowić się nad tymi osobami.
Prawie pewne jest, że wśród osób wymienionych powyżej jest co najmniej jeden wilkołak.
Omg teraz przez @nesquika muszę się tłumaczyć i zacytuje ,,cały misterny plan poszedł w p***u"
więc tak obrałem lepszą strategie co do 2 i 3 sezonu po cichu analizuje wszystkie wypowiedzi dlaczego nie wypowiadam się ? bo jak mam podejrzenia to bardziej skupiam się na wypowiedziach danej osoby i mam daną perspektywę a jak bym robił jak wy typu ,,Tak mam podejrzenia co do xxxxx, więc napiszę to na forum niech każdy wie że mam przypuszczenia również z tą osobą xxxxx i wtedy ona może szybko zmienić postępowanie i do niczego nie dojdziemy..."
a co do moich sugestii to dowiedzą się te osoby które sprawdzę czy są czyste tu nie mam zamiaru pisać
podejrzenia jasnowidza dają chyba najlepszy w tym momencie trop, ale z drugiej strony - jaka jest szansa, że jasnowidz w jednym rzucie od razu trafił właściwą "osobę" z grona zupełnie losowych 18 nazwisk. Mój głos i tak się nie liczy, bo dzisiaj z tego co widzę spłonie dixell, ale ja nie zagłosuję, bo dla mnie ten typ nie jest chyba tak oczywisty jak dla was.
co do braku aktywności w śledztwie - trochę ubolewam nad tym, że nie mogę się zaangażować w poszukiwanie tak jakbym chciał, ale nawet w tak beznadziejnie mrocznych czasach uważam, że edukacja jest ważna, a ta jest niestety czasochłonna (po ludzku - studia mam :x)
Ja krótko i bez żadnych ceregieli oddaje swój głos na Coffe.
A ja na swiatloplisa.
Swiatopolis jest najbardziej podejrzany aktualnie