Wilkołaki SEZON 4 (GRA)

Może i jest, ale po słusznej uwadze Gerrta, Coffe faktycznie jest podejrzany. Może bardziej niż reszta. Mój głos na Coffe.

Zjawiał się tylko na głosowaniach, głosując po prostu, bez powodów, po czym odchodził. To dziwniejsze niż ciągłe siedzenie w ukryciu lub bycie aktywnym.

DZIEŃ 3

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Na stosie spłonął Dixell i Swiatloplis.

Dixell był wieśniakiem, natomiast Światłoplis - EGZEKUTOREM

van_helsing2.jpg

Wilkołaki zamordowały RaVeNa, był wieśniakiem.

I jednego mniej. No proszę, w końcu się udało. Aczkolwiek szkoda Dixella, jednak okazał się naszym (chyba).

Wooo!, wreszcie chociaż jeden cuchnący wilkor spłonął!

Przyznam, że byłem pewien o wilczych skłonnościach Dixla, niestety się myliłem.

Cóż, grunt w tym, że wilk leży, ba, nie wilk, a egzekutor!

Świętujmy więc!

Tymczasem idę do mego przytulnego łoża.

Nooo wreszcie jednego wilka mniej.A teraz pozwólcie, że pójdę się położyć bo jutro niestety kolejny ciężki dzień.

985417-bigthumbnail.jpg

Mroczny posłaniec przekazał mieszkańcom, że w wiosce na chwile obecną znajdują się jedynie dwa wilkołaki.

Mamy jednego wilkołaczka z głowy, a z tego co można wywnioskować z przekazu mrocznego posłańca to nie trafiliśmy jak na razie na żadnego zmiennokształtnego wilczka. Choć równie prawdopodobne jest, że na takowego trafiliśmy, a posłaniec chciał zwrócić naszą uwagę na to, że bestie mogły już przemienić kogoś z naszych w to paskudne bydle, biorąc pod uwagę to, że owe istoty dokonały już trzech udanych mordów. :(

ciezko bedzie ale jakos damy rade

Moim skromnym zdaniem nie ma sensu głosować na osoby aktywne. Na 100% wilkołaki siedzą cicho bo im się to opłaca.

Swój głos oddaję dziś na Coffe.

Hantus nie patrz na to tak bo w tej chwili mogles oddac glos na kolejnego naszego ktory zginie bez powodu

A ja swój głos oddaje na Hantusa.Robi wszystko, aby inni nie zwracali na niego uwagi.

A róbcie sobie co chcecie, mam dość tego ciągłego oskarżania mnie tylko za to, że próbuje myśleć i jestem aktywny, a na Coffe gosuję dlatego, że wszedł do gry tylko dwa razy, dwa razy głosując na mnie bez żadnego wyjaśnienia wiedząc, że jestem wojakiem i spalenie jest dla wilkołaków jedynym sposobem na pozbycie się mnie.

@Reaven Więc proszę powiedz mi kogo ty podejrzewasz i na jakiej podstawie to wnioskujesz.

Wstrzymuję się dziś od głosu.

Wczoraj głosowałem na Coffe i w swym uporze maniaka głosuję nadal na niego.

z tym brakiem aktywności, to jeszcze raz powtarzam, nie przesadzajcie. Za brakiem czasu na śledztwo może stać bardzo wiele czynników, natomiast za nadmierną? Również głosuję na hantusa, bo wydaje mi się, że na siłę odciąga od siebie uwagę.

Ah, przepraszam za moją dzisiejszą całodniową nieobecność, ale ta dz**ka od matmy zadała 2 strony zadań, myślałem, że ją zap**dole, ale musiałem wyczyścić obornik, i trochę czasu mi to zajęło.

Mógłbym wstrzymać się od głosu, jednak to by tylko pomogło wilkom, także głosuje na Coffe, faktycznie jego aktywność jest zerowa, a takich potrzeba jak najmniej.

@Reaven Więc proszę powiedz mi kogo ty podejrzewasz i na jakiej podstawie to wnioskujesz.
powiem tak ze narazie ja mysle ze to moze byc kazdy ale slepe palenie swoich duzo nie da opcjonalnie postawil bym na ciebie czesto sie wychylasz lecz i tak narazie wstrzymuje sie od glosu

@Reaven Od kiedy to martwi mogą mówić?

Zginął RaVeN a nie Reaven... Dwóch różnych graczy... [słychać głos zza nagrobka]...

powiem tak ze narazie ja mysle ze to moze byc kazdy ale slepe palenie swoich duzo nie da opcjonalnie postawil bym na ciebie czesto sie wychylasz Glosuje na Hantus

Reaven, jesteś martwy, nie możesz głosować, a nawet jeżeli możesz to zagłosowałeś po czasie. Reaven edytował swój post o 22.05 i dopiero wtedy na mnie zagłosował.