Hantus, czyżby? Takie zachowanie ma Rexin, nie ja. Po prostu (tak jak powtarzałem wcześniej) tutaj jednak już muszę bardziej analizować, ale nie obijam się, głosuję i snuje swoje domysły na pewnych podstawach.
Wilkolaki sezon 5 - GRA
@ProGmR
Nie rozumiem Twoich słów odnośnie mnie. Rzucasz na mnie i siebie jawne światełeczko podejrzenia, że jesteśmy w zmowie, której się wypieram, gdyby ktoś chciał zapytać.
Eeee, że jak?? W jaki sposób. Jeśli tak to wygląda to sorry. Po prostu chcę się dowiedzieć dlaczego Yang tak myśli.
No więc tak, przed napisaniem posta, chciałem sobie przestudiować temat, by zobaczyć co i jak. Narazie moim jedynym podejrzanym jest Yang, strasznie kombinuje, i chce wyeliminować osoby mało piszące, całkiem dobra strategia jak na wilka. Moim zdaniem koleś idzie pod prąd, i zamiast siedzieć cicho to hałasuje, bo w końcu jaki wilkołak by to robił? Narazie jeszcze poczytam, ale chyba zagłosuje na niego
Jako, że na Misiaela więcej dowodów znaleźć mi się nie udało. Mój dzisiejszy głos idzie na gracza Yanglegend.
Swoje spostrzeżenia umieściłem już wcześniej.
Moge powiedzieć tylko jedno, głosowanie na niekatywnych ma 2 zalety. Po pierwsze zmusza wilki do pisania, czyli stawiamy ich pod presją, wilki piszą/lub zaczynają pisać, a przy tym moga się potknąć. Po drugie strata niekatywnego (nawet wieśniaka) to nei jest duża strata bo i tak nic nie wnosi do gry, nie głosuje, nie snuje podejrzeń. WIlki tez nie obawiają się neiaktywnych, bo ktoś kto nei głosuje albo głosuje za tłumem im krzywdy nie zrobi rzadnej, przekonasz się o tym po dzisiajszym morderstwie, dam sobie rękę uciąć, że nie wyeliminują niekatywnego gracza.
Drogi Koyiro nie łudź się , że znajdziesz na mnie jakieś dowody. Jestem zbyt przebiegł. Lecz ty zaczynasz umacniać swoimi wypowiedziami moje zdanie co do ciebie.
@Up
Właśnie sam przyznałeś się, że jesteś wilkołakiem... Głos na Misiael
Oddaje swój głos na Misiaela. To co napisałeś jest jednoznaczne, no chyba że kłamiesz, lecz ta wypowiedź podziałała na Twoją osobę jedynie negatywnie.
Oto sondaże:
1. Rexin - 1 głosy
2. Misiael - 3 głosy
3. Koyiro - 3 głosy
4. Yang- 1 głos
Zmieniam swój głos z Rexina (który i tak cały czas śpi) na Misiaela. Nie z powodu jego wcześniejszej odpowiedzi, nie dlatego, że na niego głosujecie (przez co pewnie wpakuję się głębiej w podejrzenia). Po przestudiowaniu jego wypowiedzi, zauważyłem pewną rzecz. Nie rzucał zbytnio oskarżeń, szedł za głosem tłumu, a tu kręcił, tam coś pomieszał, zawsze jakoś "stał za kimś".
Głosuje na Koyiro i niech się dzieje wola nieba, juz sam nie wiem o co tutaj kaman.
Haha właśnie pokazaliście jak łatwo wami manipulować. Odwołuje swój głos na Rexina i głosuje na Koyiro
Edit@ Drogi Chironie chyba nie wiesz jak to działa prawda? W nic nie można wierzyć
Jakoś nie wydaje mi się, by wieśniak specjalnie chciał, by ludzie myśleli że jesteś wilkiem. Głos podtrzymuje. Wpadłes
Uhm... fakt. Dziwne to głosowanie.
Również na mnie jakieś głosy .
Może jakieś dowody macie? Nie? Tak też myślałem...
Jakoś nie wydaje mi się, by wieśniak specjalnie chciał, by ludzie myśleli że jesteś wilkiem. Głos podtrzymuje. Wpadłes
Tak tylko wilki chcą specjalnie by ludzie myśleli, że jesteś wilkiem ... seems legit, ruszcie głowami.
Są dwa wilki, wilki będą sobie pomagac w glosowaniach. Przemyslcie ejdna rzecz, podejrzewacie mnie i Misiaela o bycie wilkiem. Moglismy Misiaela łątwo uratować głosując na Rexina (miałby 4 głosy)... ale Rexin nie jest raczej wilkiem.
Misiael też nie jest, ale widocznie potrzebujecie dopiero krwi na rękach żeby to zrozumieć.
Fakt. Pomagają sobie w głosowaniach. Te dwa głosy jeden po drugim na mnie masz na myśli? Ojj, ktoś tu chyba się pogrążył.
,,Misiael też nie jest,, - Jesteś w 100% pewien, że nie? To podobnie jak Warcraft mówił o Xasarmie, za co go zbeształeś.
Jeżeli zginę to wiedźcie, że w tej chwili moim największym podejrzanym jest Azrael.
Fakt. Pomagają sobie w głosowaniach. Te dwa głosy jeden po drugim na mnie masz na myśli? Ojj, ktoś tu chyba się pogrążył.,,Misiael też nie jest,, - Jesteś w 100% pewien, że nie? To podobnie jak Warcraft mówił o Xasarmie, za co go zbeształeś.
Tylko w tym przypadku za 15 minut będziesz miał potwierdzenie moich słów.
Dlaczego według Ciebie jestem podejrzany, he?