WILKOŁAKI SEZON pierwszy I

Gadajcie co chcecie ale ja oddaje głos na Azraela. Spalić kundla zanim zabije więcej ludzi!

Czemu nikt na mnie nie zagłosował? Czuję się odrzucony niczym wilkołak :D

potrzebuje jeszcze głosu od Azraela i Ilrealus

jak na razie jest tak-

1. Ilrealus - brak głosu

2. MaKuPL - Dixell

3. Azrael - brak głosu

4. RaVeN - Dzz

5. Blaanid - Dzz

6. ISmokeBleezys - Dzz

7. Grotesk - Dixell

8. Dzz - Dixell

9.PlainLazy - Dixell

10. Dixell - Pioczlu

11. Jarid - Dzz

12. Piolczu - Azrael

13. Yamakazu - Dzz

jak narazie wygrywa Dzz

Obstawiam, że tylko wilkołaki głosują na Dzz. Zależy im aby wywalić stróża prawa(mod xd) i żeby zapanowało bezprawie ;>

Wtedy będą mogli po kolei wymordować mieszkańców wioski.

@Jarid, dzz głosowal na dixella, a nie na azraela, wiec jezeli inne rachunki sa w porzadku, to jest po rowno glosow.

Nie głosuję, na nikogo.

Jarid, juz lepiej nie bierz sie za liczenie, bo chyba nie zauwazyles, ze zmienilem swoj glos na Dixa. A moze specjalnie to zrobiles, znaczy sie zle wpisales moj glos, aby chronic swego pobratymca wilkolaka?

jest 4 do 4, na mnie i na dixa, kto przelamie impas?

@Jarid, dzz głosowal na dixella, a nie na azraela, wiec jezeli inne rachunki sa w porzadku, to jest po rowno glosow.

Ismokeblezys też głosował na DZZ więc 5 do 4 na niekorzyść DZZ.

musiałem przeoczyć zmianę głosu.

Jarid, juz lepiej nie bierz sie za liczenie, bo chyba nie zauwazyles, ze zmienilem swoj glos na Dixa. A moze specjalnie to zrobiles, znaczy sie zle wpisales moj glos, aby chronic swego pobratymca wilkolaka?jest 4 do 4, na mnie i na dixa, kto przelamie impas?

nie trzymam z dixem

DOKŁADNIE ZA 5 MINUT KOŃCZYMY DZISIEJSZE GŁOSOWANIE, I INNE WYBORY TEŻ - TAKŻE OSTATNIE 5 MINUT NA DZIAŁANIA W TEJ TURZE.

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Służba pomocy społecznej miała racje, Irealus umarł na ospę wietrzną w swoim domu. Jego miejsce zastępuje bogaty podróżnik i obieżyświat HANTUS, który wbił Irealusowi przez okno do chaty i stwierdził, że tu już będzie mieszkał i koniec.

Noo dobra, widze, ze zaraz zostane spalony, wiec chce sie z wami pozegnac, glupcy. Przygotowalem sie na taka ewentualnosc i napisalem dla was moj ostatni wiersz. Krotki i dosadny. A brzmi on:

Pocalujcie mnie w moja blada, wiejska dupe. Mam nadzieje, ze tam gdzie trafie, nie bede musial obcowac z takimi slepymi kretynami. Zegnam.

No dobra, nie jest to wiersz, ale nigdy nie bylem dpbrym poeta! Matka, spoczywaj kochana w pokoju, zmuszala mnie do poezji, a ja zawsze chcialem zostac biznesmenem. No nic, papa wiesniaki i oby was te wilkolaki pozjadaly, bo glupki z was i zaslugujecie tylko na smierc!

Oddaje głos na Dixela

Wiem że trochę za późno, ale cóż :(

KONIEC

Czyli jak zdążyłeś oddać głos, to lecą 2 trupy.

DZIEŃ 2

NEKROLOG

Nekrolog-symbol.png

Nadeszła kolejna noc w Naszej osadzie, ludzie już od godziny tłoczyli się na rynku. Do ostatniej chwili nie było wiadomo kto dzisiaj spłonie. Przez chwile nawet służby porządkowe miasta się zastanawiały czy aby nie będą potrzebne dzisiejszej zimnej nocy dwa pale.

Oj wielki chaos rozpetał się w Forumemmorpgpeel, wszyscy podejrzewają wszystkich, tylko żar ognia odkrywa prawdę, która kryje się głęboko pod zwęgloną skórą.

Stało się lud wybrał Dzz'ka na stos. Cała wieś rzuciła się na huderlawego mężczyzne i zaciągnęła biedaka na stos jak dziką lochę. Dzz'ku spłonął spokojnie, coś tam jeszcze recytował pod nosem jakieś swoje schizowe wiersze, ale ogólnie rzecz biorąc zginął z honorem, chociaż to duże słowo, przecież DZZ był tylko wieśniakiem.

toxic.png

To była spokojna noc, wolna od ataków wilkołaków, wszyscy jednak czują przez skórę, że to tylko cisza przed burzą!

Ha HA ! Dobre żarty, wilki tylko chwilowo uśpiły waszą czujność, w drodze do domu pożarty został Grotesk, Grotesk był wieśniakiem

Umierajac krzyczalem:

Aaaaaarrghhhh oto przed mymi oczyma otwieraja sie bramy niebiosm a w nich wita mnie najwspanialszy z bogow, ten bogaty, przystojny i utalentowany C.Ronaldo!!!!!!

No to tera przynajmiej jest w niebie, czyli tam gdzie chciał się zanleść.

!!WYPIJMY ZA ZMARŁEGO!!

Zostało nas tylko 12

3 wilkołaki

9 Wiśniaków

Do d*py z taką robotą... Idę się powiesić w Kościele.