I co teraz? Zadowoleni?
Mam nadzieje, że jutro wybierzecie już właściwą osobe.
No to tera przynajmiej jest w niebie, czyli tam gdzie chciał się zanleść.!!WYPIJMY ZA ZMARŁEGO!!
Najpier na niego głosujesz a teraz chcesz za niego pić?!
I co teraz? Zadowoleni?
Mam nadzieje, że jutro wybierzecie już właściwą osobe.
No to tera przynajmiej jest w niebie, czyli tam gdzie chciał się zanleść.!!WYPIJMY ZA ZMARŁEGO!!
Najpier na niego głosujesz a teraz chcesz za niego pić?!
Szkoda biedaka powiadam wam Dobry był z niego człek.
Cóż, ale jako że jestem nowy w wiosce chyba nadeszła pora by się przywitać.
Jam jest Hantus prosty wieśniak. Przybyłem do waszej wioski jak tylko posłyszałem że panoszą się tu jakieś wilkołaki. Mam ochotę wypatroszyć każdą taką bestię i powiesić jej skórę na kominku.
Czyli już wiadomo kto jest wilkołakiem Azrael on ma taki szczfany zgryz.
Nadal nie wiadomo kto jest wilkołakiem równie dobrze możesz to być ty jak i ja.
Kto wie czy nasz nowy "przyjaciel" nie jest jednym z nich ?
Fakt. Troche za bardzo kozaczy jak na zwykłego wieśniaka, za którego się podaje.
Przysięgam na wszystko co wierze że nie jestem jednym z tych bestii. Wiem co sobie myślicie. On powiedział "nie jestem jednym z tych bestii" to oznacza że jest bestią, ale przysięgam na wszystko w co wierze że nigdy nie byłem i nie jestem wilkołakiem, a po za tym czy zauważyliście że tylko połowa z mieszkańców naszej wioski udziela się na forum. Co z resztą?
Pierwszy raz jestem skłonny się z tobą zgodzić Burmistrzu.
Wiecie co, skończmy ten cyrk i spalcie mnie na stosie. To ja jestem wilkolakiem! Piolczu przyjdę do Ciebie następnej nocy...
Wiecie co, skończmy ten cyrk i spalcie mnie na stosie. To ja jestem wilkolakiem! Piolczu przyjdę do Ciebie następnej nocy...
Po co czekac az do nocy, spalmy go teraz jak sie przyznaje. Moze go troche potorturujemy, aby nam zdradzil pozostalych siersciuchow.
a moze oboje sa wilkolakami, i raven chce sie poswiecic dla dobra swoich braci wilkow? Może chce odwrocic uwage od piolcza ktory rowniez jest wilkolakiem?!
Cieszę się, ze prowokacja się udala. Jednak Dzz mial racje...
Ja też tak uważam jak Yamakazu. Coś mi tu śmierdzi...
a moze oboje sa wilkolakami, i raven chce sie poswiecic dla dobra swoich braci wilkow? Może chce odwrocic uwage od piolcza ktory rowniez jest wilkolakiem?!
To teraz "detektywie" powiedz mi, dlaczego akurat on sie poświęca i dlaczego akurat dla mnie?
Jeden z wieśniaków, trenował w lesie i w stodole niczym Rocky Balboa w wyniku czego awansował na PALLADYNA
Tip: wieśniaki sprawdźcie swoje PW, może to Ty zostałeś wioskowym superbohaterem !
to nie ja
mam nadzieje że zrobisz że Straż poszukuje chętnych i wtedy staną się wojownikami.
Jarid glupcze, czemu mowisz takie rzeczy, tylko pomagasz tym bestiom! Przez cala noc nie moglem spac i rozmyslalem obok kominka, a moze Dzz mial racje? Moze byl troche dziwny, ale nie na tyle, azeby popelniac samobojstwo. Ale jezeli wilki go szantazowaly? Moze mial kogos bronic a w zamian za to wilkolaki go nie pozarly? Mam metlik w glowie, lecz dzisiaj jednak zaglosuje tak jak polecal nam sw. pamieci Dzz czyli na Azraela (jezeli on bedzie wilczkiem to dixell prawdopodobnie tez) , a dnia jutrzejszego (jezeli uda mi sie go dozyc) na Piolcza (no chyba ze Azrael okaze sie pieskiem), gdyz podejrzane wydaje mi sie to, ze pewna grupa osob jest w stanie oddac zycie aby go obronic.
OK jest next dzień i oddaje głos na dixa źle mu z oczu patrzy .
Jarid glupcze, czemu mowisz takie rzeczy, tylko pomagasz tym bestiom! Przez cala noc nie moglem spac i rozmyslalem obok kominka, a moze Dzz mial racje? Moze byl troche dziwny, ale nie na tyle, azeby popelniac samobojstwo. Ale jezeli wilki go szantazowaly? Moze mial kogos bronic a w zamian za to wilkolaki go nie pozarly? Mam metlik w glowie, lecz dzisiaj jednak zaglosuje tak jak polecal nam sw. pamieci Dzz czyli na Azraela (jezeli on bedzie wilczkiem to dixell prawdopodobnie tez) , a dnia jutrzejszego (jezeli uda mi sie go dozyc) na Piolcza (no chyba ze Azrael okaze sie pieskiem), gdyz podejrzane wydaje mi sie to, ze pewna grupa osob jest w stanie oddac zycie aby go obronic.
Ja też głosuje na Azraela ale nie bo Dzz tak chciał tylko ten 1 fakt-
Strona 1 Azrael kłuci się z Koryo. dzień później - Koyro zmarł.
Koyro powiedział tak-
Napisano 15 April 2012 - 10:32
Wierzcie mi, lub nie, ale wczoraj jak spusczałem z kija, ujrzałem jak Azrael gryzł żywego kota, po czym pobiegł na czterech łapach w głąb lasu (Azrael, nie kot). Dlatego głosuje na niego!
Więc azrael go zabił bo chcał odrzucić od siebie oskarżenia
Spalić Azraela
Ale cos mi tu smierdzi, bo grotesk tez oddal glos wczoraj na Azraela, moze jest zwyklym chlopem (z mozliwoscia zamiany w pieska) ale nie sadze zeby byl az tak glupi i sam siebie wydal. Tak czy inaczej glosuje na niego