Tak jak mówiłem, narazie ci ufam, dlatego także zmieniam głos na Dixa.
WILKOŁAKI SEZON pierwszy I
Najwyższy czas zagłosować. Byłem w lesie. yy... zbierałem grzyby. Zrobię dobrą zupę ;d
Głosuję na Dixa.
Powód?
Jestem alergikiem. Mam alergie na sierść i różne pyłki. Gdy przechodzę obok niego chce mi się kichać XD
Pijaka chca spalic, pfu. I jak tu zyc panie Burmistrzu. Nadal na Ciebie glosuje Piolczu.
Dix, proponuję Ci opróżnić ostatnią butelkę lub nawet dwie. Możliwe, że nie poczujesz bólu gdy będziesz płoną.
Czasu coraz mniej...
Smierci sie nie boje. Tylko boli mnie wasza ciemnota. Przeciez ja ciagle w karczmie siedze i pije, w nocy nawet. A robta co chceta i tak spotka was kara w postaci kaca moralnego.
Nie dajcie sie zwiesc, to jego linia obrony.
Bron boze, tylko przestrzegam przed glupota 'wloczykiju'
Czyżby cały urząd statystyczny spał? Żadnych wieści o statystykach aktualnych...
Dzisiaj urząd opieki społecznej ma dla odmiany informację do obwieszczenia:
Ostantio w naszej osadzie nie widuje się Azreal'a, Ilrealus'a oraz Piolcz'u - wieść niesie, że może być coś z nimi nie tak - może podupadają na zdrowiu ?
Żeby ich tylko nie spotkał los Sokyre.
Chociaż może to nie do końca zła wiadomość, ostatnio Forumememmorpgorgpeel cieszy się bardzo dużą popularnością wśród turystów. Możnaby rzecz, że nasza mieścina jest trendy.
Jest sporo chętnych do zasiedlenia naszej zabitej dechami wiochy, kto wie może otworzymy jakiś park rozrywki ?
Dbajcie o starszych i spieszcie się kochać ludzi... !
Dzisiaj urząd opieki społecznej ma dla odmiany informację do obwieszczenia:Ostantio w naszej osadzie nie widuje się Azreal'a, Ilrealus'a oraz Piolcz'u - wieść niesie, że może być coś z nimi nie tak - może podupadają na zdrowiu ?Żeby ich tylko nie spotkał los Sokyre. Chociaż może to nie do końca zła wiadomość, ostatnio Forumememmorpgorgpeel cieszy się bardzo dużą popularnością wśród turystów. Możnaby rzecz, że nasza mieścina jest trendy.Jest sporo chętnych do zasiedlenia naszej zabitej dechami wiochy, kto wie może otworzymy jakiś park rozrywki ?Dbajcie o starszych i spieszcie się kochać ludzi... !
Kiedy zrobisz liste głosów?
nie żebym cię poganiał
Jezeli dzz bylby wilkolakiem, to by przezyc, musialby zabic obu swoich towarzyszy, a pozniej typowac blednie. Ludzi sprawiedliwych zostaloby jednak za duzo, by udalo mu sie ich wszystkich wyeliminowac.
Bardziej prawdopodobny jest wiec fakt, ze dzz jest jasnowidzem i "przeswietlil" ktoregos z naszych wspolobywateli: dixella lub azreala. Jezeli jeden z nich okazal sie wilkolakiem, to polaczenie miedzy nimi, zwazajac na pierwsze wyroki, jest raczej oczywiste.
Również głosuję na dixella w takim razie. Niech sie dzieje wola nieba.
Od poczatku trzymam sie tego, ze burmistrzyna to kretacz i teraz brak jego aktywnosci w naszej wiosce daje wiele do myslenia.
Zbierzmy fakty i je poukładajmy=
oto moje fakty- Koyrio na 1 stronie oskarżył Azraela, który mógł go zabić żeby nie skończyć na stosie.
tera ktoś inny daje fakt.
Kiedy zrobisz liste głosów?nie żebym cię poganiał
Urząd statystyczny ma dzisiaj wolne, rządni cyferek muszą sobie sami policzyć. :]
A może nawet ktoś zostanie mianowany nadwornym statystykiem ?
Urząd statystyczny ma dzisiaj wolne, rządni cyferek muszą sobie sami policzyć. :]A może nawet ktoś zostanie mianowany nadwornym statystykiem ?
O nie Yang, tak łatwo się nie wywiniesz. Jesteś tym chędożonym game masterem czy nie? Tak więc bierz się do roboty!
Eh... człowiek już nawet nie może w domu posiedzieć i w spokoju książki poczytać.
taa... besztales ZWLOKI! Ty bydle! TY!
Ok pisać ostateczne głosy policze to bo ,, game masterowi '' się niechce
Ja oddaje głos na Dzz
Widziałem go jak zamieniał się w wilkołaka poczym zabił mojego muła.
A co za problem przeczytac te kilka stron wstecz i wyciagnac z nich wnioski (znaczy sie - podliczyc glosy). Moze i to zrobcie, wtedy co niektorzy przejrza na oczy i cofna glosy oddane na moja osobe...