WILKOŁAKI SEZON pierwszy I

Ja caly czas przy swoim. Glosuje na Piolczu.

Azrael coś na pewno kręci, czuję to... Coś wisi w powietrzu.

Niech Azraela pochłoną czeluści, które go wypluły !

Zgadzam się z wami

Głosuję na Azraela

Nie wiem na kogo głosować. Nie wiem czy powinienem oddać nieprzemyślany głos. Skoro wszyscy uważacie, że Azrael jest jednym z nich to musi coś w tym być. Jestem z Wami i również na niego głosuję. Oby to nie był kolejny błąd...

Głosuję na Blaainda. Myślę że to on chowa swoją futrzatą postać.

Ja, jako Wasz wioskowy szaman rozkazuję Wam głosować na Maka!

Taka gnidota jak ty nie ma prawa nam (wieśniakom) rozkazywać!

szczególnie mi strażnikowi z tej Wioski.

Tu każdy ma swoje zdanie.

Porządek musi być.

Taka gnidota jak ty nie ma prawa nam (wieśniakom) rozkazywać

Licz się ze słowami buraku, bo z kijem Ci dupe złoje!

szczerze mowiac myslalem, ze dzz jasnowidzi i przewidzial wine azraela juz tury temu. Teraz okazuje sie, ze to tylko domysly, wiec troche stracilem trop.

Glosuje na azraela ponownie, bo jezeli typ dzza okaze sie sluszny, to dobedziemy nowych poszlak. Jezeli nie, to, rowniez tak jak poprzednio, przyjrzalbym sie rowniez ilovebleezys, moze ravenowi.

Licz się ze słowami buraku, bo z kijem Ci dupe złoje!

A ja cie maczugom w łeb tak palne że 3 dni u lakarza spędisz.

W końcu poczułem się doceniony :D

A tak serio, co Ty widzisz we mnie takiego złego? Nie podburzaj ludzi przeciwko mnie. Nie jest to czyste zagranie. Człowiek by tak nie postąpił wiedząc, że nie masz 100% pewności kim jestem... Podpadłeś 'bracie'

PS. *na Maku

Ale strażnik pilnuje porządku więc się nie kłućmy bo jakiś wilkołak zza pleców wyskoczy.

Ja dalej przeciwko Azraelowi.

Oto sondaże:

Hantus- Azrael

MaKuPL- Azrael

Azrael- Blaanid

RaVeN- MaKuPL

Blaanid- Azrael

ISmokeBleezys- Dixell

PlainLazy- Azrael

Dixell- Piolczu

Jarid- Azrael

Piolczu- Głos jeszcze nie oddany

Yamakazu - Azrael

Azrael- 6 głosów

Blaanid- 1 głos

MaKuPL- 1 głos

Dixell- 1 głos

Piolczu- 1 głos

DZIEŃ 3

NEKROLOG

skull.jpg

Dzisiaj informacja będzie krótka i na temat, na stosie spłonął Azreal. Azreal był wilkołakiem, CAŁA WIOSKA ŚWIĘTUJE, a burmistrz się wymądrza, że jednak za***isty miał pomysł z tym paleniem na stosie..

Paladin_Concept_by_liquidology.jpg

Dzisiejsza noc była wolna od mordów dokonanych bezpośrednio przez kwiożercze bestie, widać nowy Paladyn we wsi nie próżnuje.

Trzeba teraz pomyśleć kto może być następną cholerną bestią. Jedną mamy już z głowy.

Moim zdaniem jest to Dixell, na niego wlasnie wskazywal Dzz

Ja bym się zastanowił nad Ravenem.. Widzieliście jak postąpił bezdusznie. Wilkołaki nie posiadają duszy.

Moje podejrzenia skierowane są Dixella. Przejrzałem dane naszej wioski (temat) od początku i jego postać mnie najbardziej zaciekawiła... Zresztą sami się zastanówcie.

Dix zachowuje się dziwnie.

Spalmy Dixa

A palcie, bieda jest.