WILKOŁAKI SEZON pierwszy I

Ja bym się zastanowił nad Ravenem.. Widzieliście jak postąpił bezdusznie. Wilkołaki nie posiadają duszy.

On nie jest wilkołakiem ani wiesśniakiem.

Ja również jestem za spaleniem Dixa

ps. Zostałem wyznaczony aby zebrać ludzi do ,,Zakonu wilczych czaszek'' czyli łowców wilkołaków

który patroluje no i niezłą sumke można zarobić

Ja również jestem za spaleniem Dixaps. Zostałem wyznaczony aby zebrać ludzi do ,,Zakonu wilczych czaszek'' czyli łowców wilkołakówktóry patroluje no i niezłą sumke można zarobić

Mogę się do ciebie przyłączyć?

Mogę się do ciebie przyłączyć?

Oczywiście.

Przyda nam się ktoś jak ty.

Jako że mój Świętej pamięci ojciec był kowalem wykułem pare mieczy z srebra (na wilkołaki), wilczych zębów (Które są zresztą bardzo wytrzymałe) oraz z run.

Damy im popalić!

Stawiam browara za zwycięstwo!

Glosuje tak jak mowilem wczesniej, czyli na tego pijaczyne Dixella.

Glupki. Daliscie sie porwac manipulacji Dzzyza. Wymyslil sobie, ze podczas gdy ten siersciuch Azrael i Ja zaglosowalismy podstepem na Piolczu to jestesmy wilkolakami. Zauwazcie, ze od pierwszego dnia glosuje na Burmistrzyne po dzis dzien. Ide pic za wasza ciemnote. Lepiej przyjrzyjcie sie tym, ktorzy popieraja tego calego Wloczykija, fantaste.

Glupki. Daliscie sie porwac manipulacji Dzzyza. Wymyslil sobie, ze podczas gdy ten siersciuch Azrael i Ja zaglosowalismy podstepem na Piolczu to jestesmy wilkolakami. Zauwazcie, ze od pierwszego dnia glosuje na Burmistrzyne po dzis dzien. Ide pic za wasza ciemnote. Lepiej przyjrzyjcie sie tym, ktorzy popieraja tego calego Wloczykija, fantaste.

Człowieku ja z dzz?!

On mnie nienawidzi człowieku!

A zagłosowałem dla ciebie że jak źle trafimy to nie będzie tylko na mnie.

A poza tym i tak się dziwnie zachowujesz

Od kiedy picie jest dziwne, .

Od kiedy picie jest dziwne, .

nie oto chodzi.

mi chodzi o to co wszystkim .

Mości Pan zapomniał dodać że świętej pamięci Dzz już nie żyje i jeden jego traf był słuszny, więc skąd mamy wiedzieć czy drugi się nie zgadza?

Dix... Ty poza tym i tak pijesz tylko ciągle. Nie ma z Ciebie pożytku pijaczyno. Nie bierz tego do siebie. Myślę, że pijesz po to żeby się trochę otumanić i zagłuszyć swoją rządzę mordu :)

Głosuję na Ciebie. Dix

Ja również głosuję na Dix'a.

Jak wszyscy to wszyscy! Głos na Dix'a.

A jak tyle pijesz, piwa w barze braknie , więc i droższe się robi.

Więc na dobre wyjdzie twa śmierć.

My tu mamy spalic wilkolaka, a nie kogos kogo nie lubicie. Plugastwo! Tfuu.

Nie lubimy tylko i wyłącznie wilkołaków!

Mała wioska i każdy każdego zna.

My tu mamy spalic wilkolaka, a nie kogos kogo nie lubicie. Plugastwo! Tfuu.

Wiem ale znalazłem dodatkowy plus ;D

Wiem ale znalazłem dodatkowy plus ;D

Jaki?