WILKOŁAKI SEZON pierwszy I

Ide do karczmy chlac bo dzisiaj splone. Przynajmniej nie bedzie bolu. Przeklinam was plebsy. No i standardowo glosuje na Piolczu.

tez glosuje na dixella.

Oby był tym wilkołakiem. Nie wybaczę sobie gdy kolejny raz spalimy jednego z nas, a te bestie dalej będą żyć i mordować...

Ide do karczmy chlac bo dzisiaj splone. Przynajmniej nie bedzie bolu. Przeklinam was plebsy. No i standardowo glosuje na Piolczu.

Masz jakieś życzenie przed śmiercią?

np. Jak będziesz wieśniakiem do zagłosujemy np. na pioczla albo kogoś innego

Masz jakieś życzenie przed śmiercią?np. Jak będziesz wieśniakiem do zagłosujemy np. na pioczla albo kogoś innego

A jak bede siersciuchem? ;>

A jak bede siersciuchem? ;>

to nic

DZIEŃ 4

NEKROLOG

skull.jpg

"Tej bezksiężycowej nocy, palenisko, na którym zwęglony został Dix, płonęło rzewniej, niż działo

się to poprzednich nocy. Może to ze względu na stężenie alkoholu w organizmie tego pijaczyny? Bo

chyba nie na darmo Dix co roku wybierany był naczelnym chlejusem forumememorpgorgpeel i to od

zgoła kilku lat. A może to dlatego, że niebiosa uradowała wieść, iż kolejny z przywdziewających wilcze

skóry spłonął i udał się tam, gdzie jego miejsce? To już mieszkańców wioski nie interesowało, dla nich

liczył się tylko kolejny sukces, lecz radość ich nie trwała długo, bo po chwili szczęścia, jak bumerang,

wróciła do nich myśl o ostatnim z wilkołaków, Tym który czaił się gdzieś w mroku, oglądając wraz z

pozostałymi mieszkańcami wioski, jak jedne z jego pobratymców płonie na stosie. Lecz twarze

wszystkich zebranych pozostały niewzruszone, który z nich to potwór w ludzkiej skórze? Ta sprawa

spędzać będzie tej nocy sen z powiek pozostałych przy życiu ludzi."

Dixell był wilkołakiem.

toxic.png

Tej nocy paladyn nie podołał swojej misji bronienia mieszkańców osady. Tym razem mord był

wyjątkowo brutalny, mieszkańcy potrzebowali kilku kwadransów, że zidentyfikować resztki swojego

sąsiada, który został rozmazany na północnej wieży naszego jedynego wioskowego kościoła.

Kleista papką ludzkich organów wysmarowanych na murach świątyni okazał się być Blaanid, był on

wieśniakiem. Tej nocy ostatni z wilkołaków dał mieszkańcom znać, że to jescze nie koniec ich horroru.

Kto jest ostatnią bestią w wiosce ? Kto ma na swocih szponach krew pięciu niewinnych wsioków ?

Tego nie wie nikt, to może być każdy z Was, Twój sąsiad, dostawca koziego mleka, a może nawet...

Został 1 wilczek. : )

Dobrze idzie :D Wiedziałem że to wilkołak wydawał mi się bardzo podejrzany :) Jeszcze tylko jeden.

Obawiam się, że z ostatnim będzie najtrudniej...

Ale teraz najważniejsze jest, że Dix nikogo więcej nie zje. To co? Idziemy pić czy coś?

LISTA GRACZY:

1. Hantus

2. MaKuPL

3. Azrael RIP wilkołak

4. RaVeN

5. facos14 RIP wieśniak

6. Blaanid RIP wieśniak

7. ISmokeBleezys

8. Grotesk RIP wieśniak

9. Dzz RIP wieśniak

10.PlainLazy

11. Koyiro RIP wieśniak

12. Dixell RIP wilkołak

13. Jarid

14. Piolczu

15. Yamakazu

Zostało nas ośmiu :| Mamy szanse 1 na 8 że trafimy wilkołaka. Jedyną nadzieją jest jasnowidz...

Obawiam się, że z ostatnim będzie najtrudniej...Ale teraz najważniejsze jest, że Dix nikogo więcej nie zje. To co? Idziemy pić czy coś?

Ja tej nocy nie mam już siły na picie :(

Od ravena coraz bardziej zaczyna dawac wilczymi szczynami, czyzby wilkolaki oddawaly w nocy na niego mocz? A moze to on moczy sie podczas snu?

Ja podejrzewam ISmokeBleezys jakoś ostatnio strasznie cichy i małomówny jest. Zauważyliście to?

Od ravena coraz bardziej zaczyna dawac wilczymi szczynami, czyzby wilkolaki oddawaly w nocy na niego mocz? A moze to on moczy sie podczas snu?

Psia krew. Wiedziałem, że kupowanie perfum od ruskich to nie najlepszy pomysł...

Widział ktoś może ISmokeBleezys? Ostatnio gdy z nim chciałem pomówić to nawarczał na mnie i uciekł gdzieś. Od tamtej pory go nie widziałem. Coś złego się z nim dzieje.

Ja podejrzewam ISmokeBleezys jakoś ostatnio strasznie cichy i małomówny jest. Zauważyliście to?

Tak

Ciekawie... Aktywni odpadli. Coraz mniej się tu dzieje...

Szkoda :(

Dziennik Nasza Stajnia

Nasza lubiana i chętnie czytana w Forumememerpgorgpeel gazeta donosi, że dzisiejszego dnia jeszcze nikt nie oddał głosu.

Czyżby mieszkańcy chcieli przegapić szansę na spalenie wilkołaka ? Być może, ale powinni oni pamiętać, że bestia na pewno w nocy próżnować nie będzie.

Głosuję na ISmokeBleezys. Jestem obywatelem tejże wioski i moim obowiązkiem jest oddać głos