Ilrealusowi brakuje bab i takie bzdury opowiada, popić popiję, a i owszem, ale nie jestem tak zdesperowany.
WILKOŁAKI SEZON pierwszy I
Ludzie, dacie spalić naszego burmajstera? Co on Wam złego zrobił? Jedyny "dowód" to kot, którego zresztą już niema*. Ludzie! Obróćcie swoje głowy na prawdziwych złoczyńców!
Poza tym widziałem jak Azrael wyrył na drzewie te oto znaki: আমি একটি নেকড়ে বাঘে পরিণত মানুষ!**
*bo zjadł go niejaki Azreal...
**to chyba bengalski
Bronię się, bo niewinny jestem, a miałem dowody na burmistrza, co to po dachach skacze. Skoro to nie on, ani ja, ani ty, to kto? Właściwie...gdzie poszedł nasz włóczykij, hmm? Jakoś dziwne, bo ani jego, ani Ravena ostatnimi czasy nie widziałem.
Dobry trop sierściuchu, yyyy... to znaczy Azrael, tyle że to kolejny dowód na to, że próbujesz zrzucić swoje wilkołacze piętno na niewinnych mieszkańców!
Nic nie zwalam, po prostu snuję domysły, jak chyba każdy tutaj.
Raven koczuje w kościele. A co on może więcej robić? Dzz pewnie siedzi gdzieś sam i pisze te swoje wiersze.
Piolczu, ciekawi mnie jedno... Mianowicie jak długo będziesz płonął?
Ja musiałem ogarnąć swój Kościół, bo jakieś wandale zasraly mi cały ołtarz!
Hmmm... A zauważyliście, że niektórzy z naszej skromnej wioski się nie pokazują? Póki co wycofuję moje oskarżenia w stosunku naszego burmistrza.
Piolczu, ciekawi mnie jedno... Mianowicie jak długo będziesz płonął?
Na tyle długo by zobaczyć jak prawdziwe wilkołaki zjadają was żywcem.
Na tyle długo by zobaczyć jak prawdziwe wilkołaki zjadają was żywcem.
Może być i tak. Chociaż jeden z was zginie. Przeklęte bestie!
Azrael, powiedziałeś (o dziwo ) ciekawą rzecz. Czy ktoś widział dzisiaj ISmokeBleezys'a? Ja również cofam swoje oskarżenia (w sumie nie ma na Ciebie poważnych dowodów).
Hmmm... A zauważyliście, że niektórzy z naszej skromnej wioski się nie pokazują? Póki co wycofuję moje oskarżenia w stosunku naszego burmistrza.
Pytanie tylko czy wilołaki już ich dopadły, czy może jest inny powód ich nieobecności... Mi się jednak wydaje, że prawdziwy wilkołak nie krył by się. W ten sposób wzbudzałby podejrzenia.
A tak odnośnie mojej śmierci, to powiem wam, że tylko jednego mi szkoda. Szkoda mi, że nie będe mógł zobaczyć min tych, którzy mieli mnie za wilkołaka.
Urząd statystyczny Forumemememorpgorgpeel, obecnie sondaże w plebistycie na spalenie żywcem:
UPDATE Azreal wycofał głos
Piolcz - 4 głosy
Azrael - 4 głosy
Facos - 2 głosy
Dzz - 1 głos
Blaanid - 1 głos
facos14 przyglądam się Tobie od pewnego czasu. Uważam, że moja decyzja była podjęta zbyt szybko. Cofam swoje oskarżenia.
Zbierzmy się wszyscy razem i zagłosujmy...
Jak sami zauważyliście są "mieszkańcy" którzy nie dają oznak życia. To oni mogą być wilkołakami! Możliwe że teraz polują na innych ludzi w okolicznych wioskach!
Nadchodzi godzina śmierci sierściuchów... pora zagłosować!
Niech spłonie... ... ... ISmokeBleezys!
Ej czyli jak, żeby było czytelniej, to może od 21 do 22 napiszemy tylko swoje głosy już bez dyskusji, spekulacji itp. co? Tylko osoby, które wylosowaliśmy. Wg. mnie to dobry pomysł I tak mamy jeszcze godzinę
Nadchodzi godzina śmierci sierściuchów... pora zagłosować!Niech spłonie... ... ... ISmokeBleezys!
Także jego nieobecność mnie niepokoi. Chcę widzieć ISmokeBleezys w ogniach stosu!
@EDIT: f*cl, zrobiłem 2xpost, może ktoś to scalić?
Nie pozostaje mi nic innego jak was poprzeć. Mnie również niepokoi nieobecność ISmokeBleezys. Niech płonie!
Wycofuję moje oskarżenia, które rzuciłem w stronę Burmistrza.
Szykuje się potworna noc.
Dzz, ty możesz mi poprawić te posty? A jak nie Ty, to kto?