Jasnowidz przekazuje telepatycznie wszystkim mieszkańcom wioski, że w osadzie mieszkają dokładnie TRZY wilkołaki
WILKOŁAKI SEZON pierwszy I
Telepatycznie czyli PW tak xD
Dzz, tak tutaj niby glowkuje, stara sie wyniuchac spiski, a to wszystko robi pod siebie. Lichwiarz jeden! Idziemy do karczmy cos wypic po szokujacych faktach? Jakies monety mam od burmistrzyny za zreperowanie ogrodzenia, wiec stawiam!
A idźcie i pijcie. Ja z bestjami balować nie bede!
Dix, my już tu na ciebie czekamy. Burmistrz się nie napije? Stawiam, na zgodę, więc jak?
Kto tu bestią, ten bestią jest, ja się chętnie napije, zmęczył mnie ten dzień, trzeba podsumować i przedyskutować to i owo.
Dix, my już tu na ciebie czekamy. Burmistrz się nie napiję? Stawiam, na zgodę, więc jak?
Nie jestem w stanie spokojnie pić z myślą, że moge być obserwowany przez jednego z nich. Musze na trzeźwo przemyśleć pare spraw. Ide do swojej chaty.
Straciliśmy dwóch dobrych ludzi, to wszystko przez nas...
Nie widzicie co się dzieję ?!
Powoli popadamy w obłęd !
Unieśmy kufel za zmarłych !
Z Tobą się nie napiję, nadal uważam Cię za tą ochydną bestię, im nas mniej, tym większe prawdopodobieństwo, że jesteś wilkołakiem.
im nas mniej, tym większe prawdopodobieństwo, że jesteś wilkołakiem.
Ta reguła dotyczy nas wszystkich.
W całej wiosce czuć ostry zapach alkoholu, człowiek czy nie człowiek w naszej osadzie tego wieczoru trzeźwych istot nie ma.
Jednak urzędnicy Forummmoerpgprgpeel nigdy nie śpią i nawet na ostrej bani dalej przygotowują wszystko na kolejne głosowanie!
Urny wyborcze już gotowe, pamiętajcie, że każdemu przysługuje 1 zmiana głosu i 1 wycofanie głosu na dzień.
Chce ktoś spalone udka z Facosa ??
Normalny człowiek nie je spalonego, ludzkiego mięsa.
Więc albo jesteś Wilkołakiem albo Kanibalem.
Więc załatw najważniejże sprawy, bo już niedługo umrzesz...
Kto wybierze się ze mną, pomodlić się za spalonego? Przecież on był młody, miał rodzinę, i dzieci, a jakieś ćwoki spisały go na śmierć, to Oni są wilkołakami , spisują na straty Nas, niewinnych ludzi ,ile jeszcze Nas zginie przez nich ? Trzeba coś z tym zrobić.
chyba zapomiałaś że jego żona go opuściła, a dziećmi się nie interesował.
Drodzy panowie, mieszkacy wioski, cala noc mysli spedzaly mi sen z powiek, a odor spalenizny z ciala naszego swietej pamieci Facosa doprowadzal mnie do szalenstwa! Lecz ta nieprzespana noc sprawila, ze dlugo moglem rozmyslac nad cala ta sprawa zarazy w naszej wiosce i na spokojnie przeanalizowalem wszystkie oddawane wczorajszego dnia glosy, od rana po sma wieczor, kiedy to postanowiliscie spalic niewinna osobe. Wnioski sa nastepujace:
Wilkoalakami sa Azrael, Dix i Jarid (ewentualnie Plain, choc sam nie wiem).
Proponuje wiec spalic Azraela, a jesli okaze sie, ze on jest czlowiekiem (ale sie nie okaze, bo mam pewnosc, ze to jeden z wlochaczy), to DOBROWOLNIE dnia nastepnego oddam sie na spalenie na stosie. Glosujmy na Azrael! Ja tak wlasnie robie, niech plonie Azrael.
usunięty
Ciekawy pomysl, dosc ryzykowny, ale chyba warto zaryzykowac. Moze w koncu sie wyda, ze cos kombinujesz.
Dowodem na poparcie mej teorii niech bedzie to, ze osoby, ktore wykrylem, teraz staraja sie udzielic mi poparcia. Istnieja wiec dwie mozliwosci:
- albo te wilkolaki chca wprawic mnie w zaklopotanie i sprawic, abym poczul sie niepewny
- albo Azrael nie jest wilkolakiem i pozostali z wytypowanych przez moja osobe chca, aby spalic azraela, przez co usuna i mnie i go, a od samych siebie odsuna podejrzenia.
Ciezka sprawa, wiec teraz trzeba sie zastanowic, czy kontynuowac glosowanie przeciwko Azraelowi czy czasem nie zmienic glosow na ktoregos z pozostalych, ktorych wytypowalem (np. na dixa). Musze sie zastanowic, poki co glosu nie zmieniam.
Idzcie za mna, a jesli si emyle, przypomunam, dobrowolnie oddam sie na stos dnia nastepnego.
Dzz dużo trudu zadaje sobie, aby odsunąć od siebie wszelkie podejrzenia, ale nie z nami te numery! My prosty lud, ale nie głupi. Nie damy się omamic byle kundlowi. Głos na dzzyka!
W koncu zaczynacie zauwazac bracia, ze Dzz chce nas omamic! Oddaje wiec moj glos wlasnie na niego
Raven, ale ja daje gwarancje swego zycia, znaczy sie - jesli moje przypuszczenia nie beda prawdziwe, to mozecie mnie zabic, a ja nie bede sie bronil, przyjme to na klate!