Wilkołaki&vampiry s1

według pro nie możesz xD

Tak, według mnie nie możesz, jeśli nie wyjaśnisz :D "Nie pasuje mi" mi nie pasuje :D

Oddaję swój głos na Kakeru. Wybacz, ale nie mam innych podejrzeń, a nie podoba mi się w Tobie to, że odzywasz się tylko wtedy, gdy ktoś o Tobie wspomni albo na kogoś głosujesz.

Nesq - Nie piszę nie potrzebnych rzeczy, dopóki mnie ktoś o coś nie zapyta, a przy głosowaniu zawszę podaję powód. Głosujesz na mnie za to, że czytam, siedzę zwykle cicho i piszę z sensem?

Wytłumacz mi jak nam pomagasz siedząc cicho?

A więc tak - obserwuję sytuację nieco z boku, nie "pomagam" wam w normalnych postach, bo, prawdopodobnie, zostałbym wskazany jako jeden ze złych przez namawiania do głosowania na osobę Y. A tak to podaję sensowny, do tej pory sensowny, powód do głosowania i to już wasza decyzja co z tym robicie.

Ja mam usprawiedliwienie - zarabiam w mabinogi na farmie scc i mam 60 osób z gildii, które to potwierdzi.

Nie widzę dziś nikogo podejrzanego ;/

To jest właśnie problem osoby które mało się udzielają są podejrzane bo się nie odzywają i paradoksalnie osoby które więcej się udzielają też są podejrzane bo za dużo mówią :D

No to wiadomo, że tak zło ma łatwiej wygrać ;/

Wychodzę tylko na chwilę po wpis do indeksu (5 godzin czekania), a tu tyle spamu. Nadrabiamy :D

Głosuję na Kakeru. podobnie jak Nesquik, już od jakiegoś czasu coś mi w nim nie pasuję. Często gdy sprawdzam, czy napisaliście tutaj coś nowego, widzę, że Kakeru przegląda temat, ale sam jak zwykle milczy, nie chce się wychylać.

W tej chwili :

Budzioch x3

Kakeru x2

Rexin x1

Głosuje na Abraxus. Nie podoba mi się jej tok rozumowania od pewnego czasu.

To ja też

Głosuję na kakeru bo to dziwne

"Bo to dziwne"

...

...

...

Okeeeej.

Za "dziwne" uważasz racjonalne krótkie wypowiedzi?

Głosuję na Budziocha. Coś mi się nie podoba. Oczywiście podejrzeń dużo nie mam lecz przeczucie mam. Mam nadzieje, że dobre ;)

I tak budzioch prawdopodobnie zostanie spalony -_-

Każdy jest podejrzany tutaj

Nieźle jestem oskarżana o mój tok rozumowania :D polowe osób można o to oskarżyć tutaj.

Nie każdy jest podejrzany, w każdej grze są osoby o których się zapomina, bo albo się nie udzielają, albo nie wychylają się z tłumu, żeby nie zwracać na siebie uwagi. Także głosuję na Cośka.

W tej chwili

Budzioch x4

Kakeru x3

Rexin x1

Abraxus x1

Cośek !&$89j1l279J01198 Error ......ten pan już z nami nie gra