Wilkołaki&vampiry s1

Po co? Odpowiedziałem w pełni na twoje pytanie.-Jest ktoś kto kogoś podejrzewa? -Tak, jestem.

Poniżej poziomu.

Ja też oddam swój głos o 20. Prosze o zrozumiałość że to początek gry i mój glos to w wiekszosci intuicja. I tyle z tematu.

Przepraszam za moją nieobecność, zaraz wszystko nadrobię.

Mój cyber Chipo czy to prawda iż Twój zaawansowany komputer jest w stanie obsługiwać pascala?

Tak mam zaimplementowany kompilator do tego języka .

A więc

Program glosowanie_na_mutanta;

Begin

Uses crt;

Write(' głosuję na nesquika bo od początku wydaje mi się podejrzany.');

Writeln('od razu zaznaczam ze to tylko intuicja');

Repeat until keypressed;

End.

Ja wracam expić

Łoo jak to przekomibnowałeś.. Jak mniemam nic oprócz własnego przeświadczenia nie masz prawda?

Omega czekaj, idę z tobą.

Błagam to tylko mój głos. Jeśli okaze sie ze nie tylko ja mialem takie zdanie to oznaka ze nie zeswirowalem. Jesli tylko ja to zawiodla mnie intuicja a nesq oddycha dalej.

Podejrzany? A jakimiż to postami wzbudziłem u Ciebie podejrzenie do mej osoby?

Banalnymi przemyśleniami mej skromnej osoby a ja jestem świrem tańczącym z banalami w długim wyczerpujacym tancu aż po zachód księżyca.

Dobra, 20:00 wybija, więc trzeba podzielić się głosem.

A więc start:

Oddaję swój głos na Karthas.

Koniec. :D

Nie pasują mi ogólnie jego odpowiedzi. W sensie "poprawno-wsiokowym" :D

ProGmR xd Nice one ;d

Hmmmm napisałem tylko, abyś uważał na to co piszesz. Napisałem prawdę.

Oddaje swój głos na Karthasa. Nie idę za ProGMR po prostu sprawdziłem jego posty i to on najbardziej mi nie pasuje

Dzięki Karthas. Do usług :P

@Edit

WAIT! Misiael się ze mną zgadza :D Świat się kończy.

a mój głoś jest warzny bo jurz głosówałem :P. I z tejrze gry zrobi się offftop i nas wszyskich pobanyją :D.

Oddaje swój głos :

Zenodoros- Szalony wilczek z ciebie.Jak coś głosujcie na mnie.Niezłe zagranie ;d

Spoko luzik.

ja oddaję głos na karthasa dlaczego ? na początku wydawał się spoko ale według mnie coś ukrywa , jego wypowiedzenia wydają mi się podejrzane i tyle .

@DeimonD

Nie, nie oddałeś.