A nie lepiej na innym serverze np foresters, wow owned???
World of Warcraft - moja nowa miłość
A ja gram na Avalonie. Polecam, nigdy liczba graczy w grze nie schodzi poniżej 500. W miarę miła atmosfera, raidy, eventy itd. Gram po stronie "tych bardziej dobrych".
Drobnę sprostowanie.. W świecie WoW niema tych bardziej dobrych... Każda rasa walczy o swoję racje.. Bowiem tu orkowie nie są bezmyślnymi brutalami lecz mężnymi wojownikami którzy nie mogą znależc własnej ojczyzny, bowiem byli nękani z strony ludzi.. Niedyś w wielkiej wojnie z Burning Legion był sojusz między Orkami i Ludzmi lecz po wojnie uległ zniszczeniu z strony dumnych i pysznych ludzi... Mogłbym tak dłuuuugo pisac o Warcraft, histori i rasach ale nie o to tu chodzi prawda?? ... Najpierw poczytaj historię Warcrafta, potem mów kto jest zły a kto dobry :-/ .. Tyle..
Ja też grałem na Avalonie ale za często nie było serva przerzuciłem się na naxxramas (od kiedy mają sponsora wow owned) a tera na foresters
a propos tego servera http://forum.secondorder.org/ gracie tutaj ? czy moze macie jakiś lepszy gdzie gra wiecej ppl
ja właśnie pisze historie do podania
Tak, gramy na Second Order. Chyba jednak przekonałem się do Hordy i to tam zamierzam kontynuować moją tułaczkę.
horda jest extra byłbym w sojuszu ale krwawe elfy odwróciły się od nich i nie mogą powrócić a krwawe elfy to moja ulubiona rasa :mrgreen:
Tak, Krwawe Elfy rządzą;].Gra jest extra i warto w nią zagrać, dla świetnej zabawy, świetnej grafiki oraz wielu innych atrakcji których wcale nie jest mało, ja osobiście polecam server Dark Wizard na którym zacząłem moją przygodę z World of Warcraft-em ;]
kojarzę dark wizard czy o nie jest sponsorem wow owned lub nie połączył sie z naxxem i go stworzył :?: bo coś w tym stylu było :-/
W trakcie eksploracji świata WOW natrafiłem na zapierającą dech w piersiach kreaturę. Walki tym razem jeszcze z nią nie podjąłem :mrgreen:
Zdjęcia:
Łooo chłopie znam tego paskudnego smoka, jest w Doskwood podajrze na takiej górze raz sam na niego wyskoczyłem... Heh niestety poległem, ale może Tobie się uda hehe Powodzeniaa!! For The Alliance.
Strasznie chciałbym zacząć pograć, ale to nie wchodzi w grę, ponieważ mam za mały dysk twardy- na C mam 20 GB (w tej chwili 1GB), na F, D, E, po 6 GB.
Mam kilka nurtujących mnie pytań xD
>Podobno na prywatnych serwerach często można się spotkać z olbrzymimi ograniczeniami jak np brak większości skilli
>Czy na tym serverze na którym gracie zaczyna sie od 70lvl jak na ots'ach czy a 1lvl jak na oficjalnych serverach?
>Gra na tych serverach jest całkowicie darmowa?
a co do servera SO:wiecie jaka klasa ma najmniejsze ograniczenia?
Z góry dziękuje ^^
1. No to prawda, niektóre skille bugują lub nie działają
2. od 1 lv
3. Darmowa w 100%
a co do servera SO:wiecie jaka klasa ma najmniejsze ograniczenia?Z góry dziękuje ^^
Jak w wiekszosci... Palladyn i shaman
Mam pytanie, ile zajmuje WOW z dodatkiem po zainstalowaniu?
WoW + tBC na łatce 2.4.2 zajmuje dokładnie 8 527 227 043 bajtów. Czyli gdzieś 8,5GB
Naprawdę? Nie wierze! I don't BELIEVE it!!!!!
Wiem, że z dysku C mogę maksymalnie wyciągnąć 10 GB wolnego.
Tylko najgorsze jest to, że trzeba te podania pisać...
Naprawdę? Nie wierze! I don't BELIEVE it!!!!!Wiem, że z dysku C mogę maksymalnie wyciągnąć 10 GB wolnego.Tylko najgorsze jest to, że trzeba te podania pisać...
Bo to "klimatyczny" server brakuje tylko mieczy przed kompem i lokow