World of Warcraft - moja nowa miłość

A nie lepiej na innym serverze np foresters, wow owned???

A ja gram na Avalonie. Polecam, nigdy liczba graczy w grze nie schodzi poniżej 500. W miarę miła atmosfera, raidy, eventy itd. Gram po stronie "tych bardziej dobrych".

Drobnę sprostowanie.. W świecie WoW niema tych bardziej dobrych... Każda rasa walczy o swoję racje.. Bowiem tu orkowie nie są bezmyślnymi brutalami lecz mężnymi wojownikami którzy nie mogą znależc własnej ojczyzny, bowiem byli nękani z strony ludzi.. Niedyś w wielkiej wojnie z Burning Legion był sojusz między Orkami i Ludzmi lecz po wojnie uległ zniszczeniu z strony dumnych i pysznych ludzi... Mogłbym tak dłuuuugo pisac o Warcraft, histori i rasach ale nie o to tu chodzi prawda?? ... Najpierw poczytaj historię Warcrafta, potem mów kto jest zły a kto dobry :-/ .. Tyle..

Ja też grałem na Avalonie ale za często nie było serva przerzuciłem się na naxxramas (od kiedy mają sponsora wow owned) a tera na foresters

a propos tego servera http://forum.secondorder.org/ gracie tutaj ? czy moze macie jakiś lepszy gdzie gra wiecej ppl :)

ja właśnie pisze historie do podania

Tak, gramy na Second Order. Chyba jednak przekonałem się do Hordy i to tam zamierzam kontynuować moją tułaczkę.

horda jest extra byłbym w sojuszu ale krwawe elfy odwróciły się od nich i nie mogą powrócić a krwawe elfy to moja ulubiona rasa :mrgreen:

Tak, Krwawe Elfy rządzą;].Gra jest extra i warto w nią zagrać, dla świetnej zabawy, świetnej grafiki oraz wielu innych atrakcji których wcale nie jest mało, ja osobiście polecam server Dark Wizard na którym zacząłem moją przygodę z World of Warcraft-em ;]

kojarzę dark wizard czy o nie jest sponsorem wow owned lub nie połączył sie z naxxem i go stworzył :?: bo coś w tym stylu było :-/

W trakcie eksploracji świata WOW natrafiłem na zapierającą dech w piersiach kreaturę. Walki tym razem jeszcze z nią nie podjąłem :mrgreen:

Zdjęcia:

dragonqc4.th.jpg dragon2xz9.th.jpg

Łooo chłopie znam tego paskudnego smoka, jest w Doskwood podajrze na takiej górze :lol: raz sam na niego wyskoczyłem... Heh niestety poległem, ale może Tobie się uda hehe Powodzeniaa!! For The Alliance.

Strasznie chciałbym zacząć pograć, ale to nie wchodzi w grę, ponieważ mam za mały dysk twardy- na C mam 20 GB (w tej chwili 1GB), na F, D, E, po 6 GB.

Mam kilka nurtujących mnie pytań xD

>Podobno na prywatnych serwerach często można się spotkać z olbrzymimi ograniczeniami jak np brak większości skilli

>Czy na tym serverze na którym gracie zaczyna sie od 70lvl jak na ots'ach czy a 1lvl jak na oficjalnych serverach?

>Gra na tych serverach jest całkowicie darmowa?

a co do servera SO:wiecie jaka klasa ma najmniejsze ograniczenia?

Z góry dziękuje ^^

1. No to prawda, niektóre skille bugują lub nie działają

2. od 1 lv

3. Darmowa w 100%

a co do servera SO:wiecie jaka klasa ma najmniejsze ograniczenia?Z góry dziękuje ^^

Jak w wiekszosci... Palladyn i shaman :)

Mam pytanie, ile zajmuje WOW z dodatkiem po zainstalowaniu?

WoW + tBC na łatce 2.4.2 zajmuje dokładnie 8 527 227 043 bajtów. Czyli gdzieś 8,5GB :)

Naprawdę? Nie wierze! I don't BELIEVE it!!!!!

Wiem, że z dysku C mogę maksymalnie wyciągnąć 10 GB wolnego.

Tylko najgorsze jest to, że trzeba te podania pisać...

Naprawdę? Nie wierze! I don't BELIEVE it!!!!!Wiem, że z dysku C mogę maksymalnie wyciągnąć 10 GB wolnego.Tylko najgorsze jest to, że trzeba te podania pisać...

Bo to "klimatyczny" server brakuje tylko mieczy przed kompem i lokow :D