chyba muszę sobie dać spokój z WoW bo szacowany czas ściągania to 20h (z dodatkiem) a u mnie co chwilkę są jakieś awarie w elektrowni (pogoda) co skutkuje odłączaniem prądu na 2 sec co 2 min...
World of Warcraft - moja nowa miłość
Więc przeczekaj lub pociągnij z jakiegoś downloadera typu Emule.
Albo jakimś Download Managerem, który umożliwia wznowienie ściągania (np. FlashGet).
Ja jednak se nie pogram.... Nie mogę zwolnić, aż tyle miejsca na C, bo bracia trzymają wszystko na pulpicie, a mają hasła.
To poproś, żeby zwolnili Ci trochę miejsca... w końcu to Twoi bracia. Może sami się wciągną.
Co od Avalonu, cofki i dc są już eliminowane. Szef trochę się przejął kiedy zaczęto robić zakłady, czy to zrobi czy nie...
Akurat na okres 5 dni moi bracia wyjechali. A w ogóle to nie są moi bracia (nie przyznaje się do nich) i oni są debilami. xD
@Mr. Hania
Masz talent do pisania ;-)
To co napisałeś na początku czytało się świetnie jak książkę :-P
Też mnie do WoW'a ciągnie ale niestety, mam za słaby internet:( zaledwie 256kb/s i gra ściągała by mi się 22h
Jak będę miał szybszy, pierwsze co ściągnę to będzie WoW, bo jeśli gra jest chociaż w połowie tak dobra jak ją opisałeś to jest najlepszą MMO na świecie
Czytajac rozne komentarze, opinie i tym podobne sprawy dotyczace WoW'a, postanowilem zapykac w te gre. Ale ja nie bede sciagal tylko jesli juz to kupie (nie mam na co kasy wydawac a sciagac przez 3-4 dni mi sie nie chce ), a co za tym idzie, mam pare pytan dotyczacych tego, np. czy bede mogl wgrac priv serwa i w ogole. Prosilbym o numer gg osoby, ktora orientuje sie w tym^_^, i moglaby mi udzielic pomocy.
Ja wszystkim polecam http://www.wowscape.net ( dużo ludzi )
a ja polecam ten server http://www.wow-polska.com/forum/ chyba najmniej zbugowany polski server WoWa... nawet avalon ma wieksze problemy niz ten.
Czytajac rozne komentarze, opinie i tym podobne sprawy dotyczace WoW'a, postanowilem zapykac w te gre. Ale ja nie bede sciagal tylko jesli juz to kupie (nie mam na co kasy wydawac a sciagac przez 3-4 dni mi sie nie chce ), a co za tym idzie, mam pare pytan dotyczacych tego, np. czy bede mogl wgrac priv serwa i w ogole. Prosilbym o numer gg osoby, ktora orientuje sie w tym^_^, i moglaby mi udzielic pomocy.
bez problemu bedziesz gral na prywatnych serverach robisz tak samo jak z instalkami z internetu
http://thottbot.com/ polecam wam ta strone znajdziecie tu rozwiazania questow, NPC, moby i wiele wiele innych
BTW: Denerwuja mnie texty "oooo mam za wolnego neta nie sciagne" Boze ludzie FleshGet i jazda. Albo w nocy albo jak was nie ma w domu albo albo. Pare dni i WoW zassany.
Albo pohgrajcie w cos porządnego a nie w gre ktorej blask z kazdym dniem przygasa....
Btw liczba aktywnych kont WoW w Chinach w ciagu ostatnich 2msc zmniejszyla sie o 7% co daje liczbe okolo 150k kont, biedny blizzard
Czytajac rozne komentarze, opinie i tym podobne sprawy dotyczace WoW'a, postanowilem zapykac w te gre. Ale ja nie bede sciagal tylko jesli juz to kupie (nie mam na co kasy wydawac a sciagac przez 3-4 dni mi sie nie chce ), a co za tym idzie, mam pare pytan dotyczacych tego, np. czy bede mogl wgrac priv serwa i w ogole. Prosilbym o numer gg osoby, ktora orientuje sie w tym^_^, i moglaby mi udzielic pomocy.bez problemu bedziesz gral na prywatnych serverach robisz tak samo jak z instalkami z internetu
Aha, no to dobrze^^. Czyli robie tak:
1. Instaluje gre z plyty.
2. Wgrywam priva.
3. I Gram ??
Tak jak w Lineage 2, czy troszke inaczej ??
@EDIT
I czy ma jakies znaczenie launcher ??
w większości przypadków nie trzeba żadnego launchera. Wystarczy tylko edytować w notatniku plik realmlist.
Albo pohgrajcie w cos porządnego a nie w gre ktorej blask z kazdym dniem przygasa....Btw liczba aktywnych kont WoW w Chinach w ciagu ostatnich 2msc zmniejszyla sie o 7% co daje liczbe okolo 150k kont, biedny blizzard
Dla tego pozostaje czekac na DarkFalla
Mimo iz jestem fanem WoW i gram na globalu to liczę że ktoś mu zagrozi.. Zamierzam zagrac w AoC. Czytałem sporo o tej grze i wydaję się byc godnym rywalem dla WoW.. A dodatkowo, abonament wynosi 30zł na miech chyba to daje dużo do myślenia..
Tak, przydałaby się godna konkurencja dla WoW'a. Chcąc przekabacić graczy na swoją stronę Blizzard będzie się bardziej starał. A na dodatek niedługo wchodzi Wrath of the Lich King
@down
Zonk. No nic, przynajmniej będzie czas żeby kilkoma postaciami wbić ten 70
MrHania niewiem czy wiesz ale Wrath został kolejny raz przełożony na styczen 2009. Info ze strony blizzarda
Noo, ale Blizzard nie raz udowodnił że warto czekac. Można miec nadzieję że powodem dla którego znów przełożyli premiere dodatku, jest ciągłe doskonalenia projektu.
No to jesli nie ma zadnych problemow z wgraniem priva do kupionego WoW'a, to sobie jutro kupie bo dzisiaj swieto :-/ Tylko teraz pytanie: Na jakim privie grac ?? Moze zagram na tym co mmorpg team czy jak to tam sie nazywalo ?
Tylko pamiętaj, żeby nie rejestrowac się po zainstalowaniu na stronie z Blizzarda! Bo po zakupie gry masz miesiąc darmowej gry na globalu.
Pamietaj, aby nie tworzyc oficjalnego konta ( chyba że chcesz grac na globalu ) bo dajmy na to, że się zarejestrujesz na globalu a będziesz grał na priv. Tylko niepotrzebnie stracisz 60 dni gry na globalu.