World of Warcraft - moja nowa miłość

Second Order - niestety do tego jest potrzebna nie lada wyobraźnia ;-)

Cos bym na pewno sklecil^^ Gralem na serwie w Lineage 2, nazywa sie allseron(tez polski serwer). Zeby tam zalozyc konto tez trzeba bylo pisac opowiadanie, i mnie przyjeli. Zobacze, moze napisze to opowiadanie. Chociaz zabardzo mi sie nie chce, a pogral bym z Wami. Zawsze razniej ze znajomymi^^

[ Dodano: 2008-08-15, 15:13 ]

A moze byc tak, ze jak zakupie juz wowa, zainstaluje razem z dodatkiem i w ogole wszystko, i bede chcial wgrac priv serwa i sie okaze, ze mam wyzsza wersje niz dany priv to bedzie mi gra dzialala czy nie??

Nie będziesz miał wyższej bo takiej w sklepie nie sprzedają (chyba). Patche będziesz musiał ściągać sam...

Kur**...Juz mi sie pomieszalo wszystko...żal ze mnie...ale dobra. A jak kupie wowa, zainstaluje razem z dodatkiem, wgram priv serwa, to mi sie gra automatycznie zpatchuje, czy bede musial "manualnie" sciagac patche, i kazdego pokolei ??

Będziesz musiał manualnie ściągać patche a potem najlepiej ściągnąć launchera serwera na którym grasz, żeby Ci ten Blizzardowy nie "przeapdejtował" gry ;)

Witam Was!

Więc tak chętnie rozpocznę przygodę z WoW'em, bo co zrobić jeżeli grałem w bardzo dużo gier gatunku MMORPG, zawsze jakoś po czasie sie znudziły, jak myślicie dobrym rozwiązaniem jest WoW? Czy poczekać za czymś.. Innym?

Z góry dzięki; )

Najlepiej spróbuj samemu. Tyle ile ludzi, tyle różnych upodobań do gier. Ja Ci polecam WoW jak najbardziej ponieważ moim zdaniem jest jednym z bardziej rozwiniętych i dopracowanych gier mmorpg (świat, pomysły twórców itp.). Zresztą moje zdanie jest bardzo proste.. Blizzard jest gwarancją najwyżej jakości.

Albo olej umierających królow. Wow umiera ,chesz pasc razem z nim ?

nie, ale jeżeli wow umiera to w co można pograć szukam naprawdę fajnej i ciekawej gry przy której spędzę trochę czasu, a nie parę dni. Widziałem dużo gier.. i nie wiem w jaką grać.

Kurna!!! Nie mogę napisać podania... Pomoże ktoś piszczcie na gg :)

Albo olej umierających królow. Wow umiera ,chesz pasc razem z nim ?

WoW umiera? Tylko dlaczego caly czas liczba graczy wzrasta ? Za okolo 3 miesiace pojawi sie dodatek Wrath of The Lich King , ktory napewno odniesie sukces. Czy tak wymieraja gry?

nie, ale jeżeli wow umiera to w co można pograć szukam naprawdę fajnej i ciekawej gry przy której spędzę trochę czasu, a nie parę dni. Widziałem dużo gier.. i nie wiem w jaką grać.

World of Warcraft to w tej chwili najlepszy MMORPG na rynku , przy ktorym napewno spedzisz dluzej niz pare dni , zreszta mozesz sprobowac darmowego 10-cio dniowego trial'u. Dostepnego na http://teaser.wow-europe.com/

Podzielam zdanie Venom16, bowiem grę można uznac za umierającą dopiero gdy straci prawie wszystkich graczy.. A szczerze wątpie, że era WoW szybko przestanie istniec.

WoW to fenomen wśród Mmorpg, niema się co spierac..

jest o co sie spierac , bo kozystacie z danych blizzarda(tylko i wylącznie). Na tej samej zasadzie ze stronki nc soft mozna sie dowiedziec , ze LInege 2 ma 14 mln graczy(co jest wierutną bzdura). Najwiekszy rynek azjatcki(głownie Chiny , Korea , Japonia) powoli , ale nieubłaganie odwraca sie od WoW-a wystarczy poszukac troche danych liczbowych poza stoną blizzarda. Mówi wam cos słowo propaganda?

Szczerze, wątpie by taka firma jak Blizzard musiała stosowac propagande, z taką grą jak WoW. Ale takie jest moje zdanie, a Twoje inne. Na tym polega wymiana poglądów.

Poczekamy zobaczymy kto miał te właściwe zdanie.

Dobra, ja sie poddaje bo widze zadne argumenty nie dotrą

Kolego broda81 , grajac w WoW widze ze caly czas przybywaja serwery , ostatnio przybyly chociazby serwery rosyjskie , na ktorych bylo full graczy , wiec Blizzard zrobil kilka nowych , grajac w gre widac ze gra w nia naprawde masa osob. Mowisz ze to jest propaganda ... w przypadku Lineage 2 owszem , ale w przypadku WoW'a watpie. Tak jak napisal Kebra666 , watpie by taka firma jak Blizzard miala stosowac propagande z taka gra jak WoW.

Dobra, ja sie poddaje bo widze zadne argumenty nie dotrą

Erm, nie przedstawiłeś żadnego argumentu :P

dużo grałem w Warcrafta II i III, ale gra mi się podobała jako strategia.

Jako mmoprg taka Raymanowa graika mnie odrzuca..

Szkoda że z tak dopracowaną grywalnościa nie ma takiej 2 gry nawet w 2d.

pomocy nie mogę zmienić realmlista tzn. wpisałem zapisałem ale próbuje mnie zalogować na global

PS w pewnym sensie ~broda81 ma rację nie ma dokładnej liczby użytkowników bo nie policzyli serwerów pirackich (nie prywatnych)

Uruchamiaj poprzez wow.exe a nie launcher, to nie będzie realmlist zmieniany.