Oczywscie fakt że blizzard trzęsie d*pą chocby przed AoC który w 2msc posiada juz 1,4 miliona kont niema znaczenia z czego w/g danych prawie 70% graczy AoC to byli gracze WoW-a. Tak WoW rośnie w siłe straszliwie. Zresztą LOTR online juz sporo graczy WoW-owi odebrał. Ale czytajcie tylko strone blizzarda
World of Warcraft - moja nowa miłość
uruchamiam przez wow.exe realmlist jest ten który wpisałem ale nie wykrywa serwa z tego realmlista
Oczywscie fakt że blizzard trzęsie d*pą chocby przed AoC który w 2msc posiada juz 1,4 miliona kont niema znaczenia z czego w/g danych prawie 70% graczy AoC to byli gracze WoW-a. Tak WoW rośnie w siłe straszliwie. Zresztą LOTR online juz sporo graczy WoW-owi odebrał. Ale czytajcie tylko strone blizzarda
Ale glupoty piszesz , AoC ma w tej chwili ok. 400tys graczy , fakt ze sa to gracze z roznych gier np.WoW , GW , L2 , ale w przypadku WoW'a duzo ludzi wraca , gralem w wiekszosc tych gier i powrocilem do WoW'a.
~broda81 przestań pieprzyć bo zaczynasz się robić nudny i śmieszny jak antyfan cda rozumiem że masz własną opinie na temat wowa ale zamknij się bo już wyraziłeś się na temat tej gry i każdy zna twoją opinie ale już zaczynasz wkurzać
jednostronność jest żenująca, albo ktoś tylko zachwala grę ale tylko pokazuje minusy..
i co z tego wynika..
na innym forum ktoś napisał ze pograłby w AoC ale taka grafika z lekko słaba..
a tu udało mi się dowiedzieć że za to PW bardzo ładnie wygląda..
no cóż można jedynie powiedzieć ''lol''.
Ps. słuchajcie dalej opini innych to będziecie w zimie popierdalać w klapkach..
jednostronność jest żenująca, albo ktoś tylko zachwala grę ale tylko pokazuje minusy..i co z tego wynika..na innym forum ktoś napisał ze pograłby w AoC ale taka grafika z lekko słaba..a tu udało mi się dowiedzieć że za to PW bardzo ładnie wygląda..no cóż można jedynie powiedzieć ''lol''.Ps. słuchajcie dalej opini innych to będziecie w zimie popierdalać w klapkach..
Jesli widzisz w mojej wypowiedzi jednostronnosc to przeczytaj ja kilka razy .
Po prostu nie lubie jak ktos mowi smieszne rzeczy i podaje nieprawdziwe informacje. Akurat trafil sie temat o WoW'ie. Ja slucham opinii innych ? Ja wlasnie wyrazam swoja opinie. Sam FunCom przyznal niedawno ze w AoC gra ok.400 tys osob. A to co wyczytales na innym forum zachowaj dla siebie , bo nikt tutaj takich rzeczy nie pisze.
To ty przeczytaj moją wypowiedz i pokaż mi w którym miejscu chodziło o Ciebie..
To była wypowiedź ogólna, i nie napisałem z jakiego forum i kto pisał, więc jak dalej widzisz
coś nie tak, to lepiej podaj nam wszystkim swoje ciśnienie przy pisaniu postu bo za bardzo się
możesz rozgorączkować.
dobra luzik :mrgreen: może, niektórzy są jednostronni ale to ja jestem typem, który marudzi na forach więc zamknij się Dylan gram w WoWa od roku i mogę napisać plusy i minusy :
+fajnie wyglądające eventy
+duża mapa
+rasy warcrafta 3
+muzyka
+cukierkowa grafika...
-...ale nie każdy taką lubi
-po miesiącu grasz z włączonym winampem
-klas mogłoby być więcej
-jeśli chcesz mieć dużego levca i dobre itemy musisz przechodzić questy
grafika:9
[#########_]
muzyka:8
[########__]
grywalność:10
[##########]
Ocena końcowa:
9+
Hmmm, weid911 masz rację.
Jednak w jednym się z Tobą nie zgodze do końca. Sam gram w WoW rok na globcu i żeby miec fajne itemki to nie tylko questy. Są także Instancje oraz Auction House. Nie powiem z questów są fajne itemki, ale z instów są też bardzo dobre.
Muszę przyznac, że dałej dobrą i obiektywną ocene grafiki, muzyki i grywalności.
dzięki ale i tak najlepsze itemy są z questów a na jakim patchu jest second order???nie wiem gdzie tam u nich pisze
Second Order jedzie na 2.4.2. Właśnie konto zakłada mój kolega, ja mam już całkiem dobrą gildię i ogólnie coraz bardziej się wkręcam
no to na second order póki co se nie pogram bo mam na 2.4.3 bo z 2.4.2 nie chciał mi ruszyć a i tak potem zarejestruje się na pierwszym lepszym serwie z najbliższym większym content patchem
Widze ze nie ktorym juz zylka pierdzaca pekla i musieli wyzyc sie na Brodzie Broda - foch dzieci 1:0
Wracajac do tematu zabralem sie za pisanie tego opowiadania ale nie wiem jak to bedzie.. Mam troche doswiadczenia z Gothic Side gdzie pisalem opowiadania. Chodz boli mie 50 osob na servie... a raczej na tak spory swiat.
Spawn, czemu nazywasz mnie dzieckiem ?
Dlatego, że wypowiadam swoje zdanie poparte argumentami??
Cicho, nie kłócić się. No Spawn zapraszamy. Co do tego że jest 50 osób na serwerze - miałem o tym pisać w recenzji. W ogóle to nie przeszkadza. Mamy swoich kumpli, więc w gildii spokojnie można pogadać, nie ma spamu na LFG. Idąc przez pustynie czuję że jest to pustynia i jestem na niej sam jak palec. Ktoś powie: no dobra, ale co z miastami i innymi lokacjami? Tam już nie powinno być pusto. I nie jest! Miasta tętnią życiem, NPC nie stoją sztywno w miejscu, wszystko się rusza. A póki co zawsze gdy jestem w Ogrimmar to znajdzie się jakiś towarzysz do rozmów Ostatnio żeśmy Ogrimmaru bronili przed Przymierzem. Mimo iż przy moim poziomie tylko patrzyłem, tudzież się chowałem, to zabawa była przednia. Ale co ja będę pisać? Wbijać na serwer!
ja byłem na serwie z 25 graczami?? ale tam było każdy na każdego horda i przymierze ograniczało się do wstępu do miast a tak chodziłeś na party z aliantem mimo iż byłeś w hordzie.A na innym serwie jak byłem rogalem na 20 lvl to moim ulubiony zajęciem jak był raid na orgrimar czy na coś innego było podkradanie się za plecy wroga i go paraliżowanie i to co chwila największe jaja były z magami
To ty przeczytaj moją wypowiedz i pokaż mi w którym miejscu chodziło o Ciebie..To była wypowiedź ogólna, i nie napisałem z jakiego forum i kto pisał, więc jak dalej widziszcoś nie tak, to lepiej podaj nam wszystkim swoje ciśnienie przy pisaniu postu bo za bardzo sięmożesz rozgorączkować.
Jesli byla to wypowiedz ogolna to dotyczyla takze mnie. Nie spinaj sie
Na jakiej stronce mozna sie zarejestrowac??
bez urazy, ale autor jest trochę żałosny pisząc recenzję gry grając na prywatnym serwie :/
prywatny serw wowa a globalny serw wowa co całkiem dwie inne gry i jeszcze parę słów do tych co grają na prywatnych dajcie se spokuj i nieporównujcie wowa z globalnym wowem
A kto tak robi? Autor tematu pisze jak mu sie gra właśnie na prywatnym servie i jaki świat wowa jest tam. Faktycznie - prywatny server a globalny to 2 różne sprawy ale jeżeli tak mówisz - to prywatny server w tym przypadku server RP-PVP ma swój własny świat. ;-)