Wstyd dla forum

@VampirX4 dzięki za info, właśnie sprawdziłem i się przerzucam.

Skoncza sie hejty skonczy sie caly ten portal. Poki co rozkwita ^^

"6 lat na topie, szósty rok Najwiekszy serwis MMO w Polsce, chociaż inne serwisy piszą ładnie i obiektywnie?"

Czasami właśnie dziwię się, dlaczego inne serwisy nie są tak popularne. Jest kilkanaście stron, na których piszą obiektywniej niż tu. Nie interesuje mnie, co dany redaktor myśli o danej produkcji.

To po prostu sikające jadem teksty, które muszą zhejtować grę, która akurat danemu redaktorowi się nie podoba, albo faworyzowaniu jakiejś produkcji, która się mu podoba. Ale i tak dalej ludzie tu wchodzą. Nie potrafię zrozumieć, czemu.

Vampir4X - Tak, to fakt mmorp24 był fajny w pewnym stopniu, pisałem tam jakiś czas.

mmovault - też pisali poważniej, ale niestety w lutym skończył dodawanie jakichkolwiek newsów.

Pewnie dlatego, że są martwe. Ten blog istnieje już bardzo długo i ciężko jest podebrać czytelników w kilka dni. A później przychodzi myśl, że jednak nikt nie chce tego czytać.

Po prostu brakuje reklamy, nikt nie przychodzi i serwis upada.

Guru pisze na tym portalu byle shit by pieniążki dostać a jako iż nie ma konkurencji to może się wyżyć, dodać głupi prowokujący komentarz.

Taki jest, pewnie w szkole nie miał kolegów :)

Naprawde aż tak to Was boli? Ja leje na to wszystko cieplutkim moczem I jestem Happy :lol:

Naprawde aż tak to Was boli? Ja leje na to wszystko cieplutkim moczem I jestem Happy

Główna strona i same newsy nie są po to, by lać na nie moczem...

Lubie czytać te wasze zażalenia, wstydy i płacze bo dobre dramaty piszecie i człowiek się wciąga :lol:

Ale nie wiem czy chcecie być zauważalni czy poprostu szukacie zwady. Śmiech na sali.

Heh guru już dawno olał ten temat a tu nadal ludzie się użalają. Raz nawet już był ankieta z tego co pamiętam żeby glosować w sprawie "zwolnienia" guru i co? Nic.... Guru jest jest mądrzejszy od Was bo wie jak napisać newsa aby większość zaczęła hejtowanie w komentarzach i to co najważniejsze czyli wyświetlenia rosną bo każdy wchodzi się pośmiać bądź dalej wojować i kółko się zamyka. Tutaj jak na każdym portalu liczą się wyświetlenia i to właśnie dzięki Wam guru pisze takie newsy. Po prostu dostosował się do odbiorców.... Niedziela Wam minie na tych narzekaniach tutaj...

@YamijiCzego nie zrozumiałeś w cytowanym tekście?

Przeczytałem jeszcze raz i rzeczywiście nie mam racji. Zobaczenie autora przed otworzeniem newsa nie jest wcale złym pomysłem, ale kiedy 90% newsów i tak jest od Guru, jaka to różnica?

Mogę zostać redaktorem?

Możesz pisać newsy za darmo i jak się Guru spodobają, to będą na portalu z Twoim nickiem pod spodem. Ale większość ludzi tam i tak będzie myślała, że to Guru, bo nie potrafią przeczytać tagów :P

@Yamiji

Obecne wyświetlenia nie mają żadnego sensu. Wystarczy przytrzymać F5. Chyba że jest jakaś ukryta, unikalna liczba wyświetleń newsa.

Jak dla mnie autor tematu , ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem ew. jakies kompleksy. Guru nie napisal ani jednego hejtu na gre , napisal poprostu prawde dlatego nie rozumiem o co ten caly temat ?

@YamijiObecne wyświetlenia nie mają żadnego sensu. Wystarczy przytrzymać F5. Chyba że jest jakaś ukryta, unikalna liczba wyświetleń newsa.

Zabawne by było, gdyby każde odświeżenie liczyło się jako wyświetlenie. Ta "ukryta" liczba wyświetleń to po prostu pojedyncze wyświetlenie z IP/komputera, tak przynajmniej pamiętam jak mi kolega opowiadał. :D

Tak jest dla wyświetleń newsa. Sprawdź. Dlatego zastanawiam się, jak liczą sobie za reklamy.

I po co robić oddzielne wyświetlenia do wglądu dla użytkowników i dla admina?

Czasami właśnie dziwię się, dlaczego inne serwisy nie są tak popularne. Jest kilkanaście stron, na których piszą obiektywniej niż tu. Nie interesuje mnie, co dany redaktor myśli o danej produkcji.To po prostu sikające jadem teksty, które muszą zhejtować grę, która akurat danemu redaktorowi się nie podoba, albo faworyzowaniu jakiejś produkcji, która się mu podoba. Ale i tak dalej ludzie tu wchodzą. Nie potrafię zrozumieć, czemu.

Kicz się sprzedaje. Popatrz na obecne "wielkie" kino, na n-tego CoDa lub AC, na "posuchę" w świecie MMO. Przeciętny konsument nie ma ani czasu ani ochoty na podziwianie sztuki, chcą coś łatwego do przyswojenia. A news, który od razu zawiera opinię autora, zawsze będzie łatwiejszy w odbiorze od obiektywnego.

... nic bym do tego nie mial, gdyby to byla publicystyka, ale to sa newsy, a newsy maja byc obiektywne, suche, pozbawione emocji. Ja nie wiem guru dlaczego to robisz (znaczy sie wiem - dla hajsu (jestes gorszy niz ten 18 latek!!!)), bo przeciez spokojnie mozesz pisac ze 4 newsy dzienniem takie suche, a potem w osobnym, publicystycznym tekscie cos zjechac albo pochwalic. Masz do tego prawo i w taki sposob wlasnie powinienes to robic ...... Problem jest taki, ze jestescie monopolistami. Brakuje wam konkurencji. A jak brakuje komus konkurencji, to zaczyna robic gowno. A w tym gownie brodzicie po same pachy ...

+1

Anyway jako 30-letni fanatyk gier komputerowych oraz sprzętu komputerowego muszę przyznać rację Panu Dzz.

Zatem weź sobie do serca te oto uwagi Panie guru jeśli chcesz, aby traktowano Ciebie poważnie.

Pozdrawiam

Problem w tym, że on nie chce by go traktowano poważnie.

Dostaje hajs za słabo odwaloną robotę i sie cieszy. Jest tym przykładowym darmozjadem, który "za darmo" sobie zarabia.
Siedzę całymi dnami przed kompem i równie dobrze od teraz ja jestem guru i będę pisać na "oep*erdol się" wszystkie posty i proszę mi płacić :D

Najzabawniejsze jest to gdy z braku jakiejkolwiek obrony, z braku jakiegokolwiek argumentu, który by uzasadnił jego poczynania
lub postawił go w pozytywnym świetle ZACZYNA SIĘ RZUCAĆ o interpunkcję/stylistykę/słoną zupę.

Nic tylko czekać na poważnego konkurenta, który was nie wygryzie, a zje w całości. Bo internet zapamięta aroganckiego redaktora mmorpg.org.pl

Zapamięta też ciapowatego, mało zabawnego, żałosnego gościa, którym jesteś.