Wiesz co, Michał daruj sobie wciskanie mnie do tego tematu serio. Tutaj Xaorus pisze z konta brata. Nie potrafię się powstrzymać, kiedy widzę jakie bzdury wypisujesz i robisz z siebie "boga"
Zacznijmy od pierwszej zaczepki. Stary mówisz, że blokujesz mnie na facebooku...
Kogo to obchodzi, ale jeśli już zaczynasz ten temat to mów prawdę. Kupiłeś sobie kompa, na popis... serio wywaliłeś kupę kasy w błoto, bo podobno byłeś świetnym youtuberem (ciężko mi w to uwierzyć po efektach). Co okazuje się po kilku dniach? Nie potrafisz renderować nawet najprostszej sekwencji, piszesz o pomoc, nie potrafisz wymasterować dźwięki i robisz kanał, który po chwili rzucasz. Dodatkowo wpadałeś mi na facebooka kilka razy dziennie z wiadomościami, a kiedy Cię skrytykowałem raz czy dwa, rzucałeś bluzgami na lewo i prawo bo miało to pokazać Twoją "dorosłość" jak mniemam. Baa powiem więcej, żebrałeś mi o jakieś wsparcie ze strony ASUS'a. Mam załatwiać obcemu gościowi układy z firmą? Gościu ciężko pracowałem, żeby dokopać się do kontaktu z wieloma firmami, a Ty perfidnie chciałeś wykorzystać znajomość. Uważasz się w tym momencie za pozytywną postać? Dla mnie to jest cios poniżej pasa bo traktujesz rozmówcę jak rzecz, środek do realizacji celu. Prawdziwym powodem blokady było natomiast to, że po prostu wyśmiałem Twoją bananowość bo w rzeczy samej jesteś bananowe dziecko. Komputerek na popis, mikrofon na popis, cały Twój kanał na popis, a pożytku z niego zero. To tak jakbyś kupił sobie ferrari i wyjechał nim na wykopki. Zmarnowane Twoje (w co śmiem wątpić po kilku rozmowach) pieniądze. Kompletnie wyssana z palca historia, żeby mnie podirytować, dosrać za przeproszeniem i złapać odrobinkę hype wykorzystując hejt na mnie. Przy okazji daruj sobie to "dzieciaczkowanie" bo kolego masz tyle lat co ja. Jedyną różnicą jest większa broda i fakt, że chciałeś edukować dzieciaki wplatając w swoje filmy wulgaryzmy. Ja bym to raczej nazwał demoralizacją, aniżeli edukacją. To jednak temat na inny wywód.
Kolejnym bzdetem jest gadanie o tym, że niby prosiłem Cię o pomoc. Warto odróżnić czym jest proszenie o pomoc a czym pisanie do mnie z kilkoma radami. Nigdy nie poprosiłem Cię o pomoc pierwszy. Napisałeś, powiedziałeś co mogę zrobić tak czy inaczej żeby było lepiej, pogadaliśmy i tyle. Czy powiedziałem Ci kiedyś "ej stary zrób tak żeby mi się kanał rozrósł"?. Właściwie to sobie takiej sytuacji nie przypominam a Twoje porady, przepuściłem przez jedno ucho a drugim wypuściłem. Czas zweryfikował Twoją wiedzę na temat renderu, montażu, obróbki dźwięku... w zasadzie wszystkiego jeśli mam odnieść się do tego co napisałem w pierwszym akapicie. Jeśli ktoś tu kogoś prosił o pomoc slash właził między pośladki to byłeś to Ty. Cytując "pomóż z renderem", "mam tylko 20 klatek w filmie", "Daj kontakt do ASUS'a", "Pomożesz mi być videomakerem u was, lub na jakimś innym portalu?". Serio, myślisz, że takiego kogoś widziałbym w szeregach kanału? Mamy świetnego Fangottena, Wawrzyna i mnie (któremu czasem noga się potknie) ale załatwiam 90% rzeczy zwiazanych z kanałem, PR'em i testami dla naszego portalu. Widzisz tu miejsce dla niezaradnego typa, który nie wie jak usunąć czarne paski z filmu i gra w FNAFA? Chmarus i ja nie widzimy, a w tym wypadku decyzja należy przede wszystkim do Chmarusa, guru i mnie. Tak... święta trójca. Pamiętaj o tym jak będziesz grał w MMORPG.
Wiem, że zdanie o mnie tutaj jest różne, nie ukrywam zachowywałem się gówniano "okres buntownika", chęć zaczepki, ale szczerze? Magar, którego w pewnym momencie przestałem akceptować jest dla mnie aktualnie zajebistą postacią, z resztą pamiętam jak poznaliśmy się w DDO. Kręci spoko rozmowy na forum, ożywia gadkę. Avitus, któremu też zalazłem za skórę świetny pomocnik. Sam wiele razy propsowałem go jeśli chodzi o moderację. To są spoko ludzie. Nawet Plain, który wlepił mi warna, szanuję go jako dobrego administratora. Przy okazji sory chłopaki, że przeginałem. Z biegiem czasu zrobiło mi się strasznie głupio biorąc pod uwagę jak fajnie było razem pogadać i mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na jakimś streamie grając wspólnie. Wracając natomiast do tematu. Ty "MistycznyŁgarzu" jesteś kłamcą, i na siłę chcesz mnie tutaj wciągnąć, upokorzyć? Poniekąd można wywnioskować, że to Ty wykreowałeś mnie. Brawo, to już szczyt prostactwa. Oczernić kogoś wyciągając bezpodstawne, wyimaginowane bzdury. Polecam najpierw leczyć alzheimer'a a później stawiać wobec kogoś jakieś zarzuty, historie. Brak mi słów.
Odnośnie guru, kłócić możecie się dalej. Wasza sprawa, chociaż jestem niemal pewny, że nie zmienicie nic. Ja jednak nie chcę być włączany w jakieś wojenki, przytyki, bo serio miałem sporo czasu aby pomyśleć nad swoim zachowaniem po otrzymaniu bana. Dlatego też, jeśli ktoś, kogo skrzywdziłem czyta to, przepraszam. Serio chciałbym kilka relacji naprawić bo z perspektywy czasu wydają się wartościowymi. Mam nadzieję, że chłopaki nie będziecie mieli mi za złe tego jednego posta. Pozdrawiam, do zobaczenia ![;)]()
Down@
Gratuluję, możesz być z siebie serio zadowolony i masz się czym przy okazji chwalić. Jutro dostaniesz za to z pewnością dużego kotleta i podwójną porcję ziemniaków. Niech mama, będzie z Ciebie dumna, bo szczerze jeśli Twoim orężem jest kłamstwo i ranienie dla zabawy oraz hasztaga to wyrosłeś na mądrego chłopczyka.