[Zapowiedź] PlayPoke.pl - Pokemon MMORPG 2D w przeglądarce

Jesień, późna.

Ze spraw technicznych większość rzeczy jest gotowa, cały czas jednak dopracowuję interfejs, fabułę i umiejętności Pokemonów.

Cześć,

tak w ramach przypomnienia - wkrótce rusza open beta PlayPoke, zostanie ona ograniczona do kilku testowych lokacji i mniejszej ilości przedmiotów do craftingu, wyłączone będą również gildie.

Najlepsi gracze zostaną nagrodzeni odpowiednią ilością pieniędzy na start pełnej wersji.

750x100.jpg

Cały czas trwają poprawki. ;)

No to dawaj dawaj jak najszybciej tą open bete ;D Btw mam nadzieje ze na androidzie będzie fajnie hulać.

Praca wre.. Tak w ramach małej zachęty.

3.png

Bys dal juz ludzia pograc jak wstaje rano to pierwsze co robie sprawdzam czy jest juz Open beta.

Kiedy Open Beta? :<

Witajcie,pozwólcie że zapytam:

Czy system walki (który bardzo mnie ciekawi) będzie turowy,automatyczny albo jaki?

I czy będzie lecznica gdzie będzie można leczyć poksy czy tylko będzie można je leczyć (jak wcześniej wspominałeś) miksturkami?

Hej,

System walki będzie podobny do systemu z pride of tearn czyli turowy.

Zapewne bd 3 opcje czyli atak w zwarciu, dystansowy oraz obrona.

Każdy gracz dysponuje dana ilością pkt. Walki które rozkłada na powyższe opcje.

Chcesz aby atak w zwarciu lub obrona były skuteczne? Dodaj tam więcej pkt. Lecz wiąże się to ze twój atak dystansowy będzie tak slaby ze albo chybisz lub zadasz niewielkie obrażenia.jeśli chodzi o leczenie pokow to potrzebujemy jak napisałeś wyżej miksturek :] podobno nie będzie centrum pokemon...

kiedy będzie mozna pograć ?

i mma pytanie czy będą jakieś ograniczenia jak w innych grach przeglądarkowych że np są pkt akcji które możemy wykorzystać ? czy nie będzie limitu na grę ?

Hej,System walki będzie podobny do systemu z pride of tearn czyli turowy.Zapewne bd 3 opcje czyli atak w zwarciu, dystansowy oraz obrona.Każdy gracz dysponuje dana ilością pkt. Walki które rozkłada na powyższe opcje.Chcesz aby atak w zwarciu lub obrona były skuteczne? Dodaj tam więcej pkt. Lecz wiąże się to ze twój atak dystansowy będzie tak slaby ze albo chybisz lub zadasz niewielkie obrażenia.jeśli chodzi o leczenie pokow to potrzebujemy jak napisałeś wyżej miksturek :] podobno nie będzie centrum pokemon...

Dzięki.

A gra zapowiada się zacnie :D

bedzie jedno ograniczenie ale istotne, bedzie limit walk na dzien. Jakie 50 pvp/pve mozna stoczyc dziennie. Istnieje konto premium ktore zwieksza ten limit ale nieznacznie.

Witajcie,

zgodnie z informacją na forum:

w związku z ostatnimi zmianami w zespole PlayPoke.pl wersja BETA została przesunięta na koniec tego roku.

Pozdrawiamy

No kuuuurde a ja tak długo już czekam żeby sobie pograć bo gra zapowiada się fajnie a tu mi wyjeżdża Admin gry z jakimś opóźnieniem!

czy w grze będą wszystkie poki do złapania czy jakieś poki beda niedostępne ?

W becie pierwsza generacja pokow :]

Zapewne z biegiem czasu bd dodawane kolejne generacje.

Hmm czekanie robi się irytujące, lecz rozumiem ze grę trzeba dopieścić w 100% aby później autor nie swiecil oczami.

Pamiętam ze czytałem ze serwer utrzyma około 200 osób online wiec dlaczego by nie wypuścić cbt2?

Wg mnie screeny juz nie wystarcza aby przyciągnąć gracza.

Jakiś gameply by się przydał i jakieś wejściówki na najbardziej aktywnych.

Wiecie,że możecie zrobić to tak: Najpierw dodać słabszą grę,żeby sobie zagrać a potem tą grę ulepszać?

LOL czemu już nikt nie pisze na ten temat? Ja bym chciał wiedzieć co będzie w grze. Admin gry: zrób jakiś jej trailer (zapowiedź,w sensie że film) albo 10 minutowy gameplay.

Cierpliwości, projekt jest aktualnie przesunięty. Przed premierą zostanie opublikowanych kilka zapowiedzi, dla zainteresowanych grą od dłuższego czasu pojawią się również bonusowe kody.

Tak by przypadkiem nie było plotek o zawieszeniu. ;)

Prace cały czas trwają. Wbrew pozorom stworzenie najbardziej rozbudowanej gry w tym uniwersum via www to nie łatwy proces. (tym bardziej aktualnie w pojedynkę. ;)

Tak w ramach ficzerów, udało się wprowadzić system "tap&go!" czyli ruch postaci po kliknięciu w dany obszar. "Szukanie" pokemonów wymaga teraz kliknięcia spacji na danym obszarze.

Wszystko spoko, ale dałbyś pograć(potestować) :) Przez tą zapowiedź przeszedłem już kilka wersji pokemonów. Red,Crystal,Emerald,Platinum, Black and White i Light Platinum*

*Świetna gra stworzona? przez fanów. :)