tam wymagania ujdą,ale abonament nie
;nom 20zl za miech to sporo
tam wymagania ujdą,ale abonament nie
no wiesz jak wszystko idzie na piwo
I to jest wlasnie cala prawda o MMO. Chcesz pozadnego MMO trzeba placic. .
Niedlugo wystartuje server pvp. Beda na nim mogli grac TYLKO Polacy i Ruscy. Ponoc jakas wojna ma byc...
Też to czytałem , najlepszy bajer że POlacy będą tłuc ruskich . Widać Funcom wie jak te nacje sie nie lubią
Muhahaha przypomna mi sie czasy L2 . "Cyka" itp
... bede ich jechal az milo
MAMUT podziekowania Dzz
za udostepnienie tego pana
Fajnie sie na nim walczy... a raczej on fajnie powala rogami ... czy jak to sie fachowo zwie
Spawn gdzie wpisałeś mamuta? BO mi działać nie chce :/
Spawn gdzie wpisałeś mamuta? BO mi działać nie chce :/
A d*pie a gdzie
Opcja ulepsz moj abonament.. wpisujesz koda i idziesz za instrukcja . Czekasz z 5 do 10 min odpalasz gre i wpisujesz /claim i masz to niezdarne cos
.
ostatnio zainteresowala mnie ta gra i mam pytania
-Czy da sie chodzisz np po drabinie itp?
- Czy sa jakies latajace statki (cos typu Balonowce z WoWa lub Statki powietrzne z Final Fantasy)
-Jak wygladaja te kombosy w grze, czy grajac Rogue mozna np: Kopnąć+hit z daggera?
acha i czy mozna zagrac na trialu? chce luknac grafe, interface i czy mi sie spodoba..
a sa darmowe jakies serwy albo privy? zeby nie placic??
// A chcesz warna za takie texty? Czytales regulamin forum? - Spawn
Serwy a privy to duża różnica, a nie możesz wpisać w google w kilka sekund będziesz znać odpowiedź.
ostatnio zainteresowala mnie ta gra i mam pytania-Czy da sie chodzisz np po drabinie itp?- Czy sa jakies latajace statki (cos typu Balonowce z WoWa lub Statki powietrzne z Final Fantasy)-Jak wygladaja te kombosy w grze, czy grajac Rogue mozna np: Kopnąć+hit z daggera?acha i czy mozna zagrac na trialu? chce luknac grafe, interface i czy mi sie spodoba..
1. Da
2. O statkach mi nic nie wiadomo. Gra polega na ciaglym przemieszczaniu sie albo na koniu albo innym wierzchowcu np. Mamut. Jedyne ulatwnieine to przedownicy. Innych nie ma
3. Combosy wygladaja tak ze aktywujesz skilla zadajesz tym samym jakis DMG... ale by skill wykozystal w pelni swoj potencjal musisz wykonac odpowiednie combo rochow ktore zakonczy dzialanie skilla. A jak wejdzie z krytykiem Wtedy pokazuje sie specialna animacja Fatala ktory konczy natychmiastowo zywot przeciwnika.
A o to nowe screeny... Tym razem z DX10. Roznica jest masakralna.
Tutaj ladny wschod slonca.... az z 10 min lookalem ;D
Tu mozna zaobserwowac jakosc szczegolow... zmiana rozmyc cieni i detale plaszczyzn
Tutaj zostalem oslepiony sloncem i nie widzialem jak mnie bija
2 Post bo w jednym nie moge zmiescic all screenow:)
Tutaj pokazane jak promienie swiatla przebijaja sie przez jakies ogromne drzewa... pewno rownikowe ogolnie lokacja sie wabi "nawiedzony las"
Tu lekka zmiana w wykonywaniu Comba... nasza postac podczas tego FATALA wpada chyba w lekki trans i obraz sie rozmywa
. Stare dobre czasy N4S i uzycia N02
(podtlenku
)
A tu ja i moj rumak ... Bylem bogaty... zanim go kupilem
A to moja postac jak sie zajeb** zielskiem
A tu juz bylem zly ... nie dostalem wyplaty
A tu cos poad moje mozliwosci... dla tego musialem sie schowac
Screeny ładne tylko trochę brak graczy na nich.
Bo inni gracze tez expia... a raczej ci z mlodymi lvl. A reszta biega po dzikich ziemiach i zabijaja sie dowoli
Hahahha, dobre, byłem bogaty, zanim go kupiłem
Hiehie, nie no szwarny Konik