Zaskoczenie

Mój pierwszy post więc witam kolegów :]

Mam pytanko do tej giereczki. Czy może jest aktualnie jakiś traial? Jakiś okres testowy na którym można pograć kilka dni?

Bo wydawać kasę, a później nie grać to tak trochę lipa ;]

Gratuluje autorowi topicu! Pierwszy post wymiata!

Mój pierwszy post więc witam kolegów :]Mam pytanko do tej giereczki. Czy może jest aktualnie jakiś traial? Jakiś okres testowy na którym można pograć kilka dni?Bo wydawać kasę, a później nie grać to tak trochę lipa ;]Gratuluje autorowi topicu! Pierwszy post wymiata!

Znaczy tak musisz wejsc na forum http://www.aoc.gram.pl/ I pogadac z kims. No i zassac klieta(powodzenia :D 25GB :D) osobnicy ktorzy kupili edycje kolekcjonerska maja tam odrazu konia, jakis plaszcz fajny koszlulke i dodatkowe klimaty. No i maja kod by zaprosic kogos na 7 dni rozgrywki. A tak to sam nie wiem :) Ja poszlem w slepo i i mi sie bardzo spodobalo :D. Ostatnio bylem na bardzo ciekawym raidzie. :) By zalatwic bossa trza bylo sie dobrze dopasowac i przebic takie 3 serca na raz by w ogole dojsc do bossa:). trudno na maxa bylo... ale warto:D

za AoC mozna placisz przez poczte lub bank "przelewem" lub cos takiego? bo kardy kred. nie mam a pre paidy troche drogie.

Kolega mi mowil ze przez poczte mozna im kase wyslac i doladuja..

UWAGA !!

MOŻNA DOSTAĆ TRIALA DO AOCA NA... 14 DNI ;)

http://www.xfire.com/cms/xf_conan/

Ważne do 16 kwietnia, potem proszę moda o usunięcie posta żeby innym przykrości nie robić ;p

Btw Spawn grasz nadal? ;p jak tak to podaj nicka, albo dodaj Grognak :]

btw2 moje fatality na tortage, kiedyś zrobiłem filmik...

http://www.xfire.com/video/90be6/

Phi Mi tam kupno na ślepo nie straszne kupiłem sacred 2 ,wiedźmina i GW na ślepo i teraz się z tego cieszę.Chopaki może do was dołączę niebawem (jak brat pójdzie do roboty zarobi i mi kupi)to se razem popykamy być może będę miał nick GanjaSmoker

Problem w tym ze mozna miec tylko zaczety nick z duzej litery... potem juz nie. a 40 kwietnia wstaje server PvP PL/RUS :)

Sorry, że poprawiam moderatora, ale kwiecień ma 30 dni :)

I to właśnie 30 startuje ten server.

Z triala raczej skorzystam :)

//Spawn own3d :D - Mr. Hania

No to będę miał nick Zdrajca(jak zawsze)

Joker- 10 lat i w tak "brutalną" i pełną nienawiści (popatrzcie na twarz postaci Spawna :D ) grę będziesz grał? " :P

no i ten keczap na ekranie xD

spawn mógłbyś napisać jaka jest gra na twoim poziomie, bo wtedy pisałeś pierwsze wrażenia.

oo a ja mam do Spawna pytanie:

Czy jak mi się skończy abonament, to czy będę musiał potwierdzić zakupienie abonamentu na następny miesiąć? Mam nadzieję że tak(mam płatność kartą kredytową) bo chce zacząć grać potem dopiero od 30, a 16 mi się kończy abonament.

Tam mialo byc 30 kwietnia :D

@łoś - ci powiem ze coraz to trudniejsza :) Co mi sie podoba. Znaczy Skille juz pozwalaja mi brac na siebie nawet 3 wrogow(jak na ssassina to bardzo dobrze) ale czesto juz chodza z obstawa. Co do samej rozgrywki... Masakra :). Ostatnio bylem na Raidzie bo potrzebowalem zabic takiego bossa do questa... 3 party po 6 odob i klepalismy go 30 min:D. A boss mial 65 lvl :D. Teraz jeszcze wypuscili DX10.... troche walek z tym bo DX9 nie jest w 100% wykozystany a DX10 duzo zmienia w grafie... ale mi sie wydaje ze conajmniej 50% opcji z DX10 byla by dostepna na DX9. Moge sie tez mylic :). Konczac powiem ze cieszy mnie to ze im dalej ide tym bardziej mnie wciaga. :) Nawet juz w watku fabularnym moj glowny przeciwnik mnie zabil a jakis bog mnie ozywil :D

@Grognak - ta mozesz bez problemu :) jak bedziesz w grze moj nick to Gambit(assassinem) Freeq(zdobywca)

A gdzies czytalem newsa, ze AoC ma spore problemy z liczba graczy, ktora ciagle maleje :F

A gdzies czytalem newsa, ze AoC ma spore problemy z liczba graczy, ktora ciagle maleje :F

Bo to była prawda , tylko że myśle że ten news ma juz z 4-5 miesięcy :P , z tego co pisze na mmosite AoC ma w miare stabilną liczbe 0,5kk graczy , nie jest to jakaś gigantyczna ilośc ale i tak pozwala sie plasować w top 10 mmo

Ten news byl jakos 2 tyg temu. Jak liczba stabilna, to OK, ale gdy zacznie malec... Moze te polaczone servery PvP poprawia sytuacje.

Z największą chęcią zagrałbym w AoC, tylko musiałbym przyoszczędzić trochę grosza. Jeśli już miałbym kasę na zakup Conana, kupować z serwisu gram.pl czy ryzykować na allegro?

Z największą chęcią zagrałbym w AoC, tylko musiałbym przyoszczędzić trochę grosza. Jeśli już miałbym kasę na zakup Conana, kupować z serwisu gram.pl czy ryzykować na allegro?

Jesli masz zniżki na gram.pl to tylko tam jęsli nie masz to jakiś Saturn lub inny Media Markt , gdzie gry są niejednokrotnie tańsze niż na gram pl po znizkach :D

ja zaczne pewnie grac w maju/czerwcu jak sie sytuacja w szkole ustabilizuje ;)

Ten news byl jakos 2 tyg temu. Jak liczba stabilna, to OK, ale gdy zacznie malec... Moze te polaczone servery PvP poprawia sytuacje.

Wiem o co chodzi... nawet byly nazekania na to. Chodzi o to ze ludzie kupuja gre.. a ona mi albo tnie na maxa albo nie rusza. Bylo wiele skarg na to ze gra niby chodzi na MOCNYCH 1 rdzeniowych kompach... okazuje sie ze zaden komputer z 1 rdzeniem nie moze dzwignac AoC. No i ludzie nie moga przez to grac. Jest tez topic na officialnym Forum AoC o tym ze gdyby nie wymagania sprzetowe liczba graczy byla by o 40% wieksza. Ja pod DX9 mialem 80 FPSow... pod DX10 spada nawet do 25 FPSow. Wiec roznica jest.